As scrie ca bogdanstoica.ro

13:34:00 4 Comments A+ a-


Sunt zile cand imi vine si mie sa spun niste cuvinte aspre pe blog, la telefon, direct in strada sau sa strig de la volan "Lasa telefonul si bag-o intr-a intaia sa trecem si noi pe verde!".
Eu sunt blonda, mica de statura, maritata, cu copil, cu diplome si statut de femeie serioasa, deci nu am voie sa ma enervez, nu pot vorbi liber si nu am voie sa injur.Nu am voie nici sa mi se vada breteaua la sutien, daramite sa vorbesc mai dur si mai realist. Plus ca nu imi iese si nu pot sa vorbesc aiurea, nu sunt eu daca injur.
Totusi sunt atat de multe contexte cand as lasa sangele albastru la usa si as lua un mare furtun conectat la un izvor de cuvinte grele si as improsca pe multe persoane din aceasta societate, persoane care merita trezite, si sa luam pe rand pe cine as injura si eu asa cum face Bogdan Stoica.

- pe cei care isi plimba cainele peste tot si il lasa sa se cace peste tot. Va rog, nu am spus nimic vulgar, suntem locuitori ai unei Capitale europene plina de cacat de caine;
- pe cei care stau pe telefon in trafic, nu ma leg de oamenii cu hands-free sau care fug spre casa stand pe telefon cu bona care le spune ca copilul are temperatura, ci ma leg de fufele care stau de la prima ora sa dea check-in pe Facebook, sa isi tuguie botul pe Instagram si sa ii mai dea un mesaj lui iubi' pe Whatsup sa nu uite sa le mai transfere niste banuti sa isi ia si ea cafea de la Starbucks, ca asa e cool.
- pe alea de poarta skinny jeans sau iegari super mulati de li se vede..... o, Doamne, nu pot sa scot aici cuvintele din manualul de anatomie, dar intelegeti voi ce. Si mai sunt si supraponderale, iar respectiva chestie se vede si mai oribil. Organul de reproducere feminin este complex si minunat, dar numai Venus din Millo sau picturile lui Botticellii le reprezinta artistic, nu una grasa care si-a tras un iegar pe ea sa fie sexy si sa vada lumea ca are si ea ce au altele.
- fetele care injura cu "baga-mi-as p...".....pe bune, v-a crescut? ne-o aratati si noua? Stiti cum arata si simtiti nevoia sa vorbiti foarte des despre asta?
- femeile care fumeaza peste tot, peste tot, cu copil de mana, alaptand copil, gravida, cu barbatul de mana.... bai, nici cand esti cu copilul de mana nu te poti abtine?
- barbatii care isi parcheaza masinile mari pe banda a doua acolo unde exista si blocheaza si pe aia blocati aiurea pe prima banda. Sa vada lumea ca ei au jeep sau super masina maaare, maaare de tot. Si deschid portiera pana in linia dubla continua sa isi scoata ditamai burtoiul din masina, evident cu un maaare smartphone in mana.
- femeile cu parul nespalat si cu haine scamosate. Lesin de greata cand vad asta in special la doamne ce se dau fashioniste si beautyliste, apropo, unele din ele sunt pe lista aia facuta de revista Biz ca marele top de influenceri, unde din fericire sunt si persoane misto.
- femeile carora li se vad chilotii, prin rochie, pantaloni, ce or mai avea. Doamnelor, chilotii se cheama lenjerie intima, adica intima!! Stiti ce inseamna cuvantul intim?
- barbatii cu barba moderna.... a scris si Bogdan Stoica de ei, mama mia, am ras cu lacrimi, asa de bine a zis acolo tot, eu nu pot sa scriu ca el, nici nu imi place sa injur, dar bine a zis, bine de tot.
- cei ce isi lasa gunoiul langa usa blocului...e asa mare efort sa mergi 10 metri pana la ghena??
- pe alea de se cred printese desi au lucruri pe care le ascund sub pres pentru ca nu au aspirator. Figurat am spus treaba. Da, e vorba de doamnele acelea carora le pute de orice, de zici ca au trait la Versailles de cand s-au nascut, alea care nu pot sta in picioare o ora, care nu pot astepta la rand la un bufet suedez, alea care vor sa fie ele mereu primele, alea care nu beau suc fara pai si care vor covor rosu si canapea oriunde se duc.
- pe cele care folosesc franceza pentru ca e sexy, insa scriu cuvintele din franceza un pic trecute prin sos englezesc si un pic manelizate.... putain! Na' ca am zis-o.
- pe alea de fac copii sa isi tina banca, pardon, barbatul langa ele, iar copiii sunt tratati ca niste carduri de credit, adica ii alimentam fortat cu de toate numai ca sa nu platim dobanda.


...si lista continua. Va urma!

4 comments

Write comments
Unknown
AUTHOR
20 februarie 2016 la 14:37 delete

You made my day! Am ajuns ulterior si pe pagina mai-sus numitului, unde am cautat articolul cu barba.

Reply
avatar
Lorena's blog
AUTHOR
20 februarie 2016 la 19:48 delete

Wooohooo!! Ce mi-a placut asta! Daaaa, mare adevar graiesti! Si eu urasc cand vad persoane cu haine scamosate (sau mai rau, cu par de animale cat cuprinde), si parul nespalat e cel mai groaznic lucru, in fond ambele denota lipsa de respect fata de sine si ceva probleme la mansarda. :))

Reply
avatar
20 februarie 2016 la 19:58 delete

:) sper ca te-ai si amuzat :)

Reply
avatar
20 februarie 2016 la 19:59 delete

Chiar vineri am mai revazut o trupa de scamosate de acest gen si deja incep sa ma intreb ce e asa greu sa renunti la o haina uzata??

Reply
avatar