Irina si cei doi copii ai ei au nevoie de ajutor

16:05:00 0 Comments A+ a-

Vreau sa va rog sa dam o mana de ajutor Irinei, o mama cu doi copii care e din nou intr-o situatie grea.
Despre cazul ei am mai scris :

Irina Marcella Plamadeala sta acum intr-o camera insalubra in Iasi cu cei doi copii ai ei, Antonie de 9 luni si Alex de 2 ani jumatate, dupa ce a stat in centrul maternal Maternus din Iasi. Din pacate nici un alt centru maternal nu a putut sa o preia si nici o fundatie nu a reusit sa o ajute sa isi gaseasca un adapost pentru ea si copii. Irina are putin peste 20 de ani, nu mai are parinti, familia ei este destramata si nu se poate baza pe nici un sprijin din partea celor apropiati. La fel, tatal celor doi copii nu doreste sa-si asume nici o responsabilitate, astfel incat Irina trebuie sa se descurce singura cu tot ce tine de copii.
Cazul ei din pacate nu este singular, sunt multe mame ajunse in aceasta situatie si cred ca nu e cazul acum sa cream discutii si dezbateri de ce si cum si “cum de nu s-au gandit inainte”…faptul e deja consumat, acum sunt niste copii care au ajuns pe lume si care au nevoie de mama in primul rand si in al doilea rand de un mediu cat de cat primitor de viata.

Irina se loveste de problemele de zi cu zi mai greu decat noi ceilalti, nu poate inca sa lucreze si traieste din alocatiile copiilor . A reusit de scurta vreme sa le gaseasca copiilor gradinita ca ea sa poata sa fie disponibila sa lucreze, insa acum ambii baieti sunt raciti si nu sunt primiti la gradinita, s-a mutat recent in acest loc complet neprielnic pentru ea si copii . E greu sa isi gaseasca de munca imediat ca sa se sustina singura.

Ea are nevoie de bani cu care sa poata cumpara de mancare pentru ea si pentru copii, are nevoie de haine, de lucruri pentru copii de orice fel. Orice ajutor cat de mic este binevenit. Eu am mai scris catre fundatii si persoane cu mai multe “ranguri” sociale, insa de atatea luni nimeni nu i-a gasit un loc unde sa poata sta si sa si munceasca. Irina vrea foarte mult sa munceasca, de cate ori vorbesc cu ea e macinata de aceasta problema, ca nu poate munci, copiii sunt mici si au nevoie de grija permanenta.

Telefonul Irinei: 0756.576.455
Contul cardului pe care ii puteti trimite bani: RO86BRDE240SV27818812400 RON acesta este contul, beneficiar Irina Marcella Plamadeala, la BRD SG, pe acest card ea primeste si alocatiile copiilor.

Irina are in apropiere oficiul postal nr 3 Iasi unde poate primi la post restant momentan colete sau alte forme de ajutor, doar sa o sunati inainte ca sa stie sa mearga la posta.

Haideti sa facem o fapta buna, sa le aducem acestor copii macar un zambet si o speranta.