Copiii vor suc colorat, sa le dam Profructta

20:05:00 1 Comments A+ a-


Inainte de a va spune toate informatiile oficiale si vestile bune de la Profructta, va spun ca eu am baut suficient suc de la ei sa ma lamuresc ca e ok. Am lasat o sticla pe masa de pe o zi pe alta, consumata pe jumatate, cu capacul pus si s-a acrit sucul, asa cum e normal sa se intample daca nu e plin de conservanti. Faceti asta cu sucurile alea portocalii sau de alte culori de se numesc pentru copii, veti vedea ca si dupa doua zile de stat la temperatura camerei raman intacte si cu aceeasi culoare. Mai pe romaneste, decat sa ii iau celui mic apa colorata cu acuarele alimentare, prefer sa iau o stica de Profructta atunci cand nu pot tura storcatorul de fructe toata ziua.
Vestea si mai buna este ca acum puteti gasi aceste sucuri si la Mega Image. Toate vestile mai bune le trec mai jos.




Profructta lucrează neîncetat pentru a da oraÈ™ului energia de care are nevoie. Sursă bogată în stare de bine È™i parfum de livadă, sucurile 100% naturale își găsesc acum loc È™i pe rafturile Mega Image, iar pentru că Profructta se defineÈ™te prin calitatea produsului românesc, s-a înnoit cu certificări ISO care atestă producerea sucurilor în sisteme de management controlate. 

Profructta în Mega Image, cu noile sticle de 0,5 l

Căldura verii păleÈ™te în faÈ›a fructelor È™i se preschimbă în dezmierdarea suavă ce adie prin livezile umbroase. Pentru a întâmpina nevoia celor care vor să evadeze din urban È™i pentru a le oferi acestora momente verzi desprinse din poveÈ™tile satului, Profructta este acum pe rafturile magazinelor Mega Image. ÃŽncepând cu 1 iulie, gama de sucuri se îmbogățeÈ™te cu sticle noi È™i practice de 0,5 l, ce vor fi prezente pentru prima dată în lanÈ›ul de magazine Mega Image. Cei însetaÈ›i de gusturi delicioase se pot bucura de bogăția naturii prezentă la un măr distanță. 

Din respect È™i pentru calitate – certificările ISO

EsenÈ›a Profructta constă în calitatea materiilor prime È™i a produsului final. Din respect pentru natură È™i iubitorii de poÈ›iuni magice, Profructta culege roadele satului românesc, utilizează tehnologii inteligente È™i moderne È™i cucereÈ™te oraÈ™ul cu gustul inconfundabil de livadă. Calitatea È™i eficienÈ›a întregului proces sunt acum recunoscute È™i prin certificări ISO, poate cea mai importantă fiind 22000:2005 – „Sistem de management al siguranÅ£ei alimentului”.

Cele patru certificări ISO, 22000:2005, 14001:2005, 9001:2008, 18001:2008, atestă că universul Profructta creează condiÈ›iile necesare pentru ca procesele Profructta să meargă ca pe roate, natura să fie respectată, merele de aur ale lui Prâslea să strălucească È™i maeÈ™trii Profructta să fie fericiÈ›i. 
Prima validează siguranÈ›a, calitatea È™i protecÈ›ia alimentelor, a doua certificare este despre controlarea È™i reducerea impactului asupra mediului înconjurător, a treia certificare este dedicată desfășurării corecte a tuturor proceselor companiei È™i cea din urmă tratează gestionarea cât mai eficientă a riscurilor profesionale din fabrica Profructta. 

1 comments:

Write comments
Unknown
AUTHOR
13 iulie 2016 la 13:02 delete

In sfarsit am baut si eu acest suc miraculos si nu poate exista comparatie intre el si alte sucuri. Merita toti banii.

Reply
avatar