CONCURS 19 ani de La Mama

14:58:00 14 Comments A+ a-

Restaurantele La Mama implinesc 19 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama.

Ca si anul trecut, am o surpriza pentry voi. Puteti castiga o invitatie dubla la Blue Party, petrecerea aniversara ce se va intampla la La Mama  incepand cu ora 19:00, la restaurantul La Mama - Ateneu (str. Episcopiei nr. 9).


Ca sa castigati acest concurs, trebuie doar sa imi spuneti o poveste despre primele voastre mese servite la La Mama, ce va place la aceste restaurante si de ce continuati sa mergeti la La Mama.

Astept povestile voastre pana cel tarziu duminica, 25 februarie. Castigatorul va fi anuntat pe 26 februarie si va trebui sa confirme participarea la eveniment in aceeasi zi. Asadar, daca veti participa, asigurati-va ca pe 26 februarie puteti sa comunicati cu mine in timp util si, de asemenea, ca pe 27 februarie la ora 19:00 puteti veni la acest party insotit de cineva drag.

Recunosc ca papanasii de la La Mama mi s-au parut mereu extrem de buni. Pe vremea cand mancam si carne, imi placea maxim o anume specialitate, parca ficatei la tigaie, care doar la La Mama se faceau intr-un anumit fel. In weekend, mergeam de multe ori sa mananc micul dejun la La Mama, cred ca am avut o perioada cand aproape semnam condica la La Mama.

Pentru clientii fideli, La Mama mai are niste promotii de 50% pe care ar fi bine sa le vedeti aici

Sa le uram La multi ani si la multe specialitati gustoase!

Bafta la concurs si astept cu interes povestile voastre.

14 comments

Write comments
21 februarie 2018 la 16:08 delete

Prima data am fost La Mama ,cand am avut invitati din Marea Britanie si am vrut sa- i servesc cu produse traditionale romanesti:ciorba de perisoare sarmale cu mamaliguta si papanasi.Au fost foarte incantati. Cu toții știm restaurantele La Mama și ne-am desfătat culinar în cel puțin unul din ele de-a lungul anilor. Eu am rămas cu nostalgia pentru faimoasele clătite cu pui și ciuperci și papanașii cu smântână și dulceața.Ce imi place la acest lanț de restaurante este că se reinventează mereu, aducând noi preparate în meniu și, mai nou, prin îmbrăcarea de noi haine. Clienţii regăsesc acum în meniurile restaurantelor, midii proaspete din Marea Neagra (în sezon) alături de varză cu ciolan sau deja celebrii papanași sau clătitele cu dulceaţă. Continui sa merg La Mama pentru bucataria romaneasca ,reinterpretata Vorbim, practic, despre versatilitate în bucătărie: recunoașterea și preţuirea preparatelor cu tradiţie dar și o deschidere catre tot ceea ce este nou.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
21 februarie 2018 la 22:36 delete

Nu am mancat niciodata acolo, si atunci mi ar prinde bine.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
21 februarie 2018 la 23:45 delete

La mine este simplu. La mama reprezinta restaurantul care face mancare ca mama :) Si nu doar asta. Reprezinta traditie, grija si bun gust. Nu voi renunta niciodata sa le pasesc pragul. Va iubesc! La multi ani!
andreea.elena.s@hotmail.com

Reply
avatar
22 februarie 2018 la 11:38 delete

Lasa te rog si un nume, ai comentat anonim.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
22 februarie 2018 la 12:30 delete

De cate ori vin in Bucuresti copiii mei ma invita la masa la ,,La mama", sincer mi-a placut orice am comandat, recomand cu drag !

Reply
avatar
22 februarie 2018 la 12:47 delete

"La Mama" fugeam intre doua cursuri la facultate. Imi placea foarte mult ciocolata calda de la ei. Ulterior, dupa ce m-am angajat la o firma pe la Piata Romana, mancam langa Ateneu, tot La Mama, dar mult mai consistent. Au mancare buna si cumva asociez restaurantul cu acea perioada a vietii mele.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
22 februarie 2018 la 14:02 delete

Noi mergem pentru mici, chiar si fetitei noastre de 6 ani, ii plac foarte mult. Iar sotul meu are o manie cu ciorba de burta, niciodata nu mananca decat la restaurant,zice ca acasa nu are gustul deosebit de mancare facuta "la cazan"

