Vreme ploioasa si publicitate mincinoasa

15:54:00 0 Comments A+ a-

E o vreme de iti vine sa te urci pe soba (daca ai) si sa iti iei si o blana pe tine sa iti tina cald. Si acusi e iunie.
Bun, hai sa ma gandesc daca e vreun brand care m-ar scoate acum din starea asta....vreun spot publicitar sau ceva legat de advertising care sa ma scoata din starea asta si sa vad soare si floricele in fata ochilor. Inca nu. M-am uitat si pe canale straine unde sunt spoturi mai frumoase decat la noi, in afara de alea comune care ruleaza everywhere.

M-am suparat zilele astea pe vaca Fulga. Ati vazut si voi ce a starnit in blogosfera si bravo, Florenta , ca ne-ai spus! Pe scurt vaca Fulga se promitea cadou fie pe o cana fie in forma pufoasa de plus si ...de fapt te procopseai cu o insigna, care la copii sub 4 ani nici nu e indicata ca se inteapa in ea. Canile sau pufoseniile ajungeau din cand in cand sa fie si ele premii instant, dar rar.

Si cel mai tare ma supara in vremea asta reclamele astea la dulciurile pentru copii, incepand de la ursuletul Barni pana la Kinder si toate iaurturile alea de la Danone pentru cand ti-e fomica. Pe vremea asta scoti greu copii afara...sau deloc si daca stai cu ei in casa si mai deschizi si televizorul, ca nu stii ce sa le mai pui in fata ochilor, ...si ei vad numai chestii pline de zahar si colorate care promit numai minunatenii. Si cum vremea te imbie la supraconsum ..taman prost pica aceste reclame. Am noroc ca inca Mihai nu prea le intelege si ca tocmai ce am inceput si gradinita, asa ca acolo sigur nu are acces la asa ceva.

Si nu mai suport reclama la Dry Cooker!!!! please stop it! asa cum nu mai suport reclamele la Activia si rog pe toata lumea sa se documenteze, ca acea bacterie prietenoasa nu o sa te ajute niciodata sa ai o digestie buna, daca tu mananci porcarii. Totul pleaca de la alimentatia ta, nu de la un iaurt baut si care are nush ce bifidus....bla bla. Plus ca iaurtul ala are un termen de garantie care pune sub semnul intrebarii nivelul lui de sanatate.
Vreau sa vad si eu o reclama la mancare sanatoasa, care se strica repede asa cum e firesc sa se strice o mancare naturala, dupa care nu trebuie sa iei nici Colebil si nici Dulcolax.

Nu ma gasit asa reclama, asa ca va propun filmul asta: