DESTINATION, cafeaua BIO care te duce unde vrei

10:15:00 0 Comments A+ a-


 Mhmm… o ceaÈ™că de cafea fierbinte. La filtru, espresor sau la ibric. ÃŽi simÈ›i aroma de departe È™i nu poÈ›i să-i reziÈ™ti. Savuroasă, delicioasă, cu gust bogat, în care detectăm adesea arome subtile de fructe sau condimente din îndepărtata Americă Latină sau exotica Africă. Simplă, all black, cu lapte sau friÈ™că, este doza de răsfăț în orice anotimp. Cafeaua ne dă energie È™i ne limpezeÈ™te mintea. Și ne îmbunătățeÈ™te memoria! Dar nu orice cafea…ci ecologică, de origine, din boabe selecÈ›ionate È™i prăjite artizanal. Este vorba despre DESTINATION - o cafea nou lansată la noi, pentru tine, familie, prieteni È™i un cadou inspirat de Sărbători.

DESTINATION – născută din pasiunea pentru călătorii
Povestea acestei cafele începe în 1999 când pasiunea pentru călătorii È™i gastronomie (peste 140 de țări vizitate de unul dintre fondatorii mărcii), s-a întâlnit cu dorinÈ›a de a oferi iubitorilor de cafea o reÈ›etă cât mai curată, apropiată de origini, nestandardizată de industria alimentară, fără coloranÈ›i È™i conservanÈ›i sau procese chimice de fabricaÈ›ie. Astfel a luat naÈ™tere DESTINATION. De la boabe atent selecÈ›ionate de la cultivatori ecologici, respectând principiile comerÈ›ului echitabil (preÈ› corect al forÈ›ei de muncă, neutilizarea copiilor la recoltare, preÈ› corect față de producator), la procesul de torefacÈ›ie (cunoscut È™i drept prăjire) artizanală lentă la Bordeaux, FranÈ›a, Destination întruneÈ™te toate calitățile unei cafele bune: este aromată, delicioasă, certificată ecologic, obÈ›inută din surse recunoscute È™i soiuri selecÈ›ionate, cultivate pe plantaÈ›ii sustenabile, recunoscute în lume pentru savoarea cafelei È™i calitatea solului în care cresc (Mexic, Peru, Brazilia, Columbia, Guatemala, Etiopia È™i Honduras). 



DESTINATION – grija pentru detalii garantează calitatea în fiecare ceaÈ™că
Gama de asamblaje boabe sau macinata Destination cuprinde cafea din soiuri atent selecționate și asamblate precum Selection Pur Arabica sau Breakfast. Gama origini boabe sau macinata cuprinde produse ale căror boabe provin dintr-o singură sursă, cu gust și aromă unice ale respectivei zone de cultivare, precum Mexic, Peru, Honduras sau Etiopia. Torefierea lor se face artizanal, la Bordeaux, pe fiecare lot și cultură în parte, ceea ce amplifică savoarea și unicitatea fiecărui sortiment. Ambalarea se face local, punga de cafea fiind prevazută cu valvă de prospețime. După deschidere, se recomandă păstrarea bine închisă a pungii, in raftul cel mai de jos al frigiderului.

De ce să încercați DESTINATION?
Pentru că fiecare ceașcă te poartă cu gândul spre destinații exotice, unde poate că ai fost sau ai vrea să ajungi. Asemeni vinului bun, căruia oenologii îi pot identifica - după gust - originea, DESTINATION poartă în ea savoarea locului din care provine: platoul înalt mexican, solul vulcanic al Anzilor peruani sau al Etiopiei, grădinile însorite ale Columbiei, livezile Guatemalei sau din pământul fertil din Honduras. Astfel, fiecare zi cu DESTINATION e ca o promisiune de călătorie memorabilă.

Sortimente de cafea DESTINATION recomandate:
ASAMBLAJE
SELECTION PUR ARABICA 250G boabe sau măcinată – ROTUNDÄ‚ ȘI ECHILIBRATÄ‚
https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-boabe-selection-pur-arabica-250g-555.html   
https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-macinata-selection-pur-arabica-250g-553.html 

MIC DEJUN 250G macinată – PUTERNICÄ‚ ȘI GENEROASÄ‚
https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-liofilizata-breakfast-100g-554.html

ORIGINI
MEXIC 250G măcinată – ROTUNDÄ‚ ȘI GENEROASÄ‚
https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-macinata-origini-mexic-250g-556.html 

INSTANT
MIC DEJUN 100G solubilă liofilizată – PUTERNICÄ‚ ȘI GENEROASÄ‚ - https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-liofilizata-breakfast-100g-554.html

Unde găsim cafea DESTINATION: la raionul de BIO din Equilibrium Mega Image, in magazinele Profi premium și online, pe www.nutrivita.ro. În curând și în alte magazine.

Știai că?
... 77% dintre românii citadini beau cafea cu regularitate, cam 2 cești pe zi?
... 40% dintre români preferă cafeaua preparată tradițional, la ibric?
... in România, în 2018 s-au consumat peste 34,000 de tone de cafea ?

Cafeaua este un excelent antioxidant și îmbunătățește memoria pe termen lung
Un studiu realizat la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, sugerează că o doză de 200 mg de cofeină creÈ™te capacitățile cognitive È™i memoria pe termen lung. La studiu au participat 160 de persoane cu vârsta între 18 È™i 30 de ani. SubiecÈ›ii care au primit o pastilă de 200 mg de cofeină au avut rezultate mai bune la testele de memorie comparativ cu cei care au primit placebo. Interesant este faptul că la 200 mg performanÈ›ele au fost mai bune decât la 100 mg de cofeină, dar au rămas aceleaÈ™i la doze mai mari – de 300 mg. AÈ™adar, pentru consolidarea memoriei avem nevoie de cafea în doze moderate.