Tartine et Chocolat s-a deschis oficial si la Bucuresti

16:53:00 0 Comments A+ a-



De curand am primit invitatia sa particip la lansarea oficiala a magazinului Tartine et Chocolat, un magazin dedicat copiilor, cu hainute si jucarii, nu am reusit sa ajung la conferinta de presa care a avut loc pe 25 aprilie , insa impartasesc cu voi materialele primite.Produsele se incadreaza in gama de lux si aduc o calitate deosebita. Nu sunt poate produse pe care sa le cumparati zi de zi, dar daca pentru botez sau ocazie speciala vreti sa luati copilului o hainuta superba, in acest magazin puteti gasi asa ceva. Magazinul s-a deschis in zona Dorobanti.









Tartine et Chocolat a fost creat în 1977 de către stilistul francez de modă Catherine Painvin, a cărei dorință a fost să înconjoare copiii cu confort într-un stil șic, cald și atemporal.



În 2004, Emilie Zannier a preluat conducerea Tartine et Chocolat și i-a conferit brandului o interpretare contemporană și un dinamism extraordinar, dezvoltând o nouă rețea internațională de boutique-uri.



De-a lungul timpului, brandul Tartine et Chocolat a rămas fidel originilor sale franceze È™i valorilor exprimate: calitate de top, eleganță, stil atemporal. AÈ™a se explică notorietatea produselor în FranÈ›a È™i Europa de Vest. 



Stilul Tartine et Chocolat este compus din rafinament, distincție fină și confort, cu dorința permanentă de a păstra în prim-plan spiritul magic al copilăriei. Fiecare ținută propusă de Tartine et Chocolat exprimă un mix armonios între culorile pastelate, materiale de cea mai bună calitate, mici detalii prețioase și design elegant.



Gamă extinsă de produse include atât îmbrăcăminte pentru nou-născuți (0 - 6 luni), hăinuțe destinate fetițelor și băiețeilor (6 - 10 ani) cât și jucării moi, arome, mobilier și diverse alte accesorii pentru nou-născuți și copii.



TARTINE ET CHOCOLAT ROMÂNIA

Mărimi: de la nou născuți până la vârsta de 10 ani


Website / e-shop : www.tartine-et-chocolat.fr