Blog de parenting adica blog de mami

13:28:00 4 Comments A+ a-

Blogul acesta se doreste a fi un blog de mami, adica eu, mama lui Mihai - care are acum 2 ani si jumatete- cand am timp si simt nevoia sa scriu, ma apuc sa va povestesc diverse. Cand scriu poezii e de bine, cand mai fac o reteta care mi se pare cu sens va scriu despre ea, cand primesc comunicate de presa utile pentru voi si pentru copiii vostri, la fel mai scriu cate ceva, cand apare cate un caz mai dificil si e nevoie de o mana de ajutor, la fel va scriu.

Acum stau si ma gandesc la perioada dinainte de a deveni mama si la cate intrebari aveam atunci in minte. Ma gandesc ca multe dintre voi si...multi dintre voi, banuiesc ca am cititori si domni tatici sau nu, mai aveti intrebari, nedumeriri, nevoie de o "alta parere". Ce am vazut eu pana acum ca nu numai "sfatul specialistului" e important, desi e bine cand sunt nelamuriri pe zona de sanatate sa intrebati pediatrul, insa sunt si lucruri pe care vrei sa le mai stii si de la altii care sunt ca si tine.

Eu vreau sa va aduc aminte despre ce am scris pe vremea cand eram proaspata mamica sau inca gravida si gasiti idei pe urmatoarele teme:
- pregatiri pe ultima suta de metri inainte sa apara bebe, adica prin luna 7-8 AICI
-  sfaturi pentru o graviduta si faptul ca tu esti prioritara si ce sa faci sa iti usurezi viata AICI
- cum am nascut eu la Medlife AICI
- ce nu mi-a zis nimeni ca se intampla dupa ce devin mama...uite ca eu spun ca sa stie si altii AICI

Promit sa mai scriu si astept si intrebari si sugestii :).

4 comments

Write comments
16 mai 2013 la 14:57 delete

Buna ziua,

Am vazut pe un alt blog ca sunteti interesata de conferinte pentru parinti. Doresc sa va invit la aceasta conferinta(nu ma numar printre organizatori, ci suntem parteneri media).

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=456643017762999&set=a.426372534123381.1073741825.421178134642821&type=1&theater

Reply
avatar
Andrei
AUTHOR
24 iunie 2013 la 14:08 delete

Stiu un forum care este dedicat mamicilor, ma gandesc ca v-ar fi de folos, insa nu vreau sa para ca fac reclama.
Referitor la recomandari, nu cred ca e prea ok sa inserati prea multi link-uri intr-un post, asta ca si un sfat o spun.

Reply
avatar
24 iunie 2013 la 17:32 delete

multumesc pentru comentariu, despre ce forum este vorba? si de ce nu trebuie sa pun aceste link-uri? mi-ar fi util sa imi dati si argumentele , chiar nu stiu care e greseala vis-a-vis de link-uri.

Reply
avatar
mamicamea ro
AUTHOR
21 septembrie 2013 la 11:20 delete

Faptul ca scrii pe blog ce ai mai simtit, ce ai mai descoperit te ajuta si pe tine sa clarifici ce gandesti si ce simti, si ajuta si pe alti parinti sa vada anumite lucruri si prin alta perspectiva decat cea proprie

Reply
avatar