Concurs, un set Bioderma ABCDerm pentru copilul tau

12:14:00 44 Comments A+ a-

Al meu junior are 6 ani si spune ca este barbat de la vreo 4 ani, chiar daca inca la diverse lucruri ne solicita ajutorul ca un ursulet panda. Spalatul parului este o chestie pe care o face doar mami si nu accepta compromisuri. "Unde este samponul albastru pe care l-am luat de la Pinguinul ala gras?" asta inseamna in traducere adaptata "Unde este gelul spumant de la Bioderma ABCDerm pe care l-am cumparat de BabyExpo unde era si simpatica mascota Bioderma?"

Lucrurile evolueaza, de la primul gel de spalare de dinainte de 2 ani si pana astazi la 6 ani, noi tot cumparam Bioderma, desi imi place sa fac si variatii. Cred ca este o chestie psihologica la mine precum si la cel mic, atasamentul fata de sticluta albastra sau de bidonul mare de gel de baita, sa le vedem acolo in peisaj. Imi aduc aminte ca am avut perioada de alaptat cand il foloseam chiar eu, eram in perioada cand testam eu intai orice produs cosmetic pe care il aplicam pe copil, banuiesc ca si voi ati trecut prin asta.





Cand a observat ca eu ma dau cu crema zilnic, a cam vrut si el. Ca atare am luat crema hidratanta ABCDerm Hidratant si a reusit sa le convinga chiar si pe cele doua pisici din familie ca un pic de crema pe labute nu strica.

Amintiri, amintiri, insa sunt si lucruri prezente pana la urma si pe care nu am inca motiv sa le schimb. Si atat timp cat si eu am produse Bioderma de adult mereu pe etajera de la baie, de ce sa nu aiba si cel mic.

Pentru voi am un cadou frumos, un premiu la un concurs pe care vi l-am tot promis. Premiul contine 3 produse vitale pentru igiena placuta si corecta a celui mic:
-  Bioderm ABCDerm, gel spumant 1 l
-  Bioderm ABCDerm Hidratant
-  Bioderma ABCDerm Change Intensive

Asadar, haide la concurs!!

Conditii de participare:
- Like paginii Bioderma Romania
- Like paginii mele de blog, o gasiti aici
- lasati-mi un comentariu la acest articol in care sa imi spuneti care este produsul de ingrijire preferat pentru igiena celui mic sau celor mici, indiferent de marca, tip etc. Chiar vreau sa stiu ce produs va ajuta cu adevarat si cu ocazia asta pot sa afle si alte mame care citesc acest blog.

Toate conditiile va rog sa le bifati in formularul de mai jos ca sa imi fie usor sa extrag repede castigatorul. Daca nu va treceti acolo bifele, nu intrati in concurs si nu am cum sa verific daca ati indeplinit conditiile de concurs.

Perioada concurs: 17-22 ianuarie 2017
Extrag castigatorul si anunt numele lui pe blog si pe pagina de Facebook pe 23 ianuarie, mai exact numele cu care s-a inscris in formularul de mai jos, asa ca de voi depinde ce nume aveti acolo si sa fiti atenti cand anunat, ca si pagina nu am cum sa va dau tag sau mesaj privat. Castigatorul va trebui sa imi trimita un mesaj privat pe pagina de Facebook cu datele de livrare prin curier cel tarziu pe 27 ianuarie. Premiul va fi trimis prin curier, doar pe teritoriul Romaniei de catre Bioderma, sponsor concurs.



44 comments

Write comments
NADIA CANDREA
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 12:55 delete

Produsul de igiena "must have", iubit si adorat, este Pasta de dinti!!! Iar periajul in sine o incanta si mai mult pe Olivia de cand foloseste periuta de dinti electrica! Tocmai am bifat o vizita la medical dentist, care I-a laudat dintisorii.
Produse de igiena personala de la Bioderma nu am folosit pana acum! Tentatia e si mai mare acum!

