Concurs si noutati de la SANO, Forte Plus Gel Concentrat

22:14:00 89 Comments A+ a-

Doamnelor, vin iar vremuri importante la capitolul curatenie. Inainte de Paste, deja este traditie sa facem curatenie intensa in casa, sa curatam tot ce mai poate fi curatat. Totodata, vine o perioada cand vom gati intens frupturi si cozonaci si deja ne ia cu putini nervi cand ne gandim la cum vom degresa toate vasele si aragazul.

Am mai multe vesti bune pentru voi, sa incep cu prima.

SANO lansează în România cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă gel, destinat curățeniei din bucătarie, Sano FORTE Plus Gel Concentrat, 500l. 
Acesta îndepărtează grăsimile arse È™i murdăria. Datorită formulei vâscoase exista un timp de contact mai mare al produsului cu suprafaÈ›a de curățat. Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită È™i este ideal pentru suprafeÈ›ele medii È™i mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar È™i a altor suprafeÈ›e. 
Produsul nu are un miros înÅ£epător È™i este extrem de eficient. De acea este preferat È™i utilizat frecvent în rutina de curățenie a casei.  Comparând cu un degresant similar, cu formulă gel, Sano Forte Plus Gel Concentrat este mai vâscos, aderă mai bine pe suprafeÈ›e È™i colectează toată murdăria fără efort. Formula gel permite o acÈ›iune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenÈ›i activi de suprafață. 
 Noul produs se adaugă la colecÈ›ia degresanÈ›ilor de la Sano. Aceasta cuprinde Forte Plus Trigger 750ml (unul din cele mai iubite produse de la Sano) dar si serie degresanÈ›ilor Sano Professional.

Pot confirma treaba cu mirosul, nu o sa mai fie atat de neplacut sa va curatati bucataria.

Despre noul detergent de vase, va las cateva informatii.

Noua gamă Sano Spark, se diferențiază printr-un ambalaj cu o volumetrie crescută și etichetă modernă, păstrând cele trei mirosuri Lavandă, Lămâie și Castravete, atât de apreciate de consumatorii Sano San, numele anterior al gamei. În plus, am adăugat un nou parfum de Migdale și am păstrat pompița pentru utilizare facilă la varianta de 1L.
Sano Spark curăţă în profunzime È™i oferă strălucire veselei È™i tacâmurilor, chiar ÅŸi în apa caldă sau rece. O picătură pe un burete umed este suficientă pentru o cantitate mare de vase ÅŸi tacâmuri. Produs integral din ingrediente cosmetice, din materii prime de cea mai înaltă calitate cu extracte vegetale naturale ce curăță È™i protejează pielea sensibilă a mâinilor. ConÈ›ine cel puÈ›in 24% ingrediente active. 

Pentru voi am 3 premii si fiecare premiu este format din: Forte Plus Gel Concentrat 500ml + Spark Lamaie 700ml.

Cum puteti participa?
Toate conditiile sunt in formularul Rafflecopter de mai jos.

Data limita: luni, 10 aprilie 2017.

Bafta si spor la curatenie!




89 comments

Write comments
Unknown
AUTHOR
6 aprilie 2017 la 22:27 delete

Daaa..folosesc cu drag Sano! Ma ajuta sa-mi mentin casa curata, sa transform haine super murdare intr-un alb imaculat! Suntem fanii nr 1!

Reply
avatar
6 aprilie 2017 la 22:30 delete

Am folosit pana acum Sano Maxima Balsam si Sano Javel pentru vase, am fost multumita de aceste produse.

Reply
avatar
6 aprilie 2017 la 22:40 delete

De la Sano folosesc pentru baie produsul Anti Mucegai, e foarte puternic dar si eficient.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
6 aprilie 2017 la 22:54 delete

Foarte buna gama sano,folosesc cu placere sano floor plus imi place mirosul, de mare ajutor este si sano forte plus pt aragaz din punctul meu de vedere bate degresantul triumf.Am mai folosit si Sano Refrigerator Cleaner igenizeaza si nu este nevoie de clatire cu toate ca eu nu am renuntat inca la clatirea cu otet.

Reply
avatar
Andreea Sirba
AUTHOR
6 aprilie 2017 la 22:55 delete

Eu folosesc Detergentul degresant Sano Forte Plus, nu-mi lipseste niciodata din casa. E ideal pentru curatirea aragazului si a arsurii de pe vase.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 00:58 delete

De la Sano folosesc produsul Antimucegai si sapun lichid

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 02:40 delete

De câțiva ani folosesc Sano Forte Plus pentru curățarea cuptorului, dar mai ales pentru tigăi și tavi. E super. Sunt curioasă cum e gelul. O fi la fel de puternic?

