Profructta, sucul romanesc de fructe

16:51:00 2 Comments A+ a-


Profructta a venit la fix, taman cand ma intrebam ce suc din supermarket as mai putea cumpara cand am musafiri sau cand nu am chef sa spal storcatorul. E drept ca rafturile magazinelor au acum si tot felul de smoothies si chestii interesante, uneori si un pic piperate.

Am avut ocazia sa gust cam toate sucurile Profructta si pot sa spun doar ca sunt foarte bine. Am si uitat o sticla pe masa la bucatarie de pe o zi pe alta si a doua zi a fost tulbure.... gen ca pasteurizarea la 82 de grade Celsius nu a omorat si bacteriile alea bune. Adica pasteurizarea e facuta atata cat sa tina cat sticla e inchisa etans, dupa deschidere e normal sa isi vada viata de cursul ei. Iar sucurile astea chiar au viata in ele si iti dau si chef de viata. Imi place cel de mere, dar si cel de pere, si cel combinat.
Alta chestie care imi place, sticla e de sticla, in suc nu se pune apa, zahar sau alte chestii. 
Sincera sa fiu gustul nu e mega delicios, adica e normal. E genul de suc care seamana maxim de bine cu chestia pe care o fac eu uneori la storcator si uneori iese mai bun sau mai putin gustos, ca na, nu pun zahar sau aditivi sa arate bine ca sucurile alea colorate de la magazin.

Gasiti aceste sucuri la preturi de 8-15 lei, de la 0.3l, 0.5l, 0.7 l si 1 l, la Cora si in diverse alte locuri patiseriile Paul, restaurantul Dada, Camera din Fata, Alexandreea Club Fitness & Spa, Double Tree by Hilton Bucuresti etc. ).

Daca ati reusit sa il gustati, sa imi spuneti cum vi se pare.

Detalii mai gasiti la ei pe site, sunt oameni comunicativi, stiu sigur ca daca aveti intrebari, o sa va raspunda.



A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@beautybarometer) on

2 comments

Write comments
Lucica Lazar
AUTHOR
24 martie 2016 la 16:33 delete

N-am incercat acest suc dar am baut unele sucuri naturale si mi-se par destul de bune si gustoase! <3

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2016 la 11:20 delete

Mi-ai făcut poftăăă! Chiar o să caut sucurile astea. De obicei ma uit la ele și le pun la lco în raft, pentru că atunci când citesc lista de ingrediente nu ma e deloc așa bio și natural precum anunța bombastic eticheta.

Reply
avatar