Calitate de la Ikea - baby proof???

14:37:00 7 Comments A+ a-

Acele sisteme de siguranta de la Ikea au reusit sa fie puse jos de Mihai. Dupa ce le-a cercetat indelung, prima incercare reusita de deschidere fiind inainte de 1 an si pe care am considerat-o un fel de noroc, acum a demonstrat clar ca produsele baby proof de la Ikea sunt o gluma.

Ma intreb pe la 2 sau 3 ani ce va mai putea face?

Aceste benzi de siguranta costa 25 de lei doua bucati, noi am luat vreo 5 seturi sa asiguram cam toate sertarele unde avem lucruri nu tocmai bune de joaca lui Mihai....insa vedeti si voi ce a facut.

Deja Ikea a mai retras niste produse, de acestea cand se vor ocupa serios?

7 comments

Write comments
3 februarie 2012 la 09:41 delete

La fel si la noi, a reusit sa deschida tot ceea ce inseamna sistem de siguranta. A stat, a studiat si a actionat :))

Reply
avatar
3 februarie 2012 la 09:54 delete

Copiii sunt foarte ingeniosi si au idei pe care nici nu le banuim...Ikea ar trebui sa isi plateasca niste specialisti in puericultura si sa faca studii regulat, altfel tot o sa isi retraga produsele fortati de bebelusii super smart :). In orice caz, ei au un raion dedicat copiilor foarte frumos si ramanem fani.

Reply
avatar
3 februarie 2012 la 09:54 delete

..si multumesc pentru comentariu. Ce varsta are copilul tau?

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
3 februarie 2012 la 21:45 delete

intradevar copii sunt ingeniosi.eu am acest tip de protectie de 2 ani si nu am probleme.trebuie sa le folosesti corect.daca la inchidere aplici acelasi procedeu ca la deschidere , adica unesti cele 2 aripioare si inchizi corect si nu prin apasare fortata o sa reziste mult si bine.
ar fi trebuit sa intrebati personalul de acolo.

Reply
avatar
5 februarie 2012 la 21:37 delete

Folosim corect chestiile astea, insa cel mic le-a fortat pana s-au deschis, noi nici nu ne-am asteptat ca el va reusi asta. Asta e nemultumirea mea, ca pot fi fortate de o manuta de bebe....

Reply
avatar
andrian
AUTHOR
6 februarie 2012 la 21:31 delete

dupa cum se vede pe film ma indoiesc ca le folositi corect.pentru a inchide incuietoarea trebuie unite cele 2 cleme si dupa aceea se pune si banda.iar in filmulet se vede clar cum inchideti prin apasare fortata.revin, aplicati acelasi principiu la inchidere ca si la deschidere.

Reply
avatar
8 februarie 2012 la 11:11 delete

Merci pentru sfat, in general am aplicat regula asta, pana a tras Mihai de ea si s-a cam slabit. Am primit insa raspuns de la Ikea si chiar apreciez feed-back-ul lor.

Reply
avatar