Superjeans.ro...sau cand nu poti purta fusta, wear jeans!

19:34:00 5 Comments A+ a-

Cand am citit astazi ca mai sunt exact 4 ore pana se termina campania Superjeans.ro impreuna cu Blogalinitiative.ro am zis, gata, acum sau niciodata trebuie sa spun ce inseamna o pereche de jeansi care sa te faca sa iti pastrezi feminitatea si fara sa porti neaparat fusta.

Hai sa va spun de ce imi plac blugii din aceasta poza:

Ei se gasesc AICI pe site-ul Superjeans.ro si sunt blugii ideali pentru o ....mama. Te asteptai sa spun pentru o tipa flower power sau very stylish care combina blugii skiny cu pantofi si toc si o poseta foarte de firma?
Ei nu, blugii astia merg cu geanta de mamica in care ai un scutec de rezerva, 2 pachete de servetele, un biberon, merg cu balerini sau adidasi...si rezista la plimbari agitate cu un pusti prin parc. Pustiul tau.



Inainte sa devin mama blugii skinny mi se pareau inutili, ma gandeam ca daca vreau sa imi expun picioarele si sa ma simt very feminine imi pot lua o fusta si gata. Insa cum poti sa mergi in fusta cu un baietel de 1 an - 2 ani care alearga non-stop si dupa care te apleci de cel putin 20 de ori in 10 minute? mai e varianta cu leggins purtati cu un tricou mai lung de care oricum am abuzat....insa o pereche de blugi skinny si care sa iti scoata in evidenta silueta  sunt un lucru obligatoriu in tinuta de tanara mamica, mai ales dupa ce s-au dus kilogramele in plus acumulate in cele 9 luni de sarcina.

De cand e Mihai , mi-am adaugat in garderoba vreo 2 perechi de jeansi de acest fel si cu ei am reusit sa scot o tinuta de iesit in oras care sa imi permita sa ma si joc cu el , sa alergam prin magazine sau mall fara sa stau cu stresul purtarii unei fuste....

Blugii din poza asta sunt si Levi's, sunt si negri, au tot ce le trebuie ca sa poti iesi cu puiul tau la alergat prin mall si sa arati si bine si sa te simti si confortabil.

Acum mai urmeaza sa ii castig si sa va arat poze pe bune :).


5 comments

Write comments
Ana
AUTHOR
20 decembrie 2012 la 10:07 delete

Sunt foarte frumosi si ai spus bine, pentru o mama. :)

Reply
avatar
Andreea
AUTHOR
20 decembrie 2012 la 10:16 delete

Si eu prefer acest model. Chiar ma face sa ma simt bine si pot alerga in voie dupa nazdravan. Plus ca ii poti combina foarte usor.

Reply
avatar
20 decembrie 2012 la 10:22 delete

multumesc! blugii acestia se pot combina la orice fel de tinuta.

Reply
avatar
Mihu
AUTHOR
9 martie 2013 la 23:11 delete

Fiecare femeie isi are propria frumusete, practic mereu am crezut ca o femeie este mult mai frumoasa in blugi atunci cand i se potriveste.
Ma insel oare sau toata lumea crede ca femeia trebuie sa fie in blugi.

Reply
avatar
10 martie 2013 la 14:25 delete

Cu siguranta daca iti alegi blugii care ti se potrivesc , arati foarte bine :). Multumesc, Mihu, pentru comentariu.

Reply
avatar