Sano, lumea magica a parfumurilor ambientale

18:48:00 0 Comments A+ a-



Parfumul este poate unul dintre cele mai frumoase accesorii pe care le putem purta și pe care le remarcăm peste tot în jurul nostru. Fie că este parfumul celui drag, al florilor sau al detergentului pentru rufe, acesta este special ales pentru a transmite un mesaj sau pentru a imprima o stare.

Sano a creat Sano Maxima Perfume Collection, o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, dezvoltat de experți parfumieri internaționali - pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.

Sloganul „Intră în lumea magică a parfumurilor!” este invitaÈ›ia adresată consumatorilor să exploreze cele 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection: Soft Silk – inspirat de florile de migdal È™i atingerea delicată de mătase; Blue Blossom – inspirat de briza dimineÈ›ii răcoroase, de apa rece È™i de florile albastre de primăvară; Golden Sunset - inspirat de florile de primăvară È™i de roua dimineÈ›ii; Wild Pearl - inspirat de parfumul delicat al florilor albe È™i Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebeluÈ™ilor.

Și pentru că nu există parfum mai plăcut decât cel al rufelor proaspăt spălate și nici metodă mai ușoară de a-l menține, Sano aduce în prim-plan colecția de odorizante lichide de cameră Sano Fresh Home, disponibile în trei variante de parfum, parfumuri preluate din topul celor mai apreciate miresme ale balsamului ultra concentrat, Sano Maxima Perfume Collection: Blue Blossom, Soft Silk și Wild Pearl. Poți folosi odorizantele Sano Fresh Home pentru a împrospăta atmosfera din cameră sau pentru a parfuma hainele din garderobă, poți oferi florilor uscate un nou suflu sau le poți aplica pe perdele astfel ca fiecare adiere de vânt să iți umple căminul cu parfumul preferat.

Și la crearea detergenților Maxima Power Gel, Sano a acordat o importanță sporită parfumului prin folosirea tehnologiei Microcapsules Lock, ce oferă o eliberare lentă a unui parfum de lungă durată. Cele trei variante de parfum ale acestui detergent sunt: Mountain Fresh, Spring Flowers si Baby.
Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Metro, Cora, Selgros și Mega Image, DM, în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.





ÃŽn România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani È™i are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă È™i igienă personală, pentru adulÈ›i È™i bebeluÈ™i, produse de curățenie È™i mentenanță, detergent pudră, gel È™i balsamuri de rufe, insecticide, produse din hârtie È™i produse dedicate segmentului HoReCa È™i industrial. Parte din grupul internaÈ›ional Sano Bruno’s Enterprises, sunt È™i brandurile de cosmetică Softcare, Careline È™i Natural Formula.
Sano este prezent și în social media:
https://www.youtube.com/channel/UCP6vr7M_d71YhLeotz4X6-A
https://www.facebook.com/SanoRomania
https://www.instagram.com/sano_romania/ 

Sursa: comunicat de presa