Nivea te face sa zici WOW, dar blogul meu?

10:02:00 15 Comments A+ a-


Vazand campania WOW de la Nivea din ultima vreme, m-am gandit ca daca o crema atat de simpla poata sa smulga o exclamatie atat de sugestiva, ce ar fi daca si blogul meu ti-a adus reactia asta macar o data. S-ar parea ca aceasta crema de la Nivea aduce hidratare instant, ca o poti folosi pe fata si pe corp, o crema multifunctionala si de care nu mai poti comenta ca e prea greu de aplicat.




Decat sa stau singura sa ma intreb cat de WOW ti se pare blogul meu, macar din cand in cand, iti propun acest concurs, conditiile sunt doar doua si super simple: sa fii fan al blogului meu pe Facebook si sa imi spui ce articol ti-a placut cel mai mult de pe acest blog si de ce.

Data limita: 10 aprilie 2016

Premiul este exact cel din imagine, il voi expedia castigatorului prin Posta Romana in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea datelor de livrare printr-un mesaj privat pe Facebook.
Participarea se face inscriindu-te in formularul de mai jos si respectand ambele conditii.

Mult noroc!

a Rafflecopter giveaway

15 comments

Write comments
Unknown
AUTHOR
5 aprilie 2016 la 10:11 delete

http://www.anamariatatucu.com/2016/03/copilul-care-nu-mananca.html,imi place pntru ca vreau ca alimentatia copilului sa fie una sanatoasa pentru a creste armonios ,nu prin ceea ce nu imi place mie sa-i insuflu si ei aceast lucru ,totul depinde de noi cum ne hranim si crestem copilul ,usor si frumos

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
5 aprilie 2016 la 11:40 delete

http://www.anamariatatucu.com/2016/03/bruxelles-bradet-si-colectiv-wondering.html

Reply
avatar
NADIA CANDREA
AUTHOR
5 aprilie 2016 la 12:03 delete

Merge!!! Ce bine!
Uite, o postare care imi place este aceasta:
http://www.anamariatatucu.com/2016/03/nici-caroli-cu-carne-nici-covalact-cu.html
Un articol bine punctat, argumentat, asa cum o faci mereu, indiferent daca e vorba despre beauty, ingrijire sau sanatate, in cazul de fata.
Copiilor le plac aceste reclame, colorate, invazive, uneori,care ii transpun acolo unde si-ar dori sa ajunga, pe pajistea de la munte sau in gradina bunicilor; dar noi, ca adulti apartinatori, trebuie sa avem discernamantul de a alege varianta cea mai buna pentru ei, si pentru noi.
Multumesc!
P.S. Imi plac mult ultimele postari de pe blog, prin temele foarte actuale abordate!

Reply
avatar
ony
AUTHOR
5 aprilie 2016 la 12:40 delete

ofofof, uite articolul asta l-am citit acum 2 sapt si e foarte trist si crud adevarul...dar toti ne dam dupa deget pt ca uneori nu avem alta solutie...http://www.anamariatatucu.com/2016/03/nici-caroli-cu-carne-nici-covalact-cu.html

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
5 aprilie 2016 la 19:07 delete

http://www.anamariatatucu.com/2016/03/nici-caroli-cu-carne-nici-covalact-cu.html Evident acesta este articolul meu preferat întrucât sunt tare dezamăgită de toată industria de la noi, de faptul că eu ca și consumator am din în ce mai puține drepturi și nu primesc o calitate ridicată a produselor ci numai o imagine distorsionată a acestora.

