Seminar gratuit pentru persoanele care sufera de infertilitate

13:59:00 0 Comments A+ a-

 
 Zilele acestea am primit informatii legate de un seminar care se va organiza in curand pentru cei care inca nu au copii si pentru care infertilitatea inseamna o problema. Iata mai jos detaliile, sper sa va fie de folos.Iti doresti copii? Fertilia, centrul medical ultraspecializat in infertilitate, medicina materno-fetala si ginecologie complexa, in colaborare cu platforma www.imidoresccopii.ro, va invita sa participati la seminarul Clubului „Imi doresc copii”, care va avea loc marti, 12 noiembrie 2013 in noua locatie a Clinicii Fertilia.
Clinica Fertilia este dotata cu tehnologie de ultima ora, unica in tara, ce ofera un pachet complet de tratamente, de la  inseminarea artificiala, laparoscopia, histeroscopia, proceduri de microchirurgie, donarea de ovule si pana la mame surogat sau fertilizarea in vitro (FIV). Valorificand experienta de peste 17 ani in sistemul particular si de stat, clinica Fertilia propune pentru cuplurile infertile variante eficiente si garantate, impartasind acelasi scop ca si pacientii: nasterea unui copil sanatos.

Din pacate, in prezent numeroase cupluri incearca an de an sa aduca pe lume un copil sanatos pe care sa-l creasca si sa-l iubeasca, dar nu reusesc. Astfel de cupluri merita admiratia noastra pentru determinarea si dorinta lor puternica de a avea un copil, iar clinica noastra este dotata cu aparate de ultima generatie care pot depista defectele genetice din timp, putand oferi solutii reale in rezolvarea problemelor genetice. Tocmai pentru aceste cupluri, vom da startul primului seminar al Clubului „Imi doresc copii”, unde vom incerca sa raspundem la toate intrebarile si provocarile prezentate de participanti.”, explica Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic ginecolog in cadrul clinicii Fertilia.
Platforma www.imidoresccopii.ro a fost creata pentru a oferi suportul informativ necesar pentru viitorii parinti. Asa cum spune si motto-ul platformei „De la infertilitate la Happy End”, scopul platformei este de a deveni principala sursa de informare, atat pentru cuplurile care isi doresc copii si se confrunta cu problema infertilitatii, cat si pentru femeile insarcinate, care au nevoie de raspunsul unui specialist in perioada pre-natala, dar si cea post-natala.
Seminar in Clubul „Imi doresc copii”
Clinica Fertilia a preluat initiativa infiintarii unui club destinat cuplurilor care isi doresc copii, femeilor care au incercat aproape toate tratamentele posibile, insa nu au avut un rezultat fericit. Primul seminar al clubului „Imi doresc copii” va avea loc marti, 12 noiembrie 2013, in noua locatie a clinicii Fertilia, situata pe Str. Popa Nan 111, sector 3, Bucuresti. Pentru a ajunge la acelasi „hapy end”, participarea in cadrul seminarului este gratuita, iar Dr. Ruxandra Dumitrescu va raspunde intrebarilor fiecarui participant.
Pentru a va inscrie la seminarul clubului „Imi doresc copii”, participantii sunt rugati sa acceseze site-ul www.imidoresccopii.ro sau sa trimita o cerere de participare pe adresa imidoresccopii@gmail.com.