Twinkl, site cu resurse educationale, Ziua Gratuită Twinkl, în data de 14 mai 2023

16:41:00 0 Comments A+ a-


 


Editura educațională internațională Twinkl România anunță cu entuziasm Ziua Gratuită Twinkl, în data de 14 mai 2023!

Ziua Gratuită Twinkl este o oportunitate unică pentru elevi, părinți și profesori să descarce fără abonament resurse educaționale de calitate.


Obiectivul acestei zile este acela de a sprijini profesorii și părinții să încheie cest an școlar cu succes. Pentru a facilita identificarea resurselor relevante pe această temă   ne bucurăm să anunțăm că am pregătit pagina Sfârșit de an școlar  pe care veți descoperi resursele organizate pe subcategorii și grupe de vârste.

  

La Twinkl România, credem că educația trebuie să fie captivantă și interactivă, astfel încât elevii să se implice și să participe în mod activ la învățare. În această zi specială, oferim acces gratuit la peste 11.000 de resurse educaționale, care includ jocuri, activități, teste de evaluare,cărți și multe altele.


Ce este Twinkl România Free Day?

Întregul site Twinkl.ro va fi pus la dispoziție absolut GRATUIT pentru utilizatorii din Romania pentru o întreagă zi! Orice resursă didactică va putea fi descărcată gratuit timp de 24 de ore. Pur și simplu conectează-te la contul tău sau creează-ți un cont gratuit, dacă nu ai deja unul și pregătește-te pentru un maraton special!


Cine poate beneficia de Twinkl Free Day?

Toți cei implicați în educație pot beneficia de Ziua Gratuită Twinkl. Indiferent dacă ești profesor, părinte, tutore, director, consilier școlar sau bibliotecar, resursele noastre sunt concepute pentru a facilita echilibrul și inspirația, cele mai bune soluții pentru educație.


Dacă ești în căutare de idei, inspirație și resurse inedite pentru a încheia anul școlar într-un mod special și memorabil, Twinkl România îți oferă resurse educative de calitate pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.


De la albume de absolvire, jocuri, activități și materiale pentru decor, la recapitulări, evaluări finale și generatoare de rapoarte, Twinkl România are tot ce ai nevoie pentru a face din finalul de an școlar un moment de neuitat.


De asemenea, dacă ești în căutarea de idei pentru serbările și festivități  de final de an școlar, Twinkl îți oferă resurse educative care să te inspire și să te ajute să  creezi  momente unice și memorabile.


Pentru a încheia anul școlar într-un mod special, Twinkl îți oferă diplome, coronițe și alte cadouri care să să recunoască realizările fiecărui copil de peste an și să-i inspire și să-i motiveze pe viitor.


„Sfârșitul de an școlar este un moment emoționant și important în viața elevilor și mă bucur că prin intermediul acestei zile gratuite Twinkl România putem oferi tuturor acces la resurse educaționale de calitate, sprijinindu-i astfel să-și încheie anul școlar cu succes”, a declarat Ioana Sima- Director Twinkl România.


Pentru mai multe informații accesează blogul Ziua Gratuită Twinkl pe Twinkl.ro


Sursa: comunicat de presa