Haideti sa aducem caldura intr-o casa care asteapta un bebe de Craciun

14:22:00 0 Comments A+ a-

Despre Alexandra este a doua oara cand scriu.
Primul articol este aici:
Ca sa fac un rezumat pentru cei care nu stiu despre Alexandra: are 23 de ani, are un baietel de un an si asteapta un alt baietel care se va naste in decembrie. Alexandra sta cu familia ei intr-o casa neterminata in Bucuresti, sotul ei cauta de munca cu ziua ca sa poata aduce un minim de confort Alexandrei si baietelului lor. El si-a pierdut locul de munca din cauza unor probleme de sanatate pe care le are de ceva vreme si a fost primul pe lista de disponibilizari a unei firme unde a lucrat o perioada.
Pentru toti apropierea iernii e o bucurie, ne gandim la Craciun , la vacante, insa pentru ei inca ramane nerezolvata o problema importanta, incalzirea casei in care stau. Mai ales ca acum urmeaza sa vina pe lume un bebe mic care va avea nevoie de caldura si de o casa cu conditii decente de trai.
Alexandra si sotul ei au mai apelat la fundatii, sotul ei incearca sa isi gaseasca de munca, insa sansa se pare ca inca nu a aparut. Au mai aparut persoane care i-au ajutat cu cate ceva, bani, lapte praf pentru cel mic, insa problemele mari inca isi asteapta rezolvarea. Cel mai greu pentru Alexandra este acum sa faca fata acestui efort general de a se lupta cu grijile zilnice, fiind pe final de sarcina, si mai ales se gandeste cu teama ca poate in decembrie, cand cel mai mic membru al familiei va veni pe lume, nu va putea  sa ii ofere o casa incalzita.
Eu cred ca daca mai multi dintre noi vom trimite si o suma mica catre Alexandra, in ceva timp se poate aduna ceva ca ea si sotul ei sa poata sa cumpere materiale pentru o soba .

Datele Alexandrei sunt aici, preferabil sa o sunati, la internet are acces rar de la o vecina:

Telefon: 0727.369.926
Adresa: Str.Grigore Iancu;Nr.18;Sector 3;Bucuresti

Va multumesc si sa-l ajutam deja pe Mos Craciun sa aduca caldura pentru copiii Alexandrei!