Reply
avatar
Adrian Lazar
AUTHOR
22 februarie 2018 la 15:07 delete

In primul rand iti multumim pentru concurs. Apoi la multi ani pentru La Mama!
Cand m-am mutat in Bucuresti, adica in 2005, La mama reprezenta un nume de calibru in domeniul food. Cand am fost pentru prima oara in restaurant m-am simtit tare mandru ca am reusit sa ajung in restaurantul nr.1 al Bucurestiului. Apoi si la mare cand mergeam la Mamaia, mancam doar in restaurantul La Mama. La Mama = Mancare buna, servire placuta si traditie. La mama insemna pentru mine ca la mama acasa :)

Reply
avatar
Doina Butman
AUTHOR
22 februarie 2018 la 19:55 delete

In acesti 19 ani, de cand, “La Mama”, scrie ‘istorie gastronomica’, oferind, clientilor sai, un adevarat rasfat culinar, am fost, de multe ori, aici, si am incercat numeroase preparate, meniul fiind diversificat, chiar, si pentru vegetarieni. Cu onestitate, pot spune, ca, nu am intalnit un serviciu mai bun si mi-e greu, sa cred, ca, de fiecare data, am avut "noroc"! Tot, la capitolul superlative, cred, ca, este servita, aici, cea mai buna limonada, pe care am intalnit-o, intr-un restaurant, asa, ca, de fiecare data, cand, am ocazia, beau una - deja, a devenit o traditie si un obicei extrem de placut.
Recomand, cu incredere, aceasta super locanta, aflata sub semnul “reinventarii” permanente, unde, imi place, sa sarbatoresc momentele deosebite, din viata mea, de la un business lunch, pana la o cina in doi sau o zi aniversara/onomastica – o atmosfera placuta, calda, primitoare, preparate, foarte bune, de natura a satisface gusturile oricarui gurmand sau ”gourmet”; calitate si diversitate, indiferent, ca, optezi pentru fasole batuta, zacusca, clatite cu pui si ciuperci, crochete din piept de pui cu sos Calipso, salata franceza cu pere coapte, preparate din peste, gratar, feluri de mancare, specifice bucatariei citadine, urbane, “reinterpretata”, sau “la crème de la crème”, deserturi, precum tort Patrick, clatite cu branza si stafide, tort de mere, papanasi cu smantana si dulceata… iar, lista poate continua. Totul, “in parteneriat” cu bauturi, la fel de variate, potrivite gusturilor noastre.

Reply
avatar
Cristiana Teo
AUTHOR
23 februarie 2018 la 01:09 delete

Imi place specificul tradițional al restaurantului , doresc mâncare sănătoasă și imi place si atmosfera , servirea.

Reply
avatar
23 februarie 2018 la 10:01 delete

Am regăsit cu plăcere mâncarea mamei la acest restaurant și de atunci merg de care ori am ocazia. Mâncarea tradiționala românească este ceea ce m-a atras și îmi amintesc cu plăcere de platoul imens cu bunătăți de porc pe care l-am savurat prima data cu prietenii.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
25 februarie 2018 la 23:16 delete

Mananc "la mama" de cand m am mutat in bucuresti. Din facultate.aveam un restaurant chiar langa mine,langa caminul in care am stat.si de fiecare data cand ramaneam fara mancare trimisa de acasa ma duceam "la mama" iar mancarea chiar era ca la mama acasa. Mancam foarte des ciorba radauteana .era fabuloasa.si acum merg de fiecare data can vreau sa mananc ceva bun.

Reply
avatar
26 februarie 2018 la 09:11 delete

Buna ziua, multumesc si sunteti castigatoarea, astept un email pe beautybarometer@gmail.com cu numele dvs complet si numar de telefon, sa va transmit datele catre firma care face lista de invitati pentru petrecerea de maine. Va rog sa imi trimiteti astazi datele, pana in ora 14:00. Multumesc

Reply
avatar
Doina Butman
AUTHOR
26 februarie 2018 la 11:11 delete

La randul meu, va adresez multumiri, atat pentru organizarea concursului, cat si pentru desemnarea mea drept castigatoare a "competitiei"!! Voi trimite, imediat, datele solicitate.

Reply
avatar