Munca de acasa

17:09:00 0 Comments A+ a-




Daca in perioada aceasta munca de acasa a devenit destul de populara, inainte nu prea era asa. Eu lucrez in sistem ,,de acasa" din 2013 si ca atare am ceva experienta pe tema asta.

Cand am inceput sa lucrez doar de acasa, multe persoane mi-au spus ca sigur voi deveni sedentara, ca voi avea multe de pierdut, ca nu voi mai avea viata sociala si ca o sa ma ingras chiar. E drept ca stand acasa nu ma mai trezesc mult mai devreme ca sa ma pregatesc sa plec. Nu mai stau in trafic, nu mai am de mers printre birourile companiei unde lucram, adica lucrurile se invart intre biroul de acasa, bucatarie si parcul de langa bloc.

De ingrasat nu m-am ingrasat pentru ca nu mananc mai mult. In plus, stand acasa mananc ceva mai atent. La birou, ma trezeam ca mancam uneori si ce nu imi placea. Fie comandam ceva si nu era taman ce voiam, fie ma agatam de eterna punga de corvigei a unui coleg si apoi cumparam si eu pe a doua.

Am invatat in timp ca daca am in casa lucruri nesanatoase, clar pe acelea le voi manca prima data.

Ca atare, acel colt sau sertar cu dulciuri, are mereu in el ceva mai fara zahar, bio sau chiar fara gluten. In fine, incerc sa fac un mix de lucruri.

De curand am incercat si produsele Gerble din campania cu BuzzStore. Campania mi s-a parut atat de in acord cu ceea ce fac eu, incat am aplicat instant.

Gerble este o marca de produse sanatoase din Franta, s-au lansat inca din anii 70 si sunt cunoscuti precum promotori ai unor produse echilibrate.

Eu am vazut si cum mananca frantuzoaicele ce se mentin suple fara a face vreun efort. Sunt foarte selective si niciodata nu mananca asa ,,din punga". Ma uitam ca ele si cand mananca doi biscuiti, ii scot frumos pe o farfurioara, isi mai fac un ceai sau o cafea si apoi savureaza/

Este vorba de un savoir-vivre, un mod de a te bucura de fiecare moment si de a aprecia cu adevarat ceea ce mananci.

In pachetul de testare am primit urmatoarele produse:

#MADLENE LAMAIE FARA ZAHAR DE LA GERBLÉ GLUCOREGUL, 196g


Prajiturici moi, delicate si gurmande fara zahar si o aroma desavarsita de lamaie, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.


#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI OMEGA 3 CASTANE-IN, 200g


Sursa de Omega 3, sursa de vitaminele B6 si B12. Cu -58% zaharuri, -79% acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor din piata, bogati in fibre, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.


#GERBLÉ EXPERT DIETETIC BISCUITI MIERE-SUSAN,  200g


Bogati in fibre (o portie de 5 biscuiti acopera 22% din aportul zilnic recomandat), cu -46% zaharuri, -78% acizi grasi saturati si -56% sare, comparativ cu media biscuitilor din piata.


#GERBLÉ CHEC MARMORAT FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200g 


O gustare pufoasa, special creata pentru cei ce doresc sau sunt nevoiti sa elimine lactoza si glutenul din alimentatie. Fara lapte, fara ulei de palmier.


#GERBLÉ MADLENE CU OUA FARA GLUTEN & FARA LACTOZA, 200g


Madlena aromata, cu oua proaspete si continut redus de zahar: -36% fata de media madlenelor din piata, fara coloranti, ulei de pamier sau lapte.


#GERBLÉ PAINE RUSTICA FARA GLUTEN, 350g


Paine feliata cu maia, dupa o reteta traditionala. Sursa de fibre, pentru o digestie imbunatatita, ideala pentru cei ce sunt nevoiti sau doresc sa renunte la gluten.



Painea a fost placuta de toata familia si a mers foarte bine dimineata, usor prajita si cu unt sau crema de branza.

Checul marmorat a fost preferatul meu, sincera sa fiu am ramas uimita ca nu are nici gluten si nici lactoza si totusi e atat de savuros.

Biscuitii mi s-au parut prea crocanti pentru gustul meu, insa au fost crontaiti cu placere de restul familiei. Eu recunosc ca nu sunt asa mare fana biscuiti in general, adica greu ma tentezi cu un biscuite, oricum ar fi el. Dar combinati cu putine fructe au fost mai interesanti.

Madlenele cu ou sau cele cu lamaie iar au fost excelente, le-am combinat cu iaurt sau cu ciocolata calda.

Nu e prima data cand incerc produse Gerble, mai cumpar din cand in cand produsele lor, insa acum am avut ocazia sa am mai multe deodata si sa pot compara.

Pe lista de shopping vor intra urgent Gerble checul marmorat si madlenele. Le puteti cumpara si voi de pe Nutrivita.ro.

Daca vreti sa intrati si voi in campanii BuzzStore va invit sa va inscrieti aici.