Citim în iarbă, eveniment de lectură și tehnologie

12:15:00 0 Comments A+ a-

Citim în iarbă este un eveniment pentru toți aceia dintre noi care iubim să citim, dar și să petrecem câteva ore în aer liber făcând ceea ce ne place mai mult. A cincea ediție a evenimentului are loc sâmbătă, 26 septembrie, la Roaba de cultură din Herăstrău și este una dedicată lecturii și tehnologiei.
Luați cartea preferată de acasă, dar și pe cele pe care vreți să le dați la schimb sau să le donați și veniți pe pajiștea de la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău (lângă Restaurantul Pescăruș) să citim o zi întreagă stând în hamac, pe o pernă confortabilă sau așezați pe o pătură (dacă vă încape în geantă).
Citim în iarbă începe la ora 10 și se încheie la ora 19 și este un eveniment pentru familii cu copii, dar și pentru tinerii pasionați de lectură.

Noutățile acestei ediții sunt:
- Concursul “SMS-ul câștigător”, în care toți cei prezenți la evenimentul Citim în iarbă, după ce vor citi, vor putea trimite un sms (cu tarif normal) cu numele cărții și numărul paginilor citite aici. În baza lui, intră în tombolă pentru o tabletă oferită de UNIQA Asigurări.
- E-Book Corner - Citește pe e-book-uri romanele preferate
- Audiobook HotSpot - Vino și ascultă cărți în lectura unor actori îndrăgiți, audiobook-uri puse la dispoziție de Humanitas
Din programul acestei ediții:
-      ateliere de programare pentru copii cu "AdFaber" organizate de Orange România
-      ateliere de creație susținute de Școala Step by Step și Grădinița Bambi
-      bibliotecă în aer liber de la Editura Litera
-      ateliere de desenat și de inventat povești susținute de Editura All
-      ateliere de comunicare emoțională și concurs de citit viteză în perechi părinte-copil cu "Zâna Norilor"
-      cărți de citit în iarbă de la www.bookblog.ro
-      teatru pentru copii cu actorii Teatrului Zurli.
În plus, toți cei care citesc în iarbă primesc un pachet conținând reviste, nectaruri Tedi, biscuiți Poieni, mini-produse La Roche-Posay, baloane și alte surprize. Intrarea este liberă.
Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba
Citim în iarbă este un eveniment creat, organizat și iubit de agenția de PR DECI SE POATE. Pe 26 septembrie 2015 este a cincea ediție a acestui eveniment.
Roaba de cultură este un proiect al Asociației Green Revolution, ce își propune realizarea unui spațiu multifuncțional în aer liber, cu acces gratuit, destinat muzicii, dansului, filmelor, atelierelor, sportului. De cinci ani, aducem cultura acolo unde sunt oamenii și oferim o alternativă prin activități diverse: lectură, muzică, dans, pictură, teatru, dialog etc.

Sponsori: Orange, UNIQA Asigurări.

Parteneri: Asociația Green Revolution, Roaba de cultură, AdFaber, bookblog.ro, Editura All, Editura Humanitas, Editura Litera, Europa FM, Grădinița Bambi, La Roche-Posay, Poieni, Școala Step by Step, Tedi, zananorilor.ro, Zurli.