Gustari buone de la Monini

10:10:00 0 Comments A+ a-



Prima data cand am gustat din celebrele antipasti italienesti, am zis ca as putea manca asa dimineata, la pranz si seara. Bruschetele cu tot felul de chestii, cu rosii, cu uleiul acela de masline parfumat mi se par fantastice.

Ce gasim bun la Monini ca sa ne facem putin de cap si sa avem niste gustari buone sau buonissime?

Sosurile Pesto

Sosurile Pesto sunt o modalitate delicioasa și ușoară de a găti o traditionala masă italiană de paste. Toate aceste rețete respectă vechile tradiții și păstrează parfumuri italiene. Ingredientele simple și autentice sunt combinate împreună pentru a obține toate aromele mediteraneene într-un fel de mâncare unic.


Otet si Glazes

Monini a selectat o gama de produse premium cu gust superior și parfumuri deosebite, oțeturile si dressingurile sunt obținute după tradiții străvechi. Procesele de producție sunt toate naturale și concepute pentru a îmbunătăți toate proprietățile lor particulare. Calitatea deosebita este data de materiile prime foarte speciale care le recomanda ca dressinguri pentru salate, carne și pește în combinație cu uleiul de măsline extravirgin. De asemenea, sunt perfecte pe legume crude și gătite. În tradiția culinară, Chefii și-au creat întotdeauna propriile glazuri pentru finisarea preparatelor. Glazurile Monini sunt gata de utilizare, au aplicații infinite, dau o notă de eleganță celor mai simple rețete și, cu un decor gustos, transformă un fel de mâncare obișnuit într-unul original.


Aromattizzati

Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine aromatizate, care pot adăuga rapid şi uşor o nota speciala pentru orice fel de mancare. Gama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde aromele autentice şi tradiţionale din bucătăria italiană. Câteva picături sunt suficiente pentru a obţine un gust deplin.