Legendarul scrub de corp SABON, dragoste la prima exfoliere

16:44:00 0 Comments A+ a-




În 1997, am creat legendarul nostru exfoliant pentru corp - un borcan magic ce adăpostește o combinație senzațională de săruri de la Marea Moartă și patru uleiuri botanice prețioase.

Astăzi, acest scrub minunat a devenit bestseller la nivel mondial și e adorat de clienții noștri fideli din întreaga lume! Dar iată care sunt motivele care i-au făcut pe toți să se îndrăgostească de el...


Rețeta secretă


De origine 98% naturală și vegană, exfoliantul nostru pentru corp este o fuziune perfectă dintre sărurile vindecătoare ale Mării Moarte și patru uleiuri botanice prețioase.

Sărurile Mării Moarte au cea mai bogată compoziție în 21 de minerale naturale ce conțin din belșug magneziu și calciu. Ele îndepărtează delicat celulele moarte, stimulează reînnoirea celulară, netezesc pielea și-i furnizează acesteia micro-nutrienți minerali esențiali pentru un aspect sănătos și întinerit.

Datorită celor patru uleiuri botanice, textura încântătoare a formulei sare-în-ulei a exfoliantului de corp se contopește cu pielea, pentru a o lăsa netedă și fină ca de bebeluș!

Jojoba: compoziția sa apropiată de sebumul natural ajută la hrănirea pielii.

Migdale: bogat în acizi grași și vitamine, acest ulei catifelează pielea, oferindu-i un aspect mătăsos.

Andiroba: special adaptat pielii sensibile, are proprietăți calmante unice.

Acai: Considerat un super aliment, ajută la revitalizarea pielii.

PIELEA TA VA IUBI:

Efectul 2 în 1 al exfolierii: netezire + hrănire

Finișul uimitor de mătăsos

O imediată senzație de finețe și luminozitate

Senzație imediată de prospețime prin detoxificare, eliminarea impurităților și oxigenarea celulelor.

Exfolierea extra delicată pentru toate tipurile de piele - potrivită inclusiv pielii sensibile

În spatele formulei unice, descoperă o lume a parfumurilor irezistibile! Exfoliantul de corp SABON e disponibil în arome fascinante care te vor transporta cu gândul și imaginația în jurul lumii, în toate locurile în care visezi să ajungi.

Calitățile sale deosebite l-au făcut remarcat nu numai de clienÈ›i, dar È™i de publicaÈ›ii de prestigiu, astfel că, de-a lungul timpului, a fost produsul nostru vedetă în nenumărate colecÈ›ii È™i campanii speciale, cum sunt cele dedicate Zilei Pământului, È™i a fost votat la Unica Beauty Celebration, datorită calităților sale uimitoare! 



Generos cu pielea, blând cu planeta

Vegan și de origine naturală în proporție de 98%, scrubul nostru de corp nu conține nici măcar un micron de plastic care ar putea polua oceanele și râurile, iar borcanul de sticlă ce adăpostește exfoliantul este perfect reciclabil și reutilizabil.


Prin conceptul nostru “ReUse, ReNew, ReLove”, ne-am angajat să protejăm planeta prin reducerea cantităților de deÈ™euri, promovând alegeri ecologice È™i sustenabile pe tot parcursul anului. 


Unul dintre cele mai clare exemple în acest sens este reutilizarea recipientelor de sticlă, precum borcanul de scrub de corp! Spre deosebire de plastic, sticla este total reutilizabilă și reciclabilă, adăugând în același timp valoare estetică atemporală oricărui ambient. Fiecare borcan poate da viață unei noi idei de decor, unor aranjamente florale uimitoare, și putem astfel contribui la reducerea drastică a cantității de deșeuri.

Ambalajul de scrub poate deveni un mini-ghiveci, suport pentru accesorii cosmetice sau chiar un „borcan cu amintiri“ – pune în el nisip de pe plaja ta preferată, scoici micuÈ›e, jucării ale copiilor sau orice alt mic obiect ce-È›i trezeÈ™te amintiri frumose È™i te face să zâmbeÈ™ti!




Tu ai cumpărat, noi am donat!


Pentru a celebra Ziua Pământului de anul acesta È™i pentru că noi, la SABON, credem în sustenabilitate È™i în puterea noastră de a contribui la o planetă mai verde È™i mai curată, în luna aprilie am găzduit o campanie prin care, la vânzarea fiecărui borcan de scrub, am donat 10% din valoarea lui asociaÈ›iei MaiMultVerde, pentru un mediu curat È™i sănătos! 


“ÃŽn acest demers drag nouă ne-a fost alături È™i actriÈ›a Monica Davidescu, care a acceptat ca pentru două zile să ne fie colegă în magazinul din AFI Cotroceni È™i să le vorbească clienÈ›ilor noÈ™tri despre importanÈ›a grijii pentru piele, dar È™i pentru natură!

Am fost astfel cu toÈ›ii parte, sub deviza deja consacrată #reUSE! #reNEW #reLOVE, dintr-un frumos proiect de reducere a deÈ™eurilor È™i promovare a sustenabilității, demonstrând că printr-un mic gest, putem face din planeta care ne găzduieÈ™te cu atâta generozitate un loc mai sănătos È™i mai fericit! “a explicat Elena Stamati, director de marketing la Sabon România.


Ritual cu discount pentru luna mai

Dacă iubești scrubul de corp în combinație cu celelalte două produse ce alcătuiesc un ritual Sabon deja celebru, avem vești excelente!

În luna mai, membrii Royal Passport se pot bucura de o ofertă minunată: ritual corporal în trei pași, cu 20% discount! Profită de promoție și alege-ți propriul trio de îngrijire: scrub de corp, ulei de duș și un produs hidratant, toate cele trei produse cu dimensiuni/gramaje complementare la un preț mult mai mic decât cel de catalog!

Pentru o piele ravisantă, îți propunem trei produse care, folosite zi de zi, fac minuni. Descoperă mai jos ritualul ideal de îngrijire prin exfoliere, curățare și hidratare profundă a pielii.

Pas 1 – Curățare cu ulei de duÈ™. GraÅ£ie formulei bogate în vitamine, antioxidanÈ›i È™i uleiuri esenÅ£iale de măsline, avocado, jojoba ÅŸi germeni de grâu, acest ulei fin curăță fără a usca excesiv pielea, transformând fiecare moment petrecut la duÈ™ într-o experiență luxoasă È™i senzuală.

Pas 2  -  Exfoliere cu legendarul scrub de corp creat după o reÈ›etă unică în care sunt combinate săruri de la Marea Moartă È™i patru uleiuri naturale, exfoliază delicat pielea, lăsând-o moale È™i catifelată.

Pas 3 – Hidratare cu loÈ›iunea de corp cu ulei de migdale, lapte organic de ovăz È™i vitamina E, ingrediente naturale È™i uleiuri esenÈ›iale ce hrănesc pielea pe termen lung, oferindu-i confortul de care are nevoie. Dacă ai pielea foarte uscată, pentru pasul trei alege crema de corp reparatoare sau laptele de corp catifelant!


Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenÅ£ie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite ÅŸi combinaÅ£iilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecÅ£ia naturii ÅŸi a mediului înconjurător. 

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta ÅŸi o formă plină de înÈ›elesuri a expresiei personale. 

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro


Sursa: comunicat de presa