Reply
avatar
17 ianuarie 2017 la 13:19 delete

Fiul meu are 13 ani si pana acum am experimentat multe produse dermatocosmetice. Are o piele foarte sensibila, uscata, are si alergie la soare, de aceea cremele de maini si gelurile de dus medicinale sunt neplisite. Atoderm ulei de dus de la Bioderma, gelul de spalare Ivahidra ( pt curatarea fetei si prevenirea acneei ) si crema Epitelin sunt nelipsite dar mai avem si multe alte produse. Si sapunul Dove, pentru spalarea mainilor este prezent in rutina de ingrijire.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 13:27 delete

Noi folosim ulei de măsline...funcționează foarte bine,si crema cu catina.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 13:29 delete

Gelul spumant Bioderma ABCDerm este acum. Cand era micut ii placea apa micelara Avene, cred ca ii placea mai mult senzatia pe care o avea cand ii pufaiam pe fata.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 13:36 delete

Gelul spumant Bioderma ABCDerm este produsul preferat

Reply
avatar
17 ianuarie 2017 la 13:41 delete

Fb: Andreea Sirba
Noi avem doua produse de ingrijire mult iubite,ambele Bioderma: gelul spumant ABCDerm (sau acum, iarna, varianta ATODerm) si crema ATODerm Preventive. Le folosim toti trei de aproape un an si jumatate si chiar au facut minuni cu pielea noastra!
Cand s-a nascut fetita noastra, pediatra ei mi-a recomandat sa folosesc aceste produse, insa, pentru ca ea avea o piele frumoasa, fara probleme, am ignorat sfatul ei si am folosit niste produse de la Nivea, din gama pentru bebelusi. La vreo 2 saptamani, fetitei i-au aparut pe piele niste brobonite mici, care se inroseau la baie. Plus ca ea urla ca din gura de sarpe cand o spalam, desi inainte ii placuse la baie. Am mers la dermatolog si ne-a recomandat tot produsele Bioderma. De la a doua folosire a acestora, pielea ei a redevenit fina si moale, numai buna de pupat, exact asa cum ii sta bine unui bebelus. De atunci, am zis ca nici nu mai incerc alte produse pentru ea! Daca Bioderma ii face bine, Bioderma folosim! Eu iubesc si produsele Nivea, insa pentru ea nu sunt potrivite. Treptat, am inceput si eu si sotul meu sa folosim gelul ABCDerm. Eu, pentru ca-i ador mirosul (mi se pare ca miroase a verde, a primavara) si nu usuca pielea, sotul meu pentru ca a observat ca-i calmeaza pitiriazisul. Asa ca e nelipsit din baia noastra si-l avem in toate marimile disponibile, ca sa-l putem lua cu noi peste tot.
Iar crema ATODerm Preventive lasa pielea super fina si hidratata si se absoarbe foarte repede, asa ca eu si pitica o iubim mult!

Reply
avatar
17 ianuarie 2017 la 13:46 delete

Apa micelara pe fata de bebelus???

Reply
avatar
17 ianuarie 2017 la 14:02 delete

Ca idee, mirarea mea vine din faptul ca apa micelara nu este deloc indicata pentru copii, cu atat mai mult sa fie pulverizata, chiar daca e Avene. Bioderma are o apa micelara pentru copii, insa se aplica putin pe o cotoneta umezita si se sterge pielea copilului in anumite contexte, de obicei la recomandarea pediatrului, pentru anumite afectiuni dermatologice sau pentru o igiena ocazionala pentru ca din pacate exista si forme de acnee la bebelusi, dar de pulverizat o micelara pe fata de copil, nu mai zic de bebelus, este chiar periculos, duce la o deshidratare profunda, la copii poate avea si efecte urate. Si la adulti, folosim micelara la demachiere, clatim cu apa si apoi aplicam crema etc, dar vorbim de un ten cu strat epitelial de adult, nu vorbim de un copilas cu epiderma atat de proaspata.

Reply
avatar
ada
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 14:08 delete

Noi folosim abc derm fel spumant este preferatul nostru ne lasa pielea catifelată .

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 14:35 delete

Produsul nostru preferat este samponul de la Nivea.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 14:46 delete

Noi folosim produsele marca Nivea

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 15:03 delete

Hey, pai produsele de ingrijire preferate pentru copilul meu, care curand va face 2 ani, sunt cele de la abcderm. Le folosesc inca de la nastere, si nu ne putem dezlipi de apa micelara de la adcderm si de gelul spumant, cu samponul am mai jonglat si cu cremele de corp. Vara tot o crema de la ei folosesc foarte buna, aleg aceste produse pentru bebe pentru ca si eu le folosesc zi de zi, asa ca prefer ceva in care am prins incredere!
Bravo Ana si bravo Bioderma pentru produsele pe care le au!

