Reteta pentru copii mofturosi si nu numai- pui cu cartofi dulci

17:26:00 3 Comments A+ a-

Va propun astazi o reteta pe care o folosesc destul de des, cu diverse variatii de ingrediente, pentru baietelul meu care are acum 2 ani si 6 luni. Genul asta de papa i-l dau cam de la 2 ani, cartoful dulce a avut mereu succes si in situatii cand era mai mofturos.

Va trebuie jumatate de piept de pui, un cartof dulce, un cartof normal, doua fire de ceapa verde, doi catei de usturoi ulei de orez ( sau de samburi de struguri), condimente dupa cum va place si cam atat.



Se caleste ceapa cu usturoiul in ulei de orez, dar extrem de putin si la foc mic, sa nu apuce sa se prajeasca cu adevarat, api se adauga carnea taiata cubulete, se lasa un pic sa se "albeasca" si ea apoi se adauga cam un pahar cu apa. Se lasa sa dea un clocot, apoi se adauga cartofii, si cel dulce si cel normal, taiati cubulete. Mancarica aceasta e buna si pentru 3 zile, tinuta la frigider si incalzita numai in cantitatea care va trebuie sa i-o dati celui mic.Eu am pus in ea putin piper, putin patrunjel deshidratat si un pic de Naturella de la Vegeta, e varianta mai sanatoasa a clasicei Vegeta de la Podravka.











3 comments

Write comments
Radu
AUTHOR
29 aprilie 2013 la 00:56 delete

Imi pare rau ca nu ai afisat si tu finalul, parca te-ai inecat ca tiganul la mal...
Fara suparare, este doar o parere...
Sper ca ma insel.

Reply
avatar
29 aprilie 2013 la 09:00 delete

Ai dreptate, mi-a facut blogger.com figuri cu pozele si nu mi-a incarcat exact ultimele poze, dar mai incerc astazi. Nici o suparare :D.

Reply
avatar
Ando
AUTHOR
3 mai 2013 la 23:05 delete

Daca iti face probleme blogger incearca wordpress este cea mai buna platforma pentru blogging.
Cred ca sunt niste pluginuri care te ajuta sa faci mutarea chiar daca sunt 2 platforme diferite.

Reply
avatar