Haine pentru gravide - cum si unde le gasim

14:52:00 14 Comments A+ a-


Reiau un articol mai vechi, dar care sunt sigura ca va fi de mare ajutor celor care sunt acum insarcinate.

Am facut o mica introspectie prin magazine sa incerc sa imi gasesc haine si accesorii adaptate la noul meu statut. Bineinteles am intrat si in magazinele de specialitate care acum sunt din ce in ce mai numeroase si bine dotate, cel putin asa reiesea din comunicarea pe care o fac. Din pacate am avut surprize si va impartasesc din experientele mele de acest gen care au inceput cam din luna mai.
-         In general hainele de gravide sunt mari ca si croiala de baza, producatorii nu se gandesc ca gravidelor le creste doar burta si asta se intampla treptat, nu ne transformam in hipopotami din luna a 3-a. Am gasit cateva rochii purtabile in luna 4-5 la C&A si Pimkie, insa la C&A nu din colectia de gravide, ci din colectia normala insa rochii cu croiala baby doll, fara talie marcata si merg foarte bine. La Zara dezamagire totala, colectia lor de haine de gravide avea niste bluze largi si fara forma, pantaloni la fel, nu mai spun de culori, am senzatia ca Zara considera ca toate gravidele renunta la culorile feminine si se imbraca in uniforma. De asemenea gama Tex a lui Carrefour m-a ajutat sa-mi gasesc cateva haine si la niste preturi de bun simt. La Miniblu am reusit sa-mi gasesc pantaloni de in. Nu am reusit sa-mi gasesc nimic la Prenatal sau Mothercare, cu toate admiratia pentru materiale si unele culori, preturile dumnealor m-au tinut cam departe, in orice caz nu am gasit nimic care sa ma determine sa scot cardul si sa cumpar.
-         Un capitol dificil: lenjeria intima in aceasta perioada. Uff...aici o sa cautati mai mult pana sa va gasiti ceva sa puteti purta si sa va simtiti bine. In perioada asta nu mai suportam elastice, materiale gen dantela sau matase, croieli mai indraznete, balenele de la sutien etc. Dar nici nu vrem sa purtam niste modele pe care probabil le vom purta cand vom fi bunici pentru a 3-a oara la o etate inaintata. Aici efortul meu de shopping a fost crescut si a inceput din luna a 2-a chiar, sutiene fara balene de buna calitate am gasit la Triumph, chiar in magazinele real,- exista un sortiment cu doua bucati intr-o cutie, foarte suportabil si lejer de purtat. Am avut o surpriza la Mega Image, unde in noul lor sortiment am gasit un  de sutien extraordinar la pret foarte mic, doar bumbac, bine croit , e made in Turkey sau ceva de genul asta, dar deja e preferatul meu. Mai incercati la Hondos Center, stiu ca acolo preturile sunt peste medie, insa dupa ce luati un articol de lenjerie Calvin Klein o sa ma intelegeti, e nevoie sa aveti in garderoba si asa ceva, are niste modele simple si foarte placute la purtat, va recomand inclusiv niste maieuri tot CK foarte fine de bumbac de care aveti nevoie , sunt zile in care oricum ar fi nu mai suportati un sutien. In rest , bikinii Lovelygirl care se gasesc la Carrefour au nota 10 pe deplin, cusaturile nu sunt intarite si nici marcate cu elastic, se aseaza natural si puteti sa ii purtati fara probleme , au toate culorile si formele, si tanga si normali.

14 comments

Write comments
Ladybook
AUTHOR
2 ianuarie 2011 la 14:54 delete

Intre timp am vazut ca Hondos Center s-a inchis....

Reply
avatar
happy
AUTHOR
9 martie 2011 la 21:54 delete

tocmai am remarcat cateva modele foarte misto in colectia de primavara - vara de la Debenhams: desigur, scumpe, insa cu croieli f faine si materiale pe masura. de asemenea, la Promod am tot gasit diverse bluzite dragute, cu imprimeuri simpatice si croiala mai larga, insa elastic in / sub talie, astfel incat sa aiba totusi o forma...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
7 noiembrie 2011 la 21:36 delete

Salut!

Incercati la www.happymommy.ro -

Au haine moderne si croite exact pentru burtici- adica daca purtai "S" inainte de sarcina, acum iti vei cumpara tot "S".

Am vazut la ei niste bluze faine, gen Zara, rochite dragute, tricouri cu imprimeuri nostime..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
21 noiembrie 2011 la 09:11 delete

Am fost la Oraselul Mami. Cam mititel Oraselul dar m-am bucurat ca am gasit la preturi super suportabile camasi de alaptat si sutiene de alaptat. Si de buna calitate. Parca www.babyland.ro! Am inteles ca vin si la Babyexpo.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
20 septembrie 2013 la 18:27 delete

Uite aici o lista cu magazine ce vand haine pentru gravide http://www.mamicamea.ro/forum/clubul-burticilor/4522-magazine-cu-haine-pentru-gravide.html
Cred ca este cea mai completa lista pe care am gasit-o pe net

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
8 noiembrie 2013 la 16:14 delete

recomand www.chicmama.ro! sunt superbe hainutele, ok ca pret si calitate.
sarcina usoara si multa bafta tuturor! sa fiti frumoase si in sarcina :)

Reply
avatar
Haine Gravide
AUTHOR
27 octombrie 2014 la 12:11 delete

Eu mi-am cumparat Haine de Graide de pe belamikids.ro , au preturi bune si calitatea este una foarte buna !

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
27 ianuarie 2016 la 17:06 delete Acest comentariu a fost eliminat de autor.
avatar
eva
AUTHOR
27 ianuarie 2016 la 17:24 delete

Buna buna buna :) Hainute frumoase si dragute pentru Gravide nu neaparat plinute si pe http://evachic.ro . Va asteptam cu drag :)

Reply
avatar
Liudmila
AUTHOR
1 septembrie 2016 la 11:51 delete

Tricouri alaptat numai bune pentru plimbarie in parc cu bebelusul la reduceri de 50% pe https://www.breslo.ro/TeesUpTshirts/tricouri-alaptat-75171?sort=relevance&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0

Reply
avatar
Liudmila
AUTHOR
1 septembrie 2016 la 12:07 delete

Tricouri pentru alaptat la reducere 50% gasiti pe https://www.breslo.ro/TeesUpTshirts

Reply
avatar
1 septembrie 2016 la 12:09 delete

Draga Liudmila, e deja al doilea mesaj publicitar pe care il lasi, daca tii atat de mult sa te promovezi, poti discuta cu mine conditiile, dar nu sa lasi doua link-uri deja, mi se pare jenant.

Reply
avatar
Mariana
AUTHOR
4 noiembrie 2016 la 00:31 delete

Haine pentru gravide de la Mama.licious gasiti si pe http://safimama.ro. Aceleasi hainute pe zoot.ro sunt cu 30% mai scumpe.

Reply
avatar
4 noiembrie 2016 la 10:02 delete

Draga Mariana, te rog pe viitor sa nu mai lasi link-uri de tip reclama.

Reply
avatar