Reply
avatar
17 ianuarie 2017 la 15:19 delete

Eu folosesc inca de la prima baita gelul de dus de la Topfer. Il folosim si acum si bebelina are aproape 9 luni.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 15:21 delete Acest comentariu a fost eliminat de autor.
avatar
Unknown
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 15:23 delete

Preferat este un gel de dus delicat pentru adulti si copii,de la bioearth (foarte bun pt noi)are in compozitie aloe vera si ulei esential de lamaie

Reply
avatar
gabriela
AUTHOR
17 ianuarie 2017 la 15:58 delete

gelul spumant ABCDerm

Reply
avatar
17 ianuarie 2017 la 16:37 delete

Pentru cei trei nazdravani (2 baietei si o fetita) :) folosesc samponul ABC Derm de la Bioderma, preferatul nostru de multi ani. Tot timpul am avut o inclinatie de a folosi produse dermatocosmetice pentru mine de aceea am ales Bioderma si pentru copiii mei, imi dau o siguranta in plus. Pe fetita mea chiar o ajuta mult "samponul albastru Abc" :) ii descurca parul si il lasa stralucitor, se simte atunci dupa ce ii usuc parul si o piaptan.
Din cand in cand il mai alternam cu cel de la Nivea Baby mild shampoo in format mare.

Reply
avatar
17 ianuarie 2017 la 16:53 delete

Si noi folosim tot gelul de spalat de la Bioderma, cred ca suntem la al 4-lea flacon, si nici nu cred ca o sa renunt prea curand la el. Imi mai place mult pasta de dinti pentru copii de la Balea, iar pentru scutec apreciez Weleda.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
18 ianuarie 2017 la 11:04 delete

Gelul spumant Bioderma ABCDerm.

Reply
avatar
Lacra Lacry
AUTHOR
18 ianuarie 2017 la 11:41 delete

Fetita mea iubeste la nebuie pasta de dinti si periuta cu ursuleti.. Daca ar putea cred ca ar manca-o pe maine, dar si laptele hidratant de la Klorane cu care o masez dupa fiecare baita.. Ii place ca miroase a flori.. (asa zice ea).

Reply
avatar
Mami
AUTHOR
18 ianuarie 2017 la 12:37 delete

Initial am folosit Bubchen apoi nu am gasit de cumparat si am trecut pe nivea sensitive la samponul de baie. Am ramas la el pentru ca eram sigura ca il tolereaza, deci a devenit produs preferat. Mie îmi plac produsele Bioderma dar am folosit doar o crema pt Edy. Zilele viitoare cand nasc o sa vad ce tolereaza si micuta domnisoara :)

Reply
avatar
Mami
AUTHOR
18 ianuarie 2017 la 12:39 delete

Poate a vrut sa spuna apa termala si a gresit...

Reply
avatar
Serban Elena
AUTHOR
18 ianuarie 2017 la 20:18 delete

Produsul preferat pe care de altfel il consider sigur dar si eficient este Gelul spumant Bioderma ABCDerm

Reply
avatar
danella73
AUTHOR
18 ianuarie 2017 la 20:29 delete

Produsele preferate ale fiului meu sunt pasta de dinti si produse de baie(sapun,sampon,crema -Nivea)

Reply
avatar
Suta Lavinia
AUTHOR
18 ianuarie 2017 la 23:23 delete

Gelul spumant pentru păr și corp Klorane Bebe cu PhysioCalenduline, pentru ca este foarte delicat cu pielea copiilor, nu o usucă, este hipoalergenic - eu îl recomand tuturor, de când l-am descoperit nu am mai cumpărat altceva :)

