Ce au mancat pisicile mele de Mos Craciun, Purina One Bifensis

18:40:00 0 Comments A+ a-



Banuiesc ca in perioada asta ne facem planuri de 2020 si multe din ele sunt legate si de mancare. De mancarea noastra. Dar de mancarea pisicilor? Sau in fine, a animalelor pe care le avem in casa? In fine, ma refer la acele animale pe care le tinem pentru bucuria noastra, cu care ne jucam, nu ma adresez celor ce cresc animale ca sa faca si productie de alimente.

Hai sa va spun ce am mancat eu in decembrie. Intai despre mine. In decembrie am fost tot lacto-vegetariana asa cum sunt de peste 10 ani, ca am pierdut sirul anilor.  Am mai renuntat la lactate si la dulciuri. 

Pisicile mele in luna decembrie au primit Purina ONE Bifensis. Si Carla si Panda mananca de cand s-au nascut doar mancare dedicata pisicilor, de obicei marci premium. Ideea e asa, daca eu mananc corect si sanatos, atat cat pot, asa fac si cu pisicile mele. De obicei le luam marci indicate de veterinar si chiar din cabinetul lui, de pe magazine online etc. Insa cand nu reusim sa luam din vreme si ajungem la supermarket, recunosc ca am mereu strangeri de inima. Adica mie nu imi place sa le iau mancare de animale din supermarket decat pentru perioade extrem de scurte.

Prima saptamana cu Purina ONE Bifensis a coincis cu saptamana in care noi ne-am cumparat si caine. Oh, da, in 50mp, extrem de bine organizati, avem doua pisici, un caine de talie medie - fox terrier, un acvariu cu pesti si o cusca cu hamsterita noastra simpatica. Ei, am fost putin stresati ca poate pisicile vor avea un disconfort, desi Max, cainele, avea o luna si doua saptamani cand l-am adus in casa si era ca o gogosica. Ei, nu au avut, din contra, au fost active, Carla s-a jucat cu Max inca din prima zi.  De mancat au mancat bine ambele pisici si au fost vioaie.

A doua saptamana tot cu stres am stat, insa se pare ca nu. Mancau bine si litiera era tot cu dovezi ca totul e bine.

A treia saptamana a fost cu adaptarea la periat toti 3. Cele doua doamne pisici au prezentat o blana matasoasa, chiar daca Max le mai ia la lins sau smotocit. Adica, coafura rezista.

Si acum hai sa radem, cand pun pliculet in castronel si incerc sa separ pisicile de caine, chiar trebuie sa fiu ninja. Sa misc repede usile, altfel Max se transforma in sageata catre castronelul cu hrana umeda.
Un lucru care imi place la pliculete este ca pisicile mele lasa castronul curat. Noi am mai incercat diverse pliculete, unele chiar fandosite rau de tot si mereu aruncam jumatate. Acum pur si simplu ling castronul. In fine, si aici suntem atenti, nu le hranim in exces, mancarea umeda este din cand in cand, altfel am risca sa se ingrase si sa se simta rau tot ele si mai rau noi.

Cateva informatii de la sursa:

PURINA ONE® BIFENSIS dezvoltat de medicii veterinari si nutritionisti, contine bacterii benefice functionale si acizi grasi Omega 6, esentiali pentru ca pielea sa mentina o bariera puternica impotriva atacurilor din mediul extern.



In concluzie, mi-a disparut acea angoasa de a cumpara si marci de supermarket, dar asta nu inseamna ca voi alege orice. Purina One Bifensis am vazut ca se gaseste in multe supermarketuri in care noi mergem pentru cumparaturi saptamanale, inclusiv pe magazine online de unde ne luam diverse chestii pentru animale, asa ca ramane ca optiune numarul 1. Fireste ca voi varia si adapta ceea ce dau de mancare animalelor mele din casa, de fapt prietenilor mei, astfel incat ei sa se simta cat se poate de bine.

Hm, nu vi se pare ca domnisoara Carla seamana cu pisica din reclama?




Daca vreti sa vedeti si cum am primit produsele, aveti mai jos Vlogmasul in care facem unboxing la Purina One Bifensis: