Sano Forte Plus, Campionii îndepărtării grasimii arse

13:47:00 0 Comments A+ a-

Vara aceasta, Sano România a pregătit o nouă campanie media, dedicată gamei Sano Forte Plus. 
Când distracția gătitului a luat sfârșit, gama Sano Forte Plus vine în ajutor cu formule concentrate sub formă de Spumă sau Gel, ideale pentru curățarea și degresarea vaselor și a suprafețelor de gătit.  
Sloganul campaniei, "Campionii îndepărtării grasimii arse!” te provoacă să alegi soluția Sano Forte potrivită și să te bucuri de o bucătărie strălucitoare!
Descoperă spotul campaniei aici:  You Tube și website-ul de prezentare aici: Web
Iar pentru iubitorii de selfie zâmbăreț am pregătit un concurs cu premii speciale, dedicate curățeniei în bucătărie. Detaliile pe pagina de FacebookSano Romania

Campania o puteți urmări pe cele mai cunoscute canale TV, în mediul online, în publicațiile de specialitate dar și în magazine, marcată la raft.Sano FORTE Plus

Pulverizator, 750ml
Pulverizator, 500ml* (*disponibil în curând)

Detergentul degresant SPUMĂ îndepărtează grăsimile arse și murdăria oferind o curățare rapidă fără înmuiere (timp de acțiune 2-3 minute).
Se aplică prin pulverizare. Este ideal pentru suprafețe medii și mari: grătare, plite, pereți de ceramică, cuptoare, aragaze, tăvi, etc. Se aplică mult mai ușor pe aceste suprafețe datorită formulei sale spumă lichidă. Cu o concentrație mai mare de sodă caustică, formula curăță eficient chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Pentru protecția copiilor produsul este dotat cu capac special.
Sano FORTE Plus 

Gel Concentrat, 500ml
Cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă GEL, destinat curățeniei din bucătarie. Acesta îndepărtează grăsimile arse și murdăria. Datorită formulei vâscoase există un timp de contact mai mare al produsului cu suprafața de curățat.
Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită. Este ideal pentru suprafețele medii și mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar și a altor suprafețe. Formula gel permite o acțiune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone. Produsul nu are un miros înţepător și este extrem de eficient. De aceea este preferat și utilizat frecvent în rutina de curățenie a casei. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenți activi de suprafață.


Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.
Sursa: comunicat de presa

Parerea mea: tot ce pot sa va spun, este ca degresantul Sano cel de tip gel m-a socat cat de bine si repede curata hota, de obicei scoteam sitele, le lasam cu detergent la inmuiat, frecam cu o perie de plastic etc, acum... totul se face hop tzop, doar trec cu un burete bine impregnat cu gel si putina apa peste suprafata de curatat si apoi clatesc.. Un sfat insa, folositi manusi de protectie, eu am pielea mai sensibila si degresantul este destul de puternic.