Reply
avatar
19 ianuarie 2017 la 21:40 delete

De-a lungul timpului, pielea micutei mele a facut cunostinta cu produse diverse, de la uleiul de masline, unguentul cu galbenele, la uleiul Bebe de la Cosmetic Plant sau lotiunea de corp de la Weleda. Nu am vrut sa fac niciun fel de experimente pe pielea sa, insa mi-am dorit sa-i aflu compatibilitatea cu cremele la care avem acces. Nu neg beneficiile uleiurilor, dar sunt prea uleioase, prea "grele", chiar daca nu vorbim de ingerare. Dupa baita, micuta mea nu avea rabdare pentru a-i intra uleiul in piele, asa ca-l regaseam din belsug pe cearceafuri. Drept pentru care, am decis sa folosim lotiuni hidratante care intra rapid in piele si o ajuta sa-si pastreze echilibrul indiferent de anotimp. Am ajuns sa indragim Bioderma, pentru grija lor in ceea ce priveste o piele frumoasa si sanatoasa. Textura usoara, dar intens hranitoare, mirosul placut, face din Atoderm Preventive aliatul perfect pentru prelungirea la nesfarsit a pielii de bebelus. Pot spune ca pe langa beneficiile amintite, acest produs o fereste si de eventualele predispozitii atopice.

Reply
avatar
19 ianuarie 2017 la 21:43 delete

Dat fiind ca este indicat pentru pielea sensibila folosim gelul de spalare IVAHIDRA + de la Ivatherm atat pentru copil dar si pentru noi adultii

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 00:15 delete

Sincer,am folosit prod nivea dar datorita unor bubite aparute pe pielea baietelului, piediatra ne-a recomandat prod Bioderma pt piele uscata si sensibila,deci de un an folosim sampon Abcderm,lotiune Atoderm intensive Baume si gel Atoderm intensive Moussant.Recomand prod Bioderma,chiar daca sunt scumpe...merita!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 08:57 delete

Folosim produse cat mai naturale, cum ar fi sapunul natural din galbenele , sampon bio, si creme naturale pe care le iau de la Dan Valeria care produce aceste minuni

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 09:52 delete

Folosesim apa micelara,lapte de corp,gel de curatare de la Bioderma si suntem foarte multumite(si mamica si fetița)��

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 10:44 delete

Am folosit pentru băiețelul meu de 4 ani și jumătate diferite produse de îngrijire, de la Mustela (recomandat de alergolog) , până la Nivea. Nu am încercat La Roche Posay,Lipikar (pentru mine, personal, folosesc doar această gama de dermatocosmetic, pe care o ador).
Poate părea surprinzător, dar,pentru băiețelului meu am rămas fidelă gelului "din cap pana-n picioare " de la Nivea.

Reply
avatar
Cosmina
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 10:44 delete

Nelipsite, pentru noi, sunt uleiul de cocos pt masaj,sampon avem johson's baby s i himaalaya herbals.

Reply
avatar
20 ianuarie 2017 la 13:40 delete

Uleiul de dus de la Avene a fost preferatul meu...dar si crema ABCDerm de la Bioderma! <3

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 14:50 delete

folosim produse marca nivea

Reply
avatar
20 ianuarie 2017 la 16:22 delete

Ador uleiul de dus de la Bioderma!

Reply
avatar
Dani Dragomir
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 22:37 delete

Uleiul de cocos Solaris

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 23:12 delete

Produse la roche posay

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
20 ianuarie 2017 la 23:27 delete

Eu folosesc produse marca NIVEA!

Reply
avatar
Adrian Lazar
AUTHOR
21 ianuarie 2017 la 05:58 delete

Este vorba, mai nou, de crema de maini 🙂

Reply
avatar
Vadanoiu Dobrin
AUTHOR
21 ianuarie 2017 la 16:32 delete

Produsele preferate sunt chiar cele din gama ABCDerm. gelul spumant este divin!

Reply
avatar
Adriana
AUTHOR
21 ianuarie 2017 la 22:27 delete

Săpun de alep si gel de curățare de la Bioderma. (Adriana Graur)

Reply
avatar
blue65
AUTHOR
21 ianuarie 2017 la 23:44 delete

Sapunul Sebamed este unul dintre produsele indragite de noi; ne-a fost recomandat inca de la nastere.

Reply
avatar
Radu Adina
AUTHOR
22 ianuarie 2017 la 13:59 delete

Sinccer nu am copii, dar particip la acest concurs pentru nasa mea care are 2 fete mici .Ele adora gelul spumant Bioderma ABCDerm

Reply
avatar