Dr. Oz a premiat sucurile Dellos, eu te premiez cu un cos de sucuri

11:44:00 12 Comments A+ a-

Tot eu va spun sa nu beti sucuri din comert si tot eu o sa va spun ca unele sucuri sunt ok. Va spun asta nu ca m-a apucat febra publicitatii, ci pentru ca Dellos am baut si eu, am remarcat diferenta si am zis sa va povestesc de ele.  Mai ales ca treaba cu aloe vera mi-a sunat bine de cand le-am baut.  “Aloe Vera “, în traducere literară “sevă cristalină, amară, adevărată” este o plantă cu propietăți miraculoase cunoscută de acum peste 4000 de ani.Va spun un pic mai jos intai din treburile oficiale ca sa va lamuriti de ce si cum.

Dr. Oz a nominalizat sucul cu Aloe Vera, produs în Coreea de Sud la fabrica Dellos, drept un aliment benefic pentru sănătate. Nominalizarea nu a rămas doar un gest de complezenţă, Dr. Oz a înmânat reprezentanţilor companiei o diplomă care-i poartă semnătura şi care certifică titlul de băutură sănătoasă pentru sucurile cu Aloe Vera de la Dellos.

Sucurile Dellos cu Aloe Vera sunt sănătoase datorită nutrienÅ£ilor activi ai plantei, dar ÅŸi graÅ£ie procesului de fabricaÅ£ie desfăşurat într-o fabrică „state of the art” în ce priveÅŸte tehnologiile alimentare de care dispune. Este vorba de o investiÅ£ie demarată în anii ‘90, în Coreea de Sud, de unde sucurile Dellos cu Avoe Vera. pleacă spre toate colÅ£urile lumii  

Ce se află în sticlele Dellos cu Aloe Vera?

Sucurile Dellos cu Aloe Vera conÅ£in, în proporÅ£ie de 33%, pulpă de plantă de Aloe Vera, apă de izvor ÅŸi, într-un procent aproape insignifiant, îndulcitor. Asta le face bune de consumat de către persoane de toate vârstele, iar lipsa dioxidului de carbon  precum ÅŸi cantitatea mare de apă le aÅŸază lângă bauturi precum ceaiul sau fresh-urile. Mai mult, sucurile Dellos cu Aloe Vera nu conÅ£in conservanÅ£i!



Cum poti primi si tu un set complet Dellos?

Toate cele 7 variante de sucuri Dellos pot ajunge la tine daca imi povestesti ce stii tu despre aloe vera, ce leacuri iti amintesti de la mama sau de la bunica si eu voi extrage un singur castigator catre care va pleca un pachet cu 7 sticle de sucuri Dellos la 0.5l (7 arome diferite).  O alta conditie de concurs este sa fii fan al paginii Dellos, gasesti pagina aici si lasa-mi in comentariul tau si numele cu care ai dat like acestei pagini.
Atentie, extragerea o voi face dintre cei care chiar imi lasa un sfat interesant legat de aloe vera.

Concursul este activ pana pe 18 octombrie, extragerea o voi face pe 19 octombrie, atunci voi anunta castigatorul care va trebui sa imi trimita daele de livrare pana cel tarziu 21 octombrie 2016 intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook, aici.

12 comments

Write comments
14 octombrie 2016 la 12:55 delete

Vara asta am fost pur si simplu "mancata" de niste tantari infometati. Pentru ca nu m-am putut abtine m-am scarpinat pana mi-am dat sangele. Timp de o saptamana nu se intamplase nimic, tot rosie si plina de bube eram. Mama prietenului meu a taiat o bucatica din aloe si mi-a zis cum sa aplic sucul din interior sa se vindece mai repede. Nu m-am mai scarpinat ca o paducioasa si in cateva zile nu mai aveam nicio urma de la tantarii violenti.

La mare in loc de crema pentru arsuri am mereu un gel cu aloe vera, la recomandarea bunicii mele. Calmeaza foarte bine usturimea.

Sucul de aloe vera este de altfel foarte bun la gust si stiu ca ajuta cu digestia :)

Reply
avatar
14 octombrie 2016 la 12:57 delete

Am dat like pe Facebook cu Cristina Nicolae.

