EduTeca - o varianta de "gradinita" acasa

08:00:00 4 Comments A+ a-





De cand l-am retras pe Mihai de la gradinita pentru ca am avut un sir lung de raceli, am inceput sa apelam si la calculator pentru joaca. Ne place acum sa vedem filmulete pe Youtube, cu desene animate coreene cu autobuzul Tayo sau cu Mickey Mouse in varianta greceasca.....da, avem niste gusturi internationale fara limite.

Totusi la PC nu vom putea renunta si cred ca si voi sunteti de acord ca nu ne putem creste copiii departe de tehnologie, atata vreme cat noi stam cateva ore pe zi pe PC, laptop sau tableta.

In acest caz, exista si solutii profesioniste si bine gandite de oameni care se ocupa de asta. Am descoperit si momentan studiez oferta de la EduTeca si am inteles ca e un fel de gradinita acasa, pe calculator. Eu recunosc ca am mai uitat din jocuri, poezii si cantecele, avem noroc cu bona care mai stie poezioare recente si joculete diverse.


Hai sa va spun ce am inteles eu despre EduTeca si ce intentionez sa cumpar pana cand Mihai va reintra la gradinita, sper eu prin vara, daca ne lasa racelile si alte impedimente :).

Inainte de asta, incercati si pagina lor de jocuri.

Bun, deci EduTeca iti aduce niste programe cu diverse jocuri pe care sa le instalezi pe calculator si cu care sa iti distrezi copiii....si nu numai. De fapt prin joaca asta ei vor si invata, gen anotimpuri sau legumele din gradina. Se pot comanda online si apoi ti le downloadezi tu direct pe PC sau le poti comanda sa soseasca si fizic in format de CD si apoi sa le instalezi. Pretul de de 15 lei pe volum in varianta online si 20 de lei daca le comanzi sa iti soseasca prin posta sau curier.

Au si un blog de pe care poti ala diverse chestii interesante pentru noi, parintii, dar si pentru educatori sau copii.

Pentru bloggeri, ei ruleaza acum si un concurs unde ai sansa sa castigi 500 de euro promovand produsele lor si facand review-uri asupra produselor lor.

EduTeca este un concept dezvoltat de Ascendia Design , o companie care se ocupa de eLearning si multe alte proiecte legate de aplicatii web si nu numai.

In curand voi cumpara un volum de la ei ca sa experimentez cu Mihai un asemenea curs, sa vedem daca va avea rabdare si va tin la curent.

Pagina lor de Facebook va tine la curent cu noutati, daca sunteti fan :).

4 comments

Write comments
Andreea
AUTHOR
12 decembrie 2012 la 11:38 delete

Am achizitionat cateva dvd cu jocuri de la aceasta editura, sunt ok. Interesante sunt si aceste dvd-uri prezentate de tine. Merita sa le achizitionezi.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
6 februarie 2013 la 20:02 delete

Eduteca s-a straduit foarte tare sa copieze cel mai cunoscut software educational pentru prescolari. Se numeste Piticlic si are o istorie de 15 ani.
.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
18 februarie 2013 la 20:07 delete

Nu erau cei de la piticlic cei care luau jocuri demo de pe net si le puneau pe cd-uri cu titlu de jocuri educationale, apoi cereau bani pe ele?

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
2 mai 2014 la 02:01 delete

Si noi am achizitionat eduteca. Dintre toate care sunt pe piata sunt cele mai haioase...si cred cele mai educative. Copilului meu ii plac mult :) Recomand

Reply
avatar