Reviste glossy de iunie

15:35:00 0 Comments A+ a-


Zilele acestea citesc Elle si Glamour.

Sa va spun ce mi-a placut pana acum din editiile de iunie ale acestor reviste.



Elle
- mi-au publicat scrisoarea,daaa, le sunt cititoare aproape fidela si acum stiu si ei, puteti citi chiar la inceputul revistei scrisoarea mea catre Elle.


- este un articol despre un subiect greu, avortul, insa e documentat si explicat si este educativ, e un articol complet despre un subiect foarte greu. La pagina 79- Dreptul de a alege.
- in revista am gasit esantion la o noua crema BB, de data asta de la l'Oreal Revitalift si de la un ser de Mario Badescu, chiar nu aveam momentan buget de noi experimente si eram de mult curioasa sa vad cum sunt cosmeticele de la Mario Badescu, uite ca acum am ocazia;
- culmea mi-a placut ce a scris Mihaela Radulescu despre shopping online, chiar e un articol util, mai afli de unde poti cumpara pe net...bine, daca ai bugetul Mihaelei, daca nu, macar iti faci o idee.
- am aflat de la pagina 58 ca Dior scoate o carte Stars in Dior cu toate vedetele care au fost imaginea Dior...va dati seama ca mi-as dori cartea acum...
- si in editorial am aflat de la Roxana Voloseniuc de ce pe coperta apare si o fetita...coperta e superba, cred ca va ramane ca si coperta cea mai buna din 2012....cel putin pana acum.

Glamour
- mi-a placut la pagina 38 colectia de pareri ale copiilor despre iubire, superba colectie de ganduri;
- sunt niste pagini dedicate starurilor trecute de o anumita varsta si care ne spun ce fac ele concret sa arate bine, imi place ce zice Cindy Crawford...
- m-am amuzat de editorialul Dianei Tofan, despre jogging....pai de fapt am ras asa fortat, si eu am patit la fel...si am ajuns in final la balet.