O mama cu 3 copii, o iubire ce are nevoie de ajutor

18:57:00 0 Comments A+ a-

O cheama Maria, nume predestinat sa fie o mama buna si dedicata copiilor ei. Are trei copii si cazul ei a mai fost prezentat odata direct de ea pe imparte.ro. Problemele materiale o coplesesc, insa nu si-a pierdut nici demnitatea si nici grija fata de copii. Insa acum s-a intamplat ceva. Ceva mai mult. I-a fost confirmat diagnosticul de cancer de col uterin si trebuie intervenit repede ca ea sa ramana in continuare alaturi de copiii ei de 1 an si 5 luni, 4 ani si 9 ani. A scris ceva si pe forum, insa cred ca trebuie spus ceva mai mult.

O cunosc putin, doar cat am putut schimba cateva vorbe pe net. E un om cu bun simt care poate nu mananca in fiecare zi ca sa le dea copiilor si totusi spune multumesc fiecarui gest frumos , fiecarui cuvant bun si scrie coerent. E atata iubire in sufletul ei pentru copii si pentru viata, are sperante, planuri si are de ce.
A facut facultatea de drept, insa nu spune mare lucru despre asta, gateste zilnic pentru copii si asta o implineste. E un avocat al Iubirii materne in final si asta conteaza mai mult decat o cariera profesionala in domeniul pentru care s-a pregatit.

As putea scrie mai mult, insa timpul pentru Maria este mai pretios decat orice acum. Si ea trebuie sa intretina si timpul copiilor ei. Iata ce imi spunea azi :nu vreau nici sa abuzez de lume,nici sa impresionez,dar vreau sa lupt sa ma fac bine,copiii au nevoie de mine,sunt trei,sunt mici si sti si tu ce inseamna sa ai copii.e groaznic,sunt disperata”.

Cuvintele acum sa le tinem pentru noi si sa facem ceva concret, sa ii dam o farama din ce avem noi ca ea sa implineasca un fapt urias, dar firesc, sa continue sa fie mama. Bani i-ar fi de mare ajutor pentru demersurile medicale, dar si haine si alimente pentru copii ar fi binevenite.

Datele ei de contact sunt mai jos:
Telefon: 0746963674

Cont IBAN:  RO15PIRB4204438831001000 DESCHIS LA PIRAEUS BANK TITULAR CONT VASILE MARIA LARISA,

Pe imparte.ro o gasiti la profilul ionut47.