Copiii vor suc colorat, sa le dam Profructta

20:05:00 1 Comments A+ a-


Inainte de a va spune toate informatiile oficiale si vestile bune de la Profructta, va spun ca eu am baut suficient suc de la ei sa ma lamuresc ca e ok. Am lasat o sticla pe masa de pe o zi pe alta, consumata pe jumatate, cu capacul pus si s-a acrit sucul, asa cum e normal sa se intample daca nu e plin de conservanti. Faceti asta cu sucurile alea portocalii sau de alte culori de se numesc pentru copii, veti vedea ca si dupa doua zile de stat la temperatura camerei raman intacte si cu aceeasi culoare. Mai pe romaneste, decat sa ii iau celui mic apa colorata cu acuarele alimentare, prefer sa iau o stica de Profructta atunci cand nu pot tura storcatorul de fructe toata ziua.
Vestea si mai buna este ca acum puteti gasi aceste sucuri si la Mega Image. Toate vestile mai bune le trec mai jos.
Profructta lucrează neîncetat pentru a da orașului energia de care are nevoie. Sursă bogată în stare de bine și parfum de livadă, sucurile 100% naturale își găsesc acum loc și pe rafturile Mega Image, iar pentru că Profructta se definește prin calitatea produsului românesc, s-a înnoit cu certificări ISO care atestă producerea sucurilor în sisteme de management controlate. 

Profructta în Mega Image, cu noile sticle de 0,5 l

Căldura verii pălește în fața fructelor și se preschimbă în dezmierdarea suavă ce adie prin livezile umbroase. Pentru a întâmpina nevoia celor care vor să evadeze din urban și pentru a le oferi acestora momente verzi desprinse din poveștile satului, Profructta este acum pe rafturile magazinelor Mega Image. Începând cu 1 iulie, gama de sucuri se îmbogățește cu sticle noi și practice de 0,5 l, ce vor fi prezente pentru prima dată în lanțul de magazine Mega Image. Cei însetați de gusturi delicioase se pot bucura de bogăția naturii prezentă la un măr distanță. 

Din respect și pentru calitate – certificările ISO

Esența Profructta constă în calitatea materiilor prime și a produsului final. Din respect pentru natură și iubitorii de poțiuni magice, Profructta culege roadele satului românesc, utilizează tehnologii inteligente și moderne și cucerește orașul cu gustul inconfundabil de livadă. Calitatea și eficiența întregului proces sunt acum recunoscute și prin certificări ISO, poate cea mai importantă fiind 22000:2005 – „Sistem de management al siguranţei alimentului”.

Cele patru certificări ISO, 22000:2005, 14001:2005, 9001:2008, 18001:2008, atestă că universul Profructta creează condițiile necesare pentru ca procesele Profructta să meargă ca pe roate, natura să fie respectată, merele de aur ale lui Prâslea să strălucească și maeștrii Profructta să fie fericiți. 
Prima validează siguranța, calitatea și protecția alimentelor, a doua certificare este despre controlarea și reducerea impactului asupra mediului înconjurător, a treia certificare este dedicată desfășurării corecte a tuturor proceselor companiei și cea din urmă tratează gestionarea cât mai eficientă a riscurilor profesionale din fabrica Profructta. 

1 comments:

Write comments
Unknown
AUTHOR
13 iulie 2016 la 13:02 delete

In sfarsit am baut si eu acest suc miraculos si nu poate exista comparatie intre el si alte sucuri. Merita toti banii.

Reply
avatar