Masca de jad pentru acasa

12:39:00 0 Comments A+ a-


 


Pornind de la deviza „Terapie prin răsfăț”, CASA JAD, brandul premium pe bază de pietre de jad ce promovează un stil de viață cu focus pe întreÈ›inerea sănătății, precum È™i pe redarea stării de bine, lansează un nou produs: un set terapeutic de înfrumuseÈ›are din piese de JAD XIUYAN. Setul conÈ›ine masca facială, piatra Gua Sha È™i roller din jad.  

Este deja binecunoscut faptul că terapia cu JAD are la bază principiile medicinei tradiÈ›ionale chineze. Ritualul de relaxare de tip rece // cald este benefic atât pentru frumuseÈ›e, cât È™i pentru sănătate. La început este răcoritor, energizant È™i tonifiant pentru piele, ulterior devenind cald, întrucât jadul preia razele infraroÈ™ii emanate de corp pentru a le redirecÈ›iona înapoi după ce le-a amplificat prin propria vibraÈ›ie, totul fiind în corelaÈ›ie cu celulele umane,  reconfortant È™i relaxant muscular, la o temperatură ideală pentru ten. 

Setul terapeutic de înfrumuseÈ›are reprezintă o alternativă sigură, eficientă È™i uÈ™or de folosit chiar la tine acasă! ÃŽntrucât trecem printr-o perioadă în care este indicat să evităm spaÈ›iile aglomerate, aceste gadget-uri pot fi o soluÈ›ie de îngrijire È™i răsfăț în confortul casei tale, amplificând beneficiile utilizării produselor de îngrijire a tenului de zi cu zi: creme È™i serumuri de hidratare. 

„Am lansat acest kit terapeutic de-a dreptul miraculos din dorinÈ›a de a le oferi femeilor oportunitatea de a se îngriji È™i de a-È™i oferi momente de relaxare È™i răsfăț cu efect de lifting facial chiar la ele acasă, nu degeaba încurajăm conceptul de SPA la tine acasă. Se pot observa îmbunătățiri la nivelul elasticității pielii, tenul devenind mai neted încă de la primele utilizări ale produselor.” – a punctat Nicoleta Magargiu (Co-Owner, CASA JAD) 


Masca facială din jad

Este ideală pentru ochii obosiți (în special în cazul expunerii prelungite la ecrane), insomnii, dureri de cap, semne faciale de oboseală, detoxiferea și înfrumusețarea tenului. Poate fi folosită pentru toate tipurile de ten, neavând niciun fel de contraindicații

Aplicată pe față, masca JAD XIUYAN Dark Green are următoarele beneficii: elimină senzaÈ›ia de tensiune a ochilor obosiÈ›i, relaxează muÈ™chii, în acest fel fiind estompate ridurile profunde (de expresie) È™i semnele de oboseală de pe față. ÃŽn plus, masca de jad îmbunătățeÈ™te circulaÈ›ia sangvină (vaso-dilataÈ›ie datorită căldurii înmagaziante È™i emanate de pietrele de jad), redă somnul odihnitor, ameliorează sau chiar îndepărtează unele dureri de cap È™i conducând la detoxifierea pielii. ÃŽnainte de aplicarea măștii se recomandă demachierea feÈ›ei È™i ulterior menÈ›inerea acesteia timp de minim 30 de minute, iar pentru cei care au probleme cu insomnia, se poate dormi cu ea pe față. După fiecare utilizare, masca trebuie spălată cu apă È™i săpun pentru a îndepărta sebumul È™i toxinele emanate de piele, iar apoi se clăteÈ™te cu apă rece pentru echilibrare genetică. Se usucă prin presare cu un material textil moale din bumbac.  


Piatra Gua Sha

Datorită Jadului XIUYAN, dispozitivul de lifting Gua Sha are rolul de a relaxa muÈ™chii din zonele masate, generând căldură, stimulând totodată eliberarea toxinelor din adâncul muÈ™chilor È™i al corpului, ceea ce permite corpului să hrănească zona local cu sânge proaspăt. Utilizată în mod regulat, piatra Gua Sha poate reduce la minimum liniile fine È™i ridurile, creÈ™te elasticitatea pielii È™i totodată îi oferă o strălucire de lungă durată. Pentru o simplă întreÈ›inere a tenului, Gua Sha poate fi folosită oriunde È™i oricând, începând de la o utilizare pe săptămână È™i până la utilizarea zilnică a acesteia, în funcÈ›ie de nevoile È™i disponibilitea fiecăruia. Pentru ameliorarea tensiunii musculare de la nivelul feÈ›ei, maxilarului sau a gâtului sau pentru diminuarea ridurilor se recomandă utilizarea zilnică sau chiar de mai multe ori pe zi. 

Printre beneficiile utilizării pietrei Gua Sha se numără È™i: activarea sistemului limfatic, care transportă toxinele, precum È™i excesul de lichid departe de celule, pielea devenind mai netedă. Printr-un masaj profund È™i relaxat asupra muÈ™chilor feÈ›ei, Gua Sha stimulează fluxul sanguin subcutanat È™i circulaÈ›ia sanguină în È›esutul moale sub piele, având deopotrivă beneficii anti-inflamatorii È™i asupra sistemului imunitar. 

Roller-ul din jad 

La fel ca Gua Sha, rolele JAD datează din China secolului al VII – lea, iar cristalele sunt folosite în îngrijirea pielii de mii de ani. Majoritatea beneficiilor provin din faptul că este rece la atingere. Mecanismul este simplu: frigul restricÈ›ionează fluxul de sânge într-o anumită zonă, iar presiunea împinge fluidul, cunoscut sub numele de limfă către ganglionii limfatici, care îl procesează È™i filtrează toxinele. 

Roller-ul din JAD poate avea efecte precum: scluptarea, tonifierea și redarea fermității pielii, intensificarea circulației, reducerea umflăturilor și a inflamației, îmbunătățirea elasticități pielii, ajutând produsele dermatologice să pătrundă mai bine în dermă.

***

CASA JAD conturează È™i defineÈ™te noÈ›iunea de “SPA pentru acasă”. Din 2009, CASA JAD oferă în exclusivitate în România patul de masaj cu pietre de jad È™i turmalină, o tehnologie revoluÈ›ionară care înglobează principii străvechi de Medicina TradiÈ›ională Chineză. Patul de masaj CASA JAD permite accesul la masaj prin simpla apăsare de buton a telecomenzii È™i oferă 7 tipuri de masaj automat, gândite special pentru diverse afecÈ›iuni ale coloanei vertebrale. 

Din 2014, CASA JAD a introdus conceptul de pat de masaj cu role de jad customizabil la nivel de design.

Mai multe detalii despre aparatele de masaj CASA JAD sunt disponibile pe site-ul http://www.casajad.ro/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/casajad


Pretul setului: 448 de lei, aici 

Sursa: comunicat de presa