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 03:58 delete

Sano Oxygen Pulverizator este singurul produs folosit pana in prezent

Reply
avatar
Alina Florina Smaranda
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 08:09 delete

Am folosit cu încredere detergentul anticalcar,tare eficient, acum m-a convins Sano Forte Plus ca trebuie să-l achiziționez.

Reply
avatar
7 aprilie 2017 la 08:13 delete

Eu folosesc Sano Maxima Balsam, Spray Antimucegai si Sano Javel pentru vase si sunt foarte multumita de ele, chiar fac minuni!

Reply
avatar
Daniela Dodoi
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 09:31 delete

Apreciez produsele Sanofi în special Sano Antimucegai care m-a"scapat" de mucegaiul din baie.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 09:45 delete

Pana acum am folosit sano floor, sano bathroom și sano antimucegai. Sano bathroom nu m-a convins sa îl recumpar, cel pentru pardoseli curata foarte bine și lasă un miros plăcut iar cel antimucegai este cel mai bun produs de pe piața , ieftin și eficient

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 10:12 delete

Momentan folosesc doar detergent de vase Sano.Imi place pentru ca este eficient si are un sistem de dozare ingenios.Pentru curatenia in bucatarie mai folosesc produse Triumf si Nufarul dar abia astept sa incerc noutatile de la Sano mai ales daca sunt lipsite de mirosul intepator

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 10:22 delete

Am folosit detergentul de rufe, balsamurile, solutiile de curatat baia si bucataria

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 10:29 delete

Pana acum nu am folosit produse Sano, am folosit produse Nufar .Imi plac pentru ca sunt produse in Romania

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 11:10 delete

Preferatul meu este Sano Wipe and Clean.

Reply
avatar
Iulia
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 11:12 delete

Preferatul meu este Sano Wipe and Clean. Spăl orice suprafețe cu el și e foarte eficient!

Reply
avatar
LauraM
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 11:30 delete

Am incercat mai multe produse Sano. Odorizantele de toaleta, detergentul pentru pardoseli, lavetele pentru mobila, dar preferatul meu este detergentul degresant Sano Forte Plus ma ajuta enorm la indepartarea grasimii si resturilor de mancare de pe aragaz si tigai :)

Reply
avatar
7 aprilie 2017 la 11:38 delete

Am folosit odorizant de WC.Detergent de vase, spuma pentru covoare, sano floor detergent de pardoseli. Sunt super...si miros divin. Ce nu prea mi-a placut a fost odorizantul care se baga direct in vasul de apa...pentru ca uneori elibereaza parfum si culoare...alteori nu!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 12:18 delete

Majoritatea le folosesc si sunt foarte multumita! Recomand cu drag!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 12:25 delete

Folosesc de cativa ani Sano si sunt tare multumita: am folosit pana acum Sano Forte Plus care imi este de mare ajutor in curățarea aragazului si hotei, Sano Refrigerator Cleaner pentru curățarea frigiderului, Sano Multi Cleaner Disinfectant pentru curățarea tuturor suprafețelor cu miros de lama ie, Sano Oxigen pentru îndepărtarea petelor pe care îl folosesc atat la rude albe cat si la cele colorate pentru ca nu contine celor, Sano Floor plus, Sano Floor Fresh Home in varianta roz si varianta mov care curata toate tipurile de pardoseli lasand un miros placut! Toate sunt minunate!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 12:29 delete Acest comentariu a fost eliminat de autor.
avatar
7 aprilie 2017 la 12:38 delete

De la Sano folosesc pentru baie produsul Anti Mucegai,si ceva care nu ma dezamageste niciodata Detergent degresant Sano Forte Plus este un bun degresant si inlatura orice grasime arsa,il folosesc pentru cuptor,aragaz,oale.Sano este un brand care pastreaza ridicata stacheta la calitatea produselor si la pret.




Reply
avatar
Adrian Lazar
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 12:39 delete

Sincer sa fiu nu am mai folosit Sano pana acum, dar e o ocazie buna sa o fac 🙂
Multumim pentru concur. Sarbatori Pascale fericite tie si cititorilor tai!

