UNIQA Asigurări caută trupe de muzică și suporteri pentru Maratonul București

21:42:00 0 Comments A+ a-



UNIQA Asigurări, partener la ediția 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul București, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, caută cei mai inventivi, gălăgioși și muzicali suporteri pentru concurenții alergători. Gândește-te că nimic nu te poate opri să fii suporter!

Dorința UNIQA Asigurări pentru ediția 2015 a Maratonului București este creșterea numărului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucureșteni să iasă pe străzi și să îi încurajeze pe alergători. “Gândește-te că maratonul nu este despre circulație blocată sau despre cine ajunge primul, ci despre o mulțime de oameni care se bucură - unii aleargă, iar ceilalți îi încurajează" spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.


De aceea, UNIQA Asigurări caută opt echipe talentate, opt trupe care să-i încurajeze pe participanții la cursa sportivă din 4 octombrie. Dacă ai o formație, faci parte dintr-o trupă de toboșari ori de majorete, vino la maraton și susține-i pe concurenți. Trimite-ne un demo, până la 25 septembrie, la laura@decisepoate.ro pentru a afla cum poți să cânți alături de trupa ta pe traseul de la maraton. Sau ține legătura cu noi pe www.facebook.com/gandeste.uniqa.
UNIQA Asigurări este, de asemenea, sponsor la Cursa Copiilor și consideră că sportul face copiii mai sănătoși, mai corecți și mai fericiți. La cortul UNIQA din SPORT EXPO vor fi patru coșuri de baschet unde alergătorii, mici și mari, își vor testa abilitățile sub atenta îndrumare a antrenorilor de la Federația Română de Baschet.

Traficul în București va fi închis duminică, 4 octombrie, pe traseul competiției, dar acesta nu trebuie să fie un motiv de întristare. Ia-ți familia și vino pe străzi pentru a-i încuraja pe alergători. Transformă acest eveniment sportiv într-unul al bucuriei. Punctul de plecare este Piața Constituției, unde sunt așteptați peste 15.000 de alergători în probele de maraton, ștafetă, cursă populară și cursa copiilor.

Noi credem într-un stil de viață sănătos, în nevoia oamenilor de a-și depăși limitele pe toate planurile și în dorința lor de a-și crește capacitatea fizică, psihică, intelectuală, emoțională. ABRC construiește o comunitate de oameni sănătoși, pozitivi, responsabili, cu spirit civic, care fac sport în aer liber și voluntariat.” a declarat Valeria Van Groningen, președintele Asociației Bucharest Running Club (ABRC), organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România.

Obiectivele tactice pentru 2015-2018 includ creșterea numărului de alergători la 13.000 de alergători adulți și la 26.000 de spectatori / eveniment și creșterea numărului de evenimente la 5 / an “, spune Oana Năstase, director ABRC.

###

Despre UNIQA
UNIQA Insurance Group operează pe piața românească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere și de persoane.

UNIQA Asigurări se numără printre liderii pieței românești de asigurări generale și furnizează servicii pentru peste 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienților și tendințele pieței. Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de soluții de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic.
În 2010, UNIQA a început operațiunile pe piața asigurărilor de viață, lansând compania UNIQA Asigurări de viață. Cu produse de asigurare de viață mixte, la termen și de grup, dar și cu experiența și know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respectă nevoile fiecărui client în parte, găsind soluțiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group
UNIQA Insurance Group, cu sediul central în Austria, este unul dintre cele mai importante și dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est. Cu aproximativ 40 de companii în 19 țări și 22.000 de angajați, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru 10 milioane de clienți. În Austria, UNIQA deține o cotă de piață de 22% și a fost desemnată timp de zece ani cea mai de încredere companie de asigurări, conform studiului anual al publicației Reader’s Digest. Cu UNIQA și Raiffeisen Insurance, Grupul deține două branduri puternice, care îi oferă o bază solidă pentru creșterea viitoare. UNIQA operează în 15 țări din Europa Centrală și de Est: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina și Ungaria. De asemenea, Grupul deține companii de asigurări în Italia, Elveția și Liechtenstein.

Despre Maraton
Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus in circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se, astfel, celorlalte capitale europene care găzduiesc astfel de competiții, în fiecare an. În 2014, au avut loc ediția a treia Petrom Bucharest International Half Marathon și a șaptea ediție a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. Ambele competiții sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semi-maratoanelor). PIBHM & RBBIM sunt competiții internaționale ce includ atât probele clasice de maraton de 42,195 de km, semi-maraton 21,095 km, ştafetă 4×10,548 km, cât și cursa populară de 3 km, cursa copiilor de 1 kilometru, proba scaunelor cu rotile destinată persoanelor cu dizabilități.
Site-urile oficiale ale Asociației Bucharest Running Club sunt: www.bucuresti21km.ro, www.bucuresti-maraton.ro, www.voluntarinsport.ro.



Sursa articol: comunicat de presa