Sabon, editie limitata, Wonders of Jasmine

16:59:00 0 Comments A+ a-

 



Urmareste mireasma enigmatica de iasomie si ea te va purta intr-o vale incantatoare, unde vei descoperi cele mai pure comori ale naturii.

Fiecare spatiu este impregnat de un parfum armonios ce uneste inimile si aduna oamenii intru celebrarea infinitelor miracole are iasomiei. Fiecare petala pretioasa umple sufletul cu gratie si frumusete, innobiland tot ceea ce ne inconjoara.

Iar acesta este doar inceputul povestii…


SABON te invita in gradina noastra magica, sa te bucuri de noua colectie Wonders of Jasmine in editie limitata, o incantare pentru trup si suflet. Vesnic enigmatica, legendara floare de iasomie adauga o nota de mister lumii din jurul nostru, impletind confortul si frumusetea clasica cu o eleganta sublima.

Petala cu petala, ti se dezvaluie un parfum captivant, surprinzator si extraordinar de intens, ce umple vazduhul si te imbie la visare: Jasmine Absolute. Cunoscuta drept „regina a esentelor”, Jasmine Absolute este o aroma atat de speciala, intrucat sunt necesare aproximativ 2000 de kilograme de flori de iasomie pentru a produce un kilogram de ulei esential.

Acesta reprezinta inima parfumului exclusivist si ispititor Wonders of Jasmine.

Toate produsele de ingrijire Wonders of Jasmine sunt, de asemenea, infuzate cu apa de iasomie 100% botanica, ce are un efect incantator de revigorare si catifelare. Deschide portile gradinii de iasomie si descopera-i mirajul!


The Wonders of Jasmine

Povestea din spatele parfumului


Floral & Verde

Iubesti iasomia? Vei adora doza proaspata de aroma pe care acest parfum o ofera! Nici prea dulce, nici prea floral, parfumul acesta senzual ofera tot ce este mai bun din ambele lumi. Intruchipeaza tot ceea ce ne place la un parfum floral clasic si-i adauga o nota sofisticata, luxoasa si fresh.

3 esente de baza:

Frunze de iasomie – esenta Jasmine Absolute – Mosc


Jacob Varela

Parfumier, Paris:

Pentru aceasta noua editie limitata Wonders of Jasmine by SABON, am vrut sa celebrez emblematica floare de iasomie. Am construit acest nou parfum in jurul celei mai pretioase esente a sa, Jasmine Absolute. Acest parfum rafinat si feminin este accentuat de note botanice transparente ce evoca roua diminetii. Un adevarat periplu pentru simturi.


Ingredientul-vedeta: Apa de iasomie

Toate produsele de ingrijire din noua colectie Wonders of Jasmine in editie limitata sunt infuzate cu apa de iasomie 100% naturala, ce ofera un efect de catifelare extra luxos. Apa de iasomie este produsa prin distilarea cu abur a florilor autentice de Jasminum officinale. Este o comoara a naturii ce ajuta pielea sa se simta catifelata precum o petala delicata de floare.





Ulei de dus

Descopera minunile iasomiei prin acest ulei de dus luxos, imbogatit cu patru uleiuri naturale, jojoba, avocado, germeni de grau si masline – spuma linistitoare iti reimagineaza intreaga experienta a dusului! Noul ulei de dus Wonders of Jasmine, in editie limitata, este infuzat cu apa de iasomie 100% botanica, o comoara naturala cu beneficii de catifelare a pielii. Potrivita pentru toate tipurile de piele, textura de vis, hidratanta, va curata delicat, oferind in acelasi timp finete, hidratare si stralucire pielii tale. Starea ta de bine incepe de aici! 300ml


Scrub de corp


In mijlocul desertului, apele Marii Moarte sunt o sursa naturala unica de minerale pretioase si micronutrienti esentiali. SABON a surprins proprietatile vindecatoare incredibile ale Marii Moarte in exfoliantul nostru pentru corp: formula sa emblematica din 1997 este fuziunea perfecta intre sarurile de la Marea Moarta si uleiurile botanice, oferind un efect uimitor de netezire si hranire a pielii. Formula speciala a scrubului de corp Wonders of Jasmine este infuzata cu apa de iasomie 100% botanica, pentru a oferi pielii un plus de catifelare. Este timpul sa-ti transformi baia intr-o oaza de liniste si sa simti magia pe pielea ta!

320g


Lapte de corp


Celebreaza minunile de zi cu zi experimentand senzatia unica a unei mangaieri catifelate pe piele. Laptele nostru de corp matasos te ajuta sa ai o piele fina si radioasa, datorita unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magica? Ulei de migdale hranitor si lapte de ovaz organic regenerant. Pentru un efect suplimentar de catifelare, noua editie limitata Wonders of Jasmine a laptelui de corp este infuzata cu apa de iasomie. Potrivita pentru toate tipurile de piele, textura nelipicioasa si cu absorbtie rapida va lasa pielea moale si fina ca matasea. 200ml


Crema de maini

Hidratarea si protectia sunt in mainile tale cu crema de maini de la SABON. Simti pe pielea ta textura incantatoare si formula luxoasa, special dezvoltata pentru a-ti hrani si catifela mainile. In centrul formulei noastre de vis e untul de shea reparator, in timp ce extractul de aloe vera reface umiditatea pielii. Imbunatatita cu apa magica de iasomie, aceasta crema de maini minunata se absoarbe rapid, fara reziduuri lipicioase. Este timpul sa cuprinzi cu ambele maini minunile iasomiei!