Reply
avatar
Dumitrache Elena-Cristina
AUTHOR
5 aprilie 2016 la 20:15 delete

http://www.anamariatatucu.com/2015/02/selfieforlife.html

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8 aprilie 2016 la 22:35 delete

mie mi-a placut articolul acesta: http://www.anamariatatucu.com/2016/02/despre-afiliere-si-de-ce-sa-dai-click.html

de ce? pentru ca ai explicat simplu si pe intelesul tuturor ce inseamna sa fii afiliat si cam cati bani faci. Asta ca sa nu se mai teama unii ca afiliatii se imbogatesc din buzunarele lor. :)

Reply
avatar
Radu Adina
AUTHOR
9 aprilie 2016 la 13:07 delete

http://www.anamariatatucu.com/2016/03/bruxelles-bradet-si-colectiv-wondering.html pentru ca este un articol diferit de diversele articole de review-uri...machiaje,.manichiuri.Ai scris ce ai simtit in acel moment si asta imi place

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
9 aprilie 2016 la 14:36 delete

http://www.anamariatatucu.com/2016/03/schauma-catina-100-vitalitate-cu.html pentru ca părul meu e lipsit de viață si o sa incerc cat de curand aceasta gama :)

Reply
avatar
9 aprilie 2016 la 22:11 delete

Buna seara Ana !!
Unul dintre articolele tale care imi place este acesta http://www.anamariatatucu.com/2016/01/o-mama-imperfecta.html ; imi place cum vezi tu lucrurile si faptul ca parerea celorlalti este prea putin importanta pentru tine ,asta este cel mai important,cum se desfasoara relatia cu copilul tau,ce faci tu pentru asta si daca tu consideri ca asa este bine,totul este in regula atunci ; cam asta este si conceptia mea despre viata : ascult sfaturile celor din jur,dar fac cum consider eu ca este cel mai bine,eu stiu ce imi trebuie si cum trebuie sa am grija de viata mea.
O seara frumoasa iti doresc si spor in continuare cu blogul/blogurile !!

Reply
avatar
Serban Elena
AUTHOR
10 aprilie 2016 la 13:41 delete

Si eu incerc cat se poate sa consum produse romanesti,dar in materie de sucuri nu am testat prea multe,citind aricolul cred ca o sa incerc doza cea mica de 0,3 l cu atat mai mult ca nu contine zahar sau alte adaosuri.http://www.anamariatatucu.com/2016/03/profructta-sucul-romanesc-de-fructe.html

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2016 la 15:18 delete

http://www.anamariatatucu.com/2016/03/bruxelles-bradet-si-colectiv-wondering.html Am postat din nou link-ul pentru ca mi-am dat azi seama ca nu mi-am justificat alegerea. Si pe mine ma ingrozeste numarul mortilor.La Colectiv cica a fost o mana criminala. De ce ? Eu una nu cred. A fost neglijenta si goana dupa bani. La Paris si Bruxelles au murit atat de multi oameni nevinovati? Pentru ce si de ce? Cine poate justifica aceste crime?

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 aprilie 2016 la 18:29 delete

Cel mai mult mi-a placut articolul acesta http://www.anamariatatucu.com/2015/10/despre-igiena-orala.html
Am cautat produsele de la Gum in farmacii si chiar sunt pe placul meu. O prietena de-a mea poarta aparat dentar si tot produsele acestea i-au fost recomandate

Reply
avatar
10 aprilie 2016 la 18:38 delete

Imi place cel mai mult acest articol http://www.anamariatatucu.com/2015/12/bonne-maman-mic-dejun-cu-unt-si-dulceata.html deoarece imi aduce aminte de copilarie si de bunatatile pe care bunica mea le facea. Ador sa mananc dulceata cu unt dimineata. Am primit recent de la matusa mea un borcan de dulceata de caise de la Bonne Maman si m-am indragostit imediat de gustul ei.

Reply
avatar
10 aprilie 2016 la 22:43 delete

Imi plac campaniile umanitare si atunci cand sant dedicate copiilor cu atat mai mult.Ma bucur ca ai dat atentie si acestui eveniment si ni l-ai adus la cunostiinta cu atat mai mult cu cat eu fac cumparaturi in Sun Plaza si am donat bani.http://www.anamariatatucu.com/2016/02/25000-de-lei-donati-micutilor-din.html

Reply
avatar