Reply
avatar
14 octombrie 2016 la 13:54 delete

Mie bunica mi-a spus ca Aloe Vera e buna pentru zonele cu lovituri sau arsuri, asa ca, ori de cate ori aveam mici accidente in casa, rupea o bucatica din planta uriasa pe care o avea si-mi aplica putina seva pe locul lovit. Tin minte senzatia de racorire de dupa, era minunata! Fb: Andreea Sirba

Reply
avatar
Raluca Mihaela Vilceanu
AUTHOR
14 octombrie 2016 la 15:20 delete

Pentru momentele cand gingiile sangerau sau apareau afte foloseam suc stors de aloe vera. Iar pentru dinti puneam putina frunza zdrobita in mojar si periam dintii.
Multumesc,
Raluca Mihaela Vilceanu

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
14 octombrie 2016 la 16:00 delete

Draga Ani, sunt fan Aloe Vera, vara aceasta mi-am răsărit in ghiveci Aloe , adusă din Spania. Folosesc de ceva vreme in diferite tratamente. Pentru par: se curată interiorul unei frunze, direct in recipientul de la blender, apoi adaug doua linguri ulei de măsline si doua de ulei argan/cocos . Le mixez, iar amestecul obținut il aplic pe par , de la 3-4cm de rădăcina, si il las 3-4 ore sau peste noapte. Pentru fata : seva de Aloe amestecată cu miere si zeama de lămâie aplicată pe pielea curățata , se lasă 20 minute apoi se clateste cu apa călduță. Pentru organism se tine o cura de cel puțin zece zile cu Aloe astfel: dimineața se ia câte o lingurița de amestec de Aloe cu miere si cătina . Am dat Like cu Claudia Stancu

Reply
avatar
14 octombrie 2016 la 16:25 delete

Am avut si noi Aloe Vera o lunga perioada de timp si am profitat de beneficiile sale aplicand aceasta planta direct pe piele. Mama mi-a spus ca este remediul indicat in cazul arsurilor sau taieturilor. De asemenea, cand merg la mare contez pe efectele sale calmante si sunt asfel pusa "la adapost" in faza razelor nocive ale soarelui. Am dat like cu numele: Roxana Elena

Reply
avatar
18 octombrie 2016 la 19:40 delete

Bună seara Ana !!
Când eram acasă la părinții mei aveam o aloe vera in ghiveci si foloseam sucul/seva din frunza ei pentru a grăbi vindecarea anumitor răni sau taieturi usoare ;acum eu folosesc o anumită lotiune după plaja cu aloe vera,face minuni cu pielea infierbantata de razele soarelui; imediat pielea se racoreste si mă simt mult mai bine.Am mai citit despre sucul de aloe vera,consumat ca atare sau in combinatie cu alte ingrediente,că este foarte bun pentru imunitate si pentru o hidratare corespunzatoare a organismului;dar sunt sigură că acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestei plante minune.
Pe FB sunt Mirela-Liliana Ion.
O seară frumoasa iti doresc !!

Reply
avatar
18 octombrie 2016 la 19:41 delete Acest comentariu a fost eliminat de autor.
avatar
18 octombrie 2016 la 23:02 delete

Buna!
Prima data cand am auzit de Aloe Vera a fost acum vreo 15 ani cand am avut ceva probleme de sanatate – probleme cu stomacul. Un prieten mi-a recomandat cura cu gel de Aloe Vera. Mi-a facut foarte bine, a fost ca un energizant pentru sanatatea mea. Cu ajutorul gelului de Aloe Vera am rezolvat problema cu mai putine medicamente. Ulterior m-am interesat si am aflat de multiplele beneficii si utilizari ale sale. Este o planta minune: antiinflamatoare, antiseptica si antibiotic natural. Intareste sistemul imunitar. Este o bogata sursa de vitamine si minerale. Se foloseste terapeutic si in cosmetica. Preferatul meu e sucul verde de la Dellos.
Sfat: frunzele se culeg dupa ce planta implineste 3 ani. Atentie: nu se recomanda copiilor mici, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu afectiuni renale si ale ficatului.

Reply
avatar
19 octombrie 2016 la 16:21 delete

Multumesc pentru participare, esti castigatoarea acestui concurs, astept adresa de livrare prin mesaj privat pe pagina mea de Facebook!

Reply
avatar
20 octombrie 2016 la 14:16 delete

Salut! Multumesc mult! Am aflat foarte multe lucruri in primul rand utile, interesante de pe blogul tau.
Mi-ai dat multe idei/raspunsuri la unele chestii care ma framantau. Sa fiti frumoase, sanatoase si istete, fetelor!

Reply
avatar