30ml



Eau de Parfum

Acest parfum vibrant, sofisticat si persistent are la baza un ingredient unic de lux, Jasmine Absolute. Aroma fina e gazduita de un recipient Sabon cu design legendar, care vine insa cu un element nou: culoarea de un albastru vibrant a sticlei invelite intr-o husa de bumbac satinat, 100% reutilizabila.

Totul pentru a incanta simturile si in spiritul artei de a darui.

Daca vrei ca acest parfum minunat sa dureze si mai mult, hidrateaza-ti pielea cu lapte de corp si apoi pulverizeaza parfumul.

Aplica apa de parfum pe punctele de puls, cum ar fi incheieturile, gatul si pe decolteu. 80ml


Aroma de camera

Bucura-te de magia fiecarei clipe si incanta-ti fiecare zi cu difuzorul de aroma de la SABON. O noua era a parfumului pentru casa, pentru a spori senzualitatea interioarelor tale. Umple casa, biroul sau orice alt spatiu cu parfumul magnific al noii colectii Wonders of Jasmine de la SABON, in editie limitata: lasa betisoarele de lemn sa absoarba si sa difuzeze parfumul de lunga durata, ce incanta toate simturile, in timp ce te minunezi de designul ambalajului minunat proiectat. Ideal pentru a-ti face un cadou sau incanta simturile celor dragi, pentru o sclipire de magie in momentele cele mai speciale. 250ml


Pudra minerala

Transforma rutina ta de baie intr-o experienta fabuloasa cu ajutorul pudrei minerale Wonders of Jasmine! Lasa mineralele sub forma de pudra sa-si infaptuiasca magia si sa-ti revigoreze corpul, mintea si sufletul, in timp ce tu te relaxezi in cada, traind clipe de absoluta beatitudine. La SABON, am surprins proprietatile vindecatoare ale mineralelor de la Marea Moarta si ne-am imaginat un tratament delicios parfumat pentru a calma muschii obositi si pentru a-ti lasa pielea moale si supla. Imbogatita cu minerale pretioase si cu apa botanica unica de iasomie, pudra noastra minerala ofera corpului tau relaxarea suprema.

260gr


Spray pentru par

Intoarce toate privirile cu spray-ul nostru de vis pentru par: o formula usoara, infuzata cu noul parfum Wonders of Jasmine in editie limitata, pentru a oferi un plus de stralucire si o aroma irezistibila parului tau. Imbogatit cu ulei protector de jojoba, acest spray protejeaza parul impotriva agresiunilor externe, previne uscarea si minimizeaza incretirea la varfurile despicate, in timp ce invaluie parul intr-un parfum de lunga durata. Sticla de buzunar iti permite sa o iei peste tot si sa-ti poti parfuma parul din mers. 30ml


Bratara parfumabila

Prima bratara parfumabila de la SABON! Cu designul distinctiv SABON si inchizatoarea aurie, aceasta bratara eleganta te va ajuta sa te simti speciala si sa te bucuri de parfumul tau toata ziua. Pulverizeaza captivanta apa de parfum Jasmine Wonders pe bratara textila si bucura-te timp indelungat de aroma incantatoare! Realizata din 50% matase si 50% bumbac, aceasta bratara cu imprimeu floral ofera bucurie si stil fiecarui moment al zilei.

Se ofera cadou la fiecare achizitie.



Seturi-cadou

Fiecare set de cadou cuprinde delicii surprinzatoare care invita intr-o gradina fermecata plina de candoare si rasfat. Modul perfect de a face o femeie draga sa se simta la fel de speciala precum colectia noastra Wonders of Jasmine in editie limitata.

Set-cadou Jasmine Parfumerie

Un set elegant invaluit in parfumul armonios Jasmine Absolute, pentru a infuza in fiecare moment o eleganta rafinata si o bucurie magica.

Contine:

• Apa de parfum 80ml

• Spray pentru par 30ml

• Bratara parfumabila


Set-cadou Jasmine Beauty Treasures

Ia-te dupa mireasma de iasomie vesela si incanta-ti propria lume cu comori pentru ingrijirea corpului atent selectate, care vor adauga un parfum revigorant si captivant aventurilor de zi cu zi.

Contine:

• Ulei de dus 100ml

• Scrub de corp 60g

• Lapte de corp 50ml

• Crema de maini 30ml


Set-cadou The Joy of Jasmine

Descopera cea mai pura comoara a naturii, floarea de iasomie, in uleiul de dus si crema de maini emblematice de la SABON.

O pereche maiestuoasa care aduce luminozitate reinnoita si bucurie in fiecare zi.

Contine:

• Ulei de dus 100ml

• Crema de maini 30ml


N-ai gasit cadoul perfect?

Creaza-ti propriile minuni personalizate cu parfum de iasomie asortand produsele SABON preferate cu noile noastre cutii cadou elegante, pentru un dar atemporal, daruit din inima.


In magazine si online – www.sabon.ro


Sursa: comunicat de presa