The BAG

13:16:00 0 Comments A+ a-

Dupa multe brainstorming-uri intre mine si eu J -  ca Mihai participa cam greu la acest gen de discutii, eventual cand stam cu suzeta in gura ascultam cu atentie ce zice mama, adica eu J - m-am gandit ca daca as incepe sa fac posetele pe care mi-as dori sa le am, le-as numi The BAG.
Si sa incep cu inceputul: exista femeie pentru care poseta sa nu fie vitala??? Poti pleca din casa fara o poseta oricat de banala sau veche sau de firma este? Cred ca imediat dupa ruj, poseta face parte din arsenalul obligatoriu al unei femei. In plus in poseta se afla si rujul. Din studiile de pana acum reiese ca o femeie isi cumpara cam 20 de rujuri pe an in medie desi nu foloseste decat 4-5 maxim pe an. Si asta e media…tinand cont ca exista femei care nu au posibilitati sa isi cumpere sau pur si simplu nu vor sa foloseasca asa ceva, va dati seama ca pot fi femei care cumpara 40-50 de rujuri pe an?? Deci ele cam cate posete au? Eu zic ca au o baza permanenta de 10 posete pe an pe care o innoiesc dupa caz si unele posete intra la arhiva sau sunt date la altcineva sau transformate in spatii de depozitat diverse de ale femeilor. Aici nu mai intru in detalii ce ar depozita in ele ca nu mai ajung la esenta articolului.
Asadar, ce este The BAG. Da, este poseta, este geanta, este rucsacul, este chestia aia zilnic in care caram dupa noi de la chei pana la portofel si acte, servetele, ochelari etc.
Poseta este un accesoriu cu foarte multe functii, iti dai seama despre cum este o femeie si dupa poseta pe care o poarta.
Am observat in timp ca femeile cauta acea poseta care sa fie si usoara si mica si incapatoare si sa arate si bine.Practic si frumos – acestea sunt atributele cautate de orice purtatoare de poseta.
Pana a fi mama, nu m-am gandit niciodata ca mi-as dori o poseta cu spatiu special pentru chestiile puiului meu, adica un buzunar unde sa ii pot tine o suzeta, niste servetele etc. Stiu ca exista acele genti speciale de carat lucrurile lui bebe, insa nu intotdeauna am nevoie sa plec de acasa cu 3 scutece, 2 biberoane etc, uneori ies doar 2 ore si nu am nevoie de atatea. Ei, atunci am improvizat si mi-a iesit. Plus ca aveam nevoie de o gentuta mica ca sa pot sa o tin si pe ea cat il ridic pe Mihai din carucior.
Legat de aceste posete mici si practice, apreciez pe cei care produc servetele, deodorante etc in formate mici de poseta. Am gasit greu de tot sticlute mici in care sa imi iau doza de parfum pe o zi, am gasit pe un site din UK care vinde si cosmetice.
Dar vrem si posete mari, in care sa incapa un laptop si o agenda….si sa nu cantareasca prea mult. Aici e mai greu, de obicei aici intra in joc servietele din materiale cam grele si care doar goale cantaresc destul sa te oboseasca.
Caut inca poseta ideala sau marca de genti care sa imi acopere toate aceste nevoi si inca nu am gasit-o. Asa ca planul e sa lansez marca mea, The BAG. Pana atunci strang idei si impresii, deci tu ce genti cauti?