Aventurile dragonului Sunny continua in „Cartierul Povestilor”, un concept unic de teatru interactiv

20:03:00 0 Comments A+ a-


Cei mici sunt asteptati duminica, 26 februarie, incepand cu ora 11.00, la un spectacol de teatru interactiv realizat de Teatrul „Ion Creanga” cu sprijinul Ambasadei Statului Israel de la Bucuresti. Spectacolul propune o forma speciala de teatru si se desfasoara in spatii de joc miniaturale: casute colorate care, precum cartile de povesti, spun basmele preferate ale copiilor, de data aceasta cu ajutorul actorilor. Evenimentul are loc in Sun Plaza, in zona restaurantelor de la etajul 1.

„Cartierul Povestilor” este o forma speciala de spectacol care urmareste dezvoltarea simtului artistic al celor mici, valorizarea capacitatii si a potentialului lor de a se implica in actul artistic. Subiectele povestilor aduc in discutie dragostea dintre frati, iubirea pentru parinti si pe cea a parintilor pentru copii, ajutandu-i astfel pe cei mici sa-i inteleaga si mai bine pe cei din jurul lor.
Cei mici sunt invitati sa priveasca spectacolul prin ferestrele casutelor. Personajele, papusi de marimea unui deget, isi spun povestile invitandu-i pe micii spectatori sa se implice in actiune. Copiii devin astfel actori si regizori, ajutandu-l pe Dragonul Sunny sa creeze magie prin bucurie in „Cartierul Povestilor”.
Spectacolul dureaza 30 de minute si are loc in cinci casute din lemn, fiecare dintre ele avand o tematica diferita. Copiii participa pe rand la toate povestile si la ateliere de creatie.
Inscrierile se fac in doua serii, la 11.00 si la 13.00, la standul special amenajat din zona restaurantelor. Cele cinci spectacole vor avea loc, unul dupa altul, intre orele 11.30 si 15.30.
Dragonul Sunny ii asteapta pe cei mici si cu chef de joaca in „Cartierul Povestilor” din Sun Plaza duminica, 26 februarie, incepand cu ora 11.00!

Mai multe detalii pe: https://www.sun-plaza.ro/event/sunny-porneste-aventura-din-cartierul-povestilor/ sau pe https://www.facebook.com/events/1863044510632324/