De ce nu ma duc eu la Profi

14:26:00 2 Comments A+ a-

Am intrat in campania dedicata bloggerilor pentru magazinele Profi si imi dau seama ca eu nu prea ma duc la Profi.


Hai sa vedem de ce nu ma duc eu la Profi:
- e prea departe de mine - cel mai apropiat magazin e cam la 15 minute de mers cu masina daca nu e trafic...si slabe sanse sa nu fie;

- totusi.. reclama lor e prea creepy, am oroare de inmormantari si cand vad logo Profi, deja vad o masina de aia care duce un sicriu, haine negre, brrrr;


- am atatea magazine aproape de mine in zona incat nu ma tenteaza suficient sa bat atata drum pentru profi.

But who cares where Tatucu is buying her bread? adica ce ne intereseaza pe noi unde merge Tatucu sa isi cumpere paine?



Sa va spun ce motive ati avea voi sa mergeti la Profi:
- e aproape de voi? atunci, mergeti! - mai exact, daca dupa ce ai ajuns in fata blocului zaresti undeva magazinul....go for it! si aici au bafta cei din Bucuresti care stau prin Drumul Taberei, Pantelimon si cei din tara...iata harta, da click AICI.
- dau premii i-Pad 2 si clientilor, daca cumperi de 20 de lei, intri in concurs, detalii AICI.
- sunt un magazin colorat, vesel si cu preturi de bun simt;
- au sediul la Timisoara!!! ...asa ca pentru cine e din zona, chiar suna bine, nu sunt ca toate firmele mari care au sediul la Bucuresti :D.


Astazi ce ai mai cumparat de la Profi?

2 comments

Write comments
Oana Pop
AUTHOR
24 februarie 2012 la 13:46 delete

Mie mi-a placut asa zisa lor remodelare care a tinut 1 zi si singurele schimbari au fost un cantar nou la LF si un casier dragut la casa. Oricum eu sunt client fidel Profi pentru ca este la 2 minute de mine. Cat despre reclama...dragilor, schimbati agentia si mintea luminata care a aprobat-o :)In rest, numai de bine!

Reply
avatar
24 februarie 2012 la 15:03 delete

Multumesc, Oana, asa e, insa eu pe online au o prezenta ok, adica fac campanii diverse, implica bloggerii, insa nu stiu cine le-a facut gluma proasta cu clipul publicitar. Dar...e si asta o strategie...se tot vorbeste despre ei pe tema asta, cine stie, poate asta si-au dorit, sa devina mondeni un pic :).

Reply
avatar