Plutește spre înălțimea cerului, la ParkLake

20:17:00 0 Comments A+ a-





Luna august aduce la ParkLake Shopping Center o experiență la înălțime! În perioada 17 – 26 august, publicul poate descoperi cum se vede lumea din nacela unui balon cu aer cald. Zilnic, în intervalul orar 17:00 – 21:00, participanții se pot bucura de ridicări la punct fix cu balonul și de o priveliște demnă de picturile celor mai mari artiști! 


La evenimentul organizat de către centrul comercial ParkLake sunt așteptați să participe atât adulți, cât și copii cu vârsta peste patru ani. De asemenea, minorii între patru și optsprezece ani vor putea urca în nacela balonului cu aer cald doar sub supravegherea unei persoane adulte. Participanții vor avea astfel ocazia, ca timp de de zece zile să admire o priveliște unică – lacul si parcul Titan în lumina apusului, dar și grădina centrului comercial și împrejurimile. Aceștia se vor putea bucura totodată de senzația memorabilă a unei experiențe inedite oferite de ridicările la punct fix cu balonul cu aer cald.
Balonul va fi situat în ParkLake Garden, spre parcul Titan, iar accesul la acesta se va face gratuit. Din motive de siguranță, intervalul orar de desfășurare a activității poate fi decalat în caz de condiții meteorologice nefavorabile (vânt mai mare de 2m/s, ploaie sau condiții de ploaie, furtună, s.a).
Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul pot fi găsite pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Reguli pentru activitățile cu balon cu aer cald
1. Urcarea și coborârea în și din balon se vor face numai cu încuviințarea pilotului.
2. Pe timpul călătoriei cu balonul și a staționării în nacelă, persoanele aflate la bord vor respecta întocmai deciziile și indicațiile pilotului balonului.
3. Pe timpul cât se stă în nacela balonului sau în apropierea acesteia, este interzisă atingerea echipamentelor sau manevrarea în orice fel a frânghiilor, cu excepția cazurilor când pilotul a solicitat expres acest lucru.
4. Este interzisă urcarea în balon a minorilor sub 4 ani.
5. Minorii între 4 – 18 ani vor urca în nacelă numai sub supravegherea unui adult.
6. Fumatul în nacelă sau în apropierea acesteia este strict interzis.
7. Este interzisă urcarea în balon a persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice, în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor cu efect halucinogen.

Sursa: comunicat de presa