Reply
avatar
floricica
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 13:09 delete

Am folosit Sano Forte pt aragaz si Sano Antimucegai.am fost super multumita de eficienta lor!recomand

Reply
avatar
Cornelia
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 13:10 delete

Folosesc balsamul de rufe Sano Maxima Bio care este foarte bun si miroase superb si folosec numai Sano Spark la spalatul vaselor care este foarte eficient. Tot ce am incercat de la Sano au fost produse de buna calitate. Recomand cu incredere.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 13:15 delete

Am folosit sano este un produs foarte bun și eficient

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7 aprilie 2017 la 15:24 delete

Folosesc sano anti mucegai si este foarte eficient.Nu l-as schimba cu alta marca

Reply
avatar
7 aprilie 2017 la 15:53 delete

Am folosit Sano Antimucegai in baie,este foarte eficient,curata mucegaiul si ofera rezultate care durează ; de asemenea Sano Inox este un alt produs pe care il folosesc si care ma ajută in curățarea produselor din inox pe care le am in casă.Mi-am propus să incerc detergentii de pardoseli,si in special cel de lavanda mă atrage.
O zi frumoasă iti doresc !!

Reply
avatar
7 aprilie 2017 la 18:40 delete

Am folosit Sano balsam de rufe care miroase super.

Reply
avatar
7 aprilie 2017 la 23:19 delete

Folosesc detergentul pentru pardoseli Sano Floor Fresh si sant multumita atat de puterea lui de curatare cat si de miros

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 09:11 delete

Folosesc cam toate produsele Sano. in genetal: sano forte, sano bon, sano pt frigider, antimucegai, etc. De departe Preferatul meu este Sano Spark detegent pt vase

Reply
avatar
Dani Dragomir
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 09:49 delete

Am folosit Sano Fresh Floor , mi - a placut mult , imi parfumeaza parchetul ��

Reply
avatar
Serban Elena
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 13:24 delete

La sugestia unei prietene am folosit Sano pentru frigidere ,o solutie care indeparteaza urmele de orice tip igienizand perfect interiorul frigiderului

Reply
avatar
8 aprilie 2017 la 14:11 delete

Sano Fresh Home e produsul meu preferat pentru pardoseala. Mai ales cel cu Cotton. Pur si simplu miroase a curat.

Reply
avatar
Tatiana Maria
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 14:26 delete

Folosesc produsele Sano Antimucegai,Sano Fresh Floor dar si balsamul pentru rufe.Sunt foarte multumita.Recomand cu incredere produsele Sano !!!

Reply
avatar
Ungureanu Gabriela
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 14:47 delete

Folosesc sano fresh floor

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 14:55 delete

fb Constantin Aurora am folosit Sano anticemucegai si e f eficient

Reply
avatar
8 aprilie 2017 la 15:10 delete

Sano Javel pentru vase, am fost multumita de acest produs.

Reply
avatar
Catalina Sora
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 15:19 delete

IMI PLAC MULT PRODUSELE DE LA SANO, CEL MAI EFICIENT MI SE PARE SANO ANTIMUCEGAI SI SANO RFECH FLOOR

Reply
avatar
Ivan Janeta
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 15:48 delete

Am folosit Sano Antimucegai in baie,este foarte eficient, as vrea sa incerc mai multe produse de la ei dar deocamdata am cif care imi satisface nevoiile in curatenie .

Reply
avatar
8 aprilie 2017 la 16:26 delete

Am folosit detergentul de vase de la Sano si imi place cel cu dozator ...il face usor de utilizat! Mai am o spuma pentru covoare foarte buna si care miroase divin!

Reply
avatar
geta barabula
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 17:07 delete

Am folosit Sano Antimucegai in baie,este foarte eficient, vreau sa incerc mai multe produse

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 17:31 delete

Nu am folosit nici-un produs din gama Sano. In mod frecvent folosec Asevi si Cif.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 17:40 delete

Am incercat mai multe produse Sano. Odorizantele de toaleta, detergentul pentru pardoseli, lavetele pentru mobila, dar preferatul meu este detergentul degresant Sano Forte Plus ma ajuta enorm la indepartarea grasimii si resturilor de mancare de pe aragaz si tigai .Ciubotaru Marinica.

Reply
avatar
Adriana Micsa
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 17:41 delete

Mereu folosesc produse SANO si sunt foarte multumita pentru aragaz si anticalcar dar as dori sa incerc si celelalte produse. Trebuie sa folosesc neaparat manusi de protectie ..solutia este destul de tare dar eficace !

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 18:18 delete

Folosesc Sano pentru frigider, Sano mobila, Sano Balsam.

