C&A Back to School

18:45:00 0 Comments A+ a-


Colecţia C&A Back to School 2015 oferă o selecţie de articole esenţiale pentru toamnă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi. Cu o varietate de produse realizate sustenabil din materiale la o calitate ridicată, piesele cheie ale acestui sezon îi vor face pe cei mici să se simtă bine şi să arate bine, având totodată grijă de planetă.
Colecţia pentru fete (abundă de materialele fine şi modele funcţionale care îi încântă pe părinţi, în timp ce copii se simt bine şi arată bine. Imprimeurile florale şi cromatica inspirată de natură au stat la baza creării unor piese cheie precum jachetele bomber, cardiganele din tricot sau rochiţele casual.
Jachetele parka sau aviator, hanoracele tricotate si puloverele din bumbac le vor ţine de cald băieţilor (între 2 şi 14 ani) şi îi vor face să arate stylish în toate aventurile lor. Selecţia de piese din bumbac bio şi produsele din denim sustenabil vor fi pe placul lor, dar şi al planetei.Colecţia este disponibilă în magazine începând din 20 August.

Catalogul il puteti rasfoi aici si sper  va gasiti modelele preferate de juniorii vostri:C&a back to school 2015 catalogue from anamariatatucu

Sursa text: comunicat de presa oficial C&A