H&M Romania – un inceput bun

15:11:00 0 Comments A+ a-

Astazi, 6 aprilie, am fost sa vad in sfarsit magazinul H&M din Afi Cotroceni. Am pornit de dimineata, exact la ora deschiderii, in jur de 10 AM.
As vrea sa spun dinainte ca am vazut H&M si la Praga, si la Viena, si la Paris si la New York….nu sunt diferente fata de ce e la noi. Ok, la New York pe 5th Avenue sunt vreo 2 magazine H&M pe 3 etaje, de acord ca acolo sortimentul este mai dezvoltat, dar aici in Afi, pe spatiul pe care sunt ei, au un sortiment super si preturi de bun simt ca si in afara. Asadar celor care au facut comentarii rautacioase la adresa H&M Romania, le sugerez chiar sa vada si cum e afara si dupa asta sa comenteze.
Astazi am si tras o concluzie, nordicii au marci putine , insa super si cu o calitate omogena – spuneti-mi voi daca nu va place Ikea, Volvo si H&M? si vedeti vreo diferenta la aceste marci in functie de tari?
Am cumparat vreo 12 articole de imbracaminte pentru puiul meu de 5 luni si m-a costat toata “colectia” vreo 250 de lei si sunt foarte multumita. Ce sa mai spun ca majoritatea bluzitelor sunt din bumbac organic. Articole similare la alte magazine de profil trec de preturile de la H&M cu mult.
Varietate foarte mare, am stat in raionul de copii si l-as fi cumparat pe tot.
Primeau marfa si fetele din magazine erau foarte stresate, asta a fost singurul lucru care un pic deranja. Chiar i-am spus fetei care mi-a scanat produsele, - care cred ca era supraveghetoare ceva, ca le cam certa pe celelalte - sa fie mai relaxata, ca lucreaza intr-un magazin asa frumos. Zambind, mi-a spus ca isi primeste critici ca in magazine la noi se asteapta prea mult. I-am spus sa stea linistita ca la Paris am stat si mai mult la coada, desi erau 5 case in linie…si in plus acolo casierul a facut si o glumita pe tema cardului meu de credit.
La raionul de underwear, o vanzatoare m-a salutat desi era cu mainile incarcate de sutiene si avea treaba…foarte frumos din partea ei.
Pe scurt – bravo H&M, a meritat asteptarea!

PS – in curand voi reveni cu un articol detaliat cu poze ca sa vedeti ce am cumparat de la ei, fotomodel va fi “a special guest star”….Mihai…baietelul meu scump.