Reply
avatar
8 aprilie 2017 la 18:51 delete

Am folosit Sano Javel pentru vase,si am fost foarte multumita!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 18:59 delete

Am folosit produse de la ei si au rezultate foarte bune

Reply
avatar
Pusa Raisa
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 19:07 delete

FB Pusa Raisa
Din gama produselor SANO folosesc Spray & Wipe Universal care este ideal pentru orice suprafata lavabila ,ceramica,marmura, faianta,robinete,,email,plastic imi place mult deoarece curata si igienizeaza fara clatire . Pentru pardoseli si gresie folosesc produsul Asevi .

Reply
avatar
8 aprilie 2017 la 19:44 delete

Da, am folosit produse sano, am fost mereu multumita de ele. Dintre ele, cel mai constant folosesc Servetele umede pentru mobila Sano, de cate ori sterg praful de pe mobila finisez cu aceste servetele.

Reply
avatar
ELECTRALIZA
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 20:00 delete

Folosesc detergentul degresant Sano Forte Plus. E foarte bun pentru curatirea aragazului si a arsurii de pe vase.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 20:12 delete

Pana acum nu am folosit produse Sano, am folosit alte produse ,mi as dori sa.folosesc acest produs.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 20:36 delete

Am folosit Sano Forte pt aragaz si Sano Antimucegai.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 20:41 delete

Folosesc SANO FORTE PLUS si este foarte bun pentru aragaz si cuptor.Folosesc si Sano antimucegai.

Reply
avatar
Cristina
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 21:11 delete

Folosesc pentru bai Sano anti-mucegai, foarte eficient.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 21:11 delete

Folosesc Sano Antimucegai. Am incercat si alte produse Sano si am fost foarte multumita de rezultat.

Reply
avatar
Maya Alexa Albu
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 21:29 delete

Folosesc Sano Forte plus,foarte bun pentru aragaz și cuptor,Sano Clear Green de asemenea foarte bun,,Sano Fresh Flour emana un parfum intens.

Reply
avatar
8 aprilie 2017 la 21:39 delete

Folosesc Sano antimucegai , Solutie desfundat tevi Sano Drain Liquid 1L,Detergent degresant Sano Forte Plus 750ml- fara incalzire

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 21:46 delete

Folosesc de la Sano solutia Antimucegai este puternic si sunt foarte mulțumită de el.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 22:01 delete

De la Sano folosesc produsul Antimucegai si sapun lichid și soluția pentru desfundat țevi care face minuni

Reply
avatar
Larisa Ailoae
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 22:04 delete

Folosesc multe produse Sano si sunt f multumita de acestea. Am sano pt mucegai, anticalcar, sano pt desfundat tevi...e eficient

Reply
avatar
8 aprilie 2017 la 22:39 delete

Imi plac mult produsele Sano..si ma pot mandri ca am folosit foarte multe produse Sano. De la Sano anti mucegai, pana la solutie de spalat aragazul si detergent de rufe. Am chiar si un deodorant de la ei. Niste produse minunate

Reply
avatar
Suta Maricica
AUTHOR
8 aprilie 2017 la 22:40 delete

Am folosit Sano Antimucegai, un produs eficient, de care sunt foarte mulțumită, praf de curățat Sano X și Sano soluție pentru rezervorul vasului de toaleta. Vreau sa încerc și alte produse, mi-au plăcut cele folosite pana acum!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 00:33 delete

Am mai folosit Sano Anti-kalk pentru curățarea mașinii de spălat și Sano antimucegai. Sunt mulțumită.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 15:57 delete

Folosesc sano antimucegai,sano forte pentru aragaz sunt foarte mulțumită

Reply
avatar
oprea ion
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 17:29 delete

Preferatul meu este Sano Wipe and Clean.

Reply
avatar
lautarescu daniel
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 17:34 delete

Am folosit Sano Antimucegai, un produs eficient

Reply
avatar
lautarescu adriana
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 17:46 delete

Am mai folosit Sano Anti-kalk pentru curățarea mașinii de spălat

Reply
avatar
ioana ungureanu
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 18:08 delete

Am folosit Sano Antimucegai, un produs eficient, de care sunt foarte mulțumită

Reply
avatar
dumitru ungureanu
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 18:20 delete

Preferatul meu este Sano Wipe and Clean.

