Chestii misto din vara asta

21:11:00 1 Comments A+ a-


Vara aceasta am "inregistrat" multe chestii misto in jurnalul de vacanta, asa ca m-am gandit sa vi le povestesc si voua.


Am iesit pentru prima data din tara cu cel mic, am trecut cu bine prin Odiseea pasapoartelor, am vazut Viena, gradina zoologica de acolo si ne-am dat seama ce greu se circula prin tara asta. Viena este un oras super aglomerat, insa cu o circulatie rutiera mult mai fludia fata de chinuitul Bucuresti.



Ne-am luat o pisica noua. O perioada aveam 3 mate in casa si a fost cam greu. Doar pieptanatul lor zilnic ma termina de cap. Acum avem doar doua, una a plecat spre alta familie mare iubitoare de animale. Avem o pisica, Panda, combinatie birmaneza cu persan, si un motanel persan babydollface, o frumusete si tare afectuos. Motanelul se numeste Raffaelo are deja pagina de Facebook si Instagram. Nu ne jucam cu treburile pufosesti.

Am mers la peste toti 3 pe malul Dunarii, intr-o zona salbatica si cam neprietenoasa si am rezistat de dimineata pana la pranz. Ba chiar si niste pestisori au fost prinsi. Contactul cu natura m-a lamurit, cel putin pe mine, ca sunt super nepregatita. Insecte, noroi, nu prea sunt de mine, dar trebuie sa ma readaptez, cand eram mica nu eram asa sclifosita.



Am inceput sa ne reorganizam casa pentru inceputul scolii, mometan ne-am eliberat spatiile de depozitare si asteptam 15 septembrie. Hotaram dupa data asta ce merita si ce nu merita cumparat pentru clasa pregatitoare. Pustiulica al nostru nu e foarte clar in dorinte, asa ca nu investim inca aiurea in mobilier si alte treburi.

Juniorul nostru a invatat niste treburi, cum se strange patul dimineata, cum se duc farfuriile la bucatarie dupa ce mancam si incet incet invatam sa ne gospodarim mai bine. E un pas important ca cei mici sa aiba cateva responsabilitati ce tin de casa si curatenie,

Cam atat, la voi cum a fost aceasta vara?

1 comments:

Write comments
21 august 2017 la 23:29 delete

Pentru mine vara asta nu prea a fost frumoasa am avut multe probleme de sanatate si nu prea m-am putut bucura de ea.

Reply
avatar