Despre echipa mea, managerii de competitie

11:10:00 0 Comments A+ a-

Incepusem sa scriu o serie de articole despre oameni din viata mea care au insemnat mult pentru mine si dupa ce am scris despre Roxana si Virgil, mi-am dat seama ca lista creste considerabil si ca voi avea mult de scris, insa pe unii ii pot grupa intr-un singur articol. Si incep cu primul grup de suflet, colegii mei de munca numiti "manageri de competitie", cei care au grija de reclamatiile clientilor din magazinele real, care organizeaza evenimente pentru ei si care se asigura ca stim tot ce se intampla la concurenta.
O sa ii enumar pentru ca imi sunt dragi desi parca vad ca uit pe cineva, pentru ca intre timp echipele s-au tot schimbat - Manuela, Ovidiu, Teo, Adriana, Razvan, Stela, Andreea, Codrin, Marinela, Manu, Corina, Laura, Anuta, Alexandra, Cristina, Florina, Mariana, Adriana 2 de la Galati , Mihaela, Madalina, Bogdan, Catalina etc.....si ma mai lasa memoria desi le vad chipurile.
De ce scriu despre ei? am trecut impreuna prin  momente frumoase, in primul rand si am depasit stadiul acela formal si artificial de relatie de munca. Ipocrizia nu si-a avut locul niciodata intre noi si asta a fost un lucru care ne-a ajutat profesional, uman...culmea, fiind mai umani, am fost mai productivi pentru compania la care lucram toti. Din pacate nu am fost mereu apreciati....dar am trecut peste asta tocmai pentru ca am inteles si am stiut sa fim oameni.
Toti sunt tineri si frumosi...fara exceptie, au un nivel profesional peste medie, unii sunt exceptionali si isi depasesc superiorii pe multe zone. Sunt vorbareti majoritatea si ai sta cu ei de vorba pana dimineata. Ii mai numesc uneori "copii", pentru ca de multe ori m-au incercat si atitudini materne fata de ei .
Am prins vremuri frumoase impreuna, asteptam cu nerabdare sedintele care ne reuneau pe toti din toate colturile tarii sau cand faceam cate un team building chiar ne simteam bine si nu ne mai venea sa plecam acasa.
Profesional au acesti copii atat de multe realizari ca nu am cum sa le enumar, dar va spun doar ca au facut multi clienti fericiti. Poate o tombola sau altceva de acest gen pare o banalitate intr-un hypermarket, insa felul cum au organizat ei fiecare detaliu si cum si-au tratat clientii, a adus inca o data dovada ca a fi OM este singura conditie ca in jurul tau sa creezi bine si frumos.
Cu fraza aceasta incheiam mereu "sedintele" noastre si le spuneam mereu "Nu uitati sa fiti oameni".
Mi-e dor de ei toti  si chiar m-as mai duce si la o deschidere de magazin la -10 grade Celsius sau la + 35 ca sa mai stau de vorba cu ei.
Dragii mei, inca o data mi-e dor de voi si....nu uitati sa fiti Oameni :).