Salvequick, primul brand de plasturi ambalati individual din Europa, acum si in Romania

13:40:00 0 Comments A+ a-


Eficienta si vindecare pentru intreaga familie
La peste 60 de ani de la crearea si lansarea in Europa a primului plasture ambalat individual, Salvequick nu este doar lider de piata, ci si numele generic pentru plasturi in multe tari. Cu o forma practica si actionand, in unele cazuri, ca un strat suplimentar de piele, plasturii Salvequick ofera solutii pentru intreaga familie, dispunand de modele variate care pot acoperi o gama larga de probleme, de la rani usoare, taieturi, la basici sau bataturi.
Salvequik Aqua Resist sunt permeabili la aer, dar rezistenti la apa si murdarie, au o aderenta buna si sunt flexibili. Salvequick Family Mix este un set de plasturi pentru diferite nevoi, ce cuprinde plasturi rezistenti la apa, textili, flexibili sau plasturi pentru piele sensibila. Salvequick Transparent Aloe se diferentiaza prin tamponul absorbant care contine Aloe Vera, recunoscuta pentru proprietatile ei benefice. Pentru copii, Salvequick a creat plasturi cu design special si atractiv, Hello Kitty, Minions sau SpongeBob fiind doar cateva dintre modele.
                    
Plasturii sunt elastici, rezistenti la apa si realizati in conformitate cu ultimele studii in domeniu. In plus, produsele noi, pentru ingrijirea picioarelor, ofera confort maxim, lasand in acelasi timp pielea sa respire. Salvequick Foot Care sunt realizati din material hidrocoloidal si creeaza o perna de sustinere, protejand impotriva presiunii si frecarii si grabind vindecarea. Acestia functioneaza ca un al doilea strat de piele si pot fi utilizati atat pentru protectie si vindecare, cat si preventiv. Salvequick protejeaza, vindeca si calmeaza. Un clasic suedez, in care inovatiile intalnesc nevoile de zi cu zi. 

     
Salvequick... si jocul continua!
Plecand de la ideea ca jocurile copilariei, dar si „joaca” oamenilor mari, ne expun adesea la mici accidente, Salvequick promite sa ne vina in ajutor in toate momentele in care avem nevoie de protectie, tocmai pentru ca zgarieturile, juliturile sau bataturile sa nu ne mai strice niciodata distractia. 
Prin campania de lansare Salvequick... si jocul continua, Salvequick va provoaca sa povestiti ce joc va fascina in copilarie si sa va reamintiti cu drag primii ani din viata. De la Ratele si vanatorii, joaca de-a v-ati ascunselea, Magarusul, Sotronul, Patratica sau Elasticul, toate aduc cu sine emotii de neuitat in sufletele copiilor, fie ei mari sau mici. 
                                  
Salvequick - primii plasturi ambalati individual din Europa
Istoria Salvequick a luat nastere imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial, cand fondatorul acestuia, Christian Cederroth, a realizat ca multe dintre produsele utilizate in timpul razboiului puteau fi utile si in vreme de pace, iar plasturii sunt la fel de utili atat in spitale, cat si in locuinta fiecaruia. Neavand cunostintele necesare pentru realizarea acestor produse, Cederroth a inceput sa experimenteze intr-un atelier din Aspudden, la sud de Stockholm. Ulterior, cladirea a devenit prima fabrica a companiei si a primit numele de Salveplast, producand primul plasture in anul 1947.
Urmatoarea provocare a fost ambalajul. Atunci cand a fost lansat Salveplast, fabricile concurente vindeau plasturii in fasii lungi de tesatura, ambalate manual, in plicuri deschise, neigienice si deloc practice. De aceea, Cedderoth a decis sa dezvolte plasturi in dimensiuni mai mici, impregnate cu o solutie antiseptica si ambalati individual. Plasturii erau realizati dintr-un material nou, sigilat termic si protejat astfel impotriva murdariei, bacteriilor si prafului. In 1953, compania a introdus Salvekvick – primii plasturi ambalati individual in Europa, care ulterior si-au schimbat denumirea in Salvequick. Brandul Salvequick este cunoscut in sudul Europei sub denumirea de Salvelox, in tari precum Spania si Portugalia drept Salveped, iar in Suedia drept SalvequickMed. Investitiile constante in cercetare si inovare se reflecta in calitatea materialelor si a ambalajelor, toate cu scopul de a eficientiza protectia si procesul de vindecare.