Bruxelles, Bradet si Colectiv, wondering...

11:23:00 1 Comments A+ a-

Sursa poza: http://rajganpath.com/2011/07/15/just-wondering/
Dimineata asta de marti m-a socat maxim. Bombardamente la Bruxelles, intr-un aeroport. Un aeroport mare, unde se presupune ca securitatea este peste tot si unde, mai ales dupa problemele anterioare, vigilenta a facut ochii mari cat cepele. Cu toate acestea, unii au intrat acolo si au pus niste bombe. 


Inca nu e clar de ce au murit si mor niste copii. Ba mananca branza de Bradet, ba nu mananca, ba un italian a inversat doua taste, ba de fapt nu e asa. Ba se pare ca laptele praf e o bomba in sine, precum si apa. Ieri in presa era ceva si cu apa plata gasita la Metro ca era super naspa si ca numai de baut nu era.Ba vaccinurile nu sunt ok. Adica lucruri pe care le consideri sigure nu mai reprezinta cam nimic.

Colectiv. Inca nu stim de ce, cum. Stim doar ca au murit peste 100 de oameni, nu stiu cate alte sute sunt mutilati fizic sau psihic.

In toate chestiile astea se cauta raspunsuri, cauze. Cineva sta si intreaba, chestioneaza. Cineva sta si se intreaba si nu mai stie daca vrea sa primeasca vreun raspuns.

I am wondering......

Mi-e si greu sa mai pun intrebarea corecta pentru a primi un raspuns. Ma si intreb daca eu sau daca voi mai vrem vreun raspuns.


1 comments:

Write comments
Radu Adina
AUTHOR
9 aprilie 2016 la 13:08 delete

Avem in continuare niste corupti la putere care musamalizeaza multe...de aceea nu avem un verdict clar in cazul COLECTIV si nici nu vom avea...

Reply
avatar