Reply
avatar
Maria Escu
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 18:52 delete

Pana acum am folosit solutia lichida pentru mobila Sano Furniture Tigger de care nu am fost per total multumita. Mi-a placut mirosul dar nu si urmele lasate pe suprafetele sterse. In schimb sunt multumita de balsamul de rufe si de Sano Antimucegai.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
9 aprilie 2017 la 19:12 delete

Buna. Folosesc Sano antimucegai care mi se pare eficient cu adevarat. Alte produse Sano nu folosesc. Alte marci in curatenia casei: Bref Wc, Cif solutie pentru baie dar si cea pentru bucatarie; de asemenea, folosesc Cif pentru inox, Igienol pentru parchet, jucarii, suprafete cu care intra in contact bebe.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 01:16 delete

Folosesc detergentul Sano Maxima pentru hainutele lui bebe, Sano Antimucegai depntru baie, , Sano forte plus pentru aragaz, Sano X Cream pentru murdăria după fundul oalelor, Sano Floor Fresh pentru spălat gresia.Cred că de-a lungul celor 10 aanibde cand sunt"sefa " gospodăriei si ma ocup de curățenie am incercat mai multe produse Sano de care nu imi amintesc. De toate am fost si sunt mulțumită si cu siguranță asta 4 nu imi lipsesc din casă. Restul mai sunt înlocuite cu altele aflate in promoție/pret redus depinde de bugetul avut. Alte produse folosesc de la marci ca Fairy/Axion pentru vase,Cif solutie pentru baie, Bref bilute pt wc, Domestos pt vasul de toaletă.

Reply
avatar
Oana Maria
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 04:24 delete

PANA ACUM AM FOLOSIT PRODUSUL SANO ANTIMUCEGAI SI S-A DOVEDIT A FI FOARTE EFICIENT

Reply
avatar
Ilie Trica
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 04:56 delete

Am folosit pana acum Sano Maxima Balsam.

Reply
avatar
Trica Viorica
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 05:31 delete

Am folosit Sano Antimucegai si este foarte eficient!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 07:33 delete

Pana acum, am incercat doar solutia pentru mucegai, mi-ar placea sa testez detergentul de vase.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 09:57 delete

Sano Javel pentru vase am vazut la sora mea ..si de atunci il folosesc si eu

Reply
avatar
ada
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 10:10 delete

Folosesc cu mult drag produsele sano,imi place mulr balsamul de rufe sano maxima,detergentul sano sensitive .

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 10:41 delete

Folosesc si imi plac produsele Sano, sunt de calitate, imi place in special Sano Forte Plus Gel Concentrat!

Reply
avatar
10 aprilie 2017 la 11:22 delete

Pana acum am folosit odorizante de toaleta, detergent de vase Sano Javel si sunt foarte multumita de eficacitatea lor.

Reply
avatar
Lucica Lazar
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 12:07 delete

Am folosit Sano Antimucegai ca mai mereu am nevoie de el si sapun lichid...pana acum
Multumim pentru concurs! :-(

Reply
avatar
NADIA CANDREA
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 12:16 delete

Nu am folosit pana acum niciun produs Sano :(
Pentru curatenie imi sunt indispensabile lavetele din microfibra si cateva produse pe care le apreciez, de la Asevi (degresant, detartrant, solutie pentru pardoseli).
Multumim!

Reply
avatar
10 aprilie 2017 la 15:14 delete

De la Sano folosesc produsul Antimucegai...are un efect grozav,imediat isi face efectul...imi place mult..ma bucur ca faceti aceste produse minuate Sano..va multumesc

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 18:19 delete

Folosesc in fiecare zi detergentul de vase Sano,nu irita mainile si este excelent in curatarea grasimi!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 19:16 delete

Nu pot zice ca am testat intreaga gama de produse Sano intrucat sa imi formez propria parere despre calitatea si eficienta brandului.Pana acum am folosit pentru hainutele copilasului meu balsamul de rufe Sano bio si detergentul de rufe pudra Detergent pudra Sano Maxima Baby, detergent de care nu am fost foarte incantata avand in vedere ca petele dificile de la diversele piureuri, mancaruri, etc au ramas totusi pe tesaturi fiind doar estompate (desi eticheta promite multe). Produsul a fost eficient doar pentru petele de murdarie, de lapte, iaurturi, de carioci, etc. Insa, de balsam sunt multumita, mi-a placut ca parfumeaza delicat, catifeleaza si protejeaza tesaturile. Tot de la ei am mai testat si solutia antimucegai Sano pentru indepartarea petelor de mucegai. Singurul meu of este ca nu rezolva si problema apartiei mucegaiului.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2017 la 19:46 delete

Cele mai bune sunt produsele Sano.Am soluție de gresie,de parchet,antimucegai,balsam rufe,pasta de vase

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
11 aprilie 2017 la 13:17 delete

De la Sano folosesc produsul Antimucegai si Sano Forte Plus care imi este de mare ajutor in curățarea aragazului

Reply
avatar