Wella Elements Pouches, sustenabilitate si ingrijire naturala

14:34:00 0 Comments A+ a-





Știm că plasticul este un pericol pentru mediu, dar în acelaÈ™i timp nici nu putem renunÈ›a complet la el, cel puÈ›in deocamdată. Dar putem să-l reciclăm, să reducem consumul È™i să eliminăm deÈ™eurile din rutina zilnică. Wella Professionals crede într-o lume mai bună È™i caută în permanență soluÈ›ii pentru a reutiliza plasticul existent È™i a limita producerea lui, respectiv poluarea. 

ÃŽn 2021, Wella Professionals a lansat noua gamă ELEMENTS, cu până la 99% ingrediente de origine natural. Fără sulfaÈ›i, fără siliconi, fără ingrediente derivate din animale Și cu...ambalaj responsabil. Elements sunt produse  delicate, special create pentru sănătatea părului È™i a scal-pului.

 Noile produse Elements pot fi catalogate „verzi”, pentru că folosesc ambalaje din plastic reciclat, dar È™i pentru că au formule cu până la 99% ingrediente de origine naturală.

Ambalaje sustenabile

În 2022, Wella Professionals lansează Wella Elements Pouches, ca sa vină în întâmpinarea dorinței a peste 73% dintre consumatori, care sunt înclinați să-și schimbe obiceiurile pentru a reduce impactul asupra mediului.

Noile pungi-rezervă ale produselor Wella Professionas Elements pot fi utilizate atât la salon, dar și acasă, ca o alternativă ecologică la sticlele și borcanele clasice. Acestea au 25% plastic reciclat și pot fi ușor de folosit datorită noii invenții Wella: stația de reîncărcare (exclusiv pentru salon), un sistem de pompare a dozei potrivite, fabricat din 92% plastic reciclat.

Formulă bogată în ingrediente naturale

Noile formule ale produselor Elements pentru îngrijirea părului È™i scalpului au o mare concentraÈ›ie de ingrediente de origine naturală, dar nu conÈ›in siliconi, sulfaÈ›i sau ingrediente de origine animală. 

Și cum frumusețea părului începe de la scalp, noile game Elements sunt destinate nevoilor pielii capului și implicit sănătății părului, oferindu-i netezire, strălucire și protejându-l în același timp de stresul mecanic. Toate produsele au un parfum proaspăt, inspirat din pădurea verde a Amazonului. Și asemenea unui parfum, vei descoperi aromele în trei note, cea de vârf, cu busuioc, nufăr, carambola și mandarină, cea de mijloc, dată de geranium african, azalee și frunze de coacăz negru și nota finală, cu lemn de cedru, ambră și mosc.

Soluții pentru un scalp normal

Dacă te numeri printre norocoasele cu un scalp fără probleme, un È™ampon, un balsam È™i o mască sunt toate produsele de care părul tău are nevoie pentru a arăta superb. PoÈ›i încerca Elements Renewing – È™ampon, balsam È™i mască –, ce conÈ›in aloe vera, extract de măsline pentru o îngrijire profundă È™i vitamina E, ce reduce deteriorarea părului prin limitarea radicalilor liberi. Șamponul Renewing curăță delicat părul, oferind o spumă bogată, fără a îndepărta hidratarea naturală a acestuia. Părul este revitalizat, neted È™i străluceÈ™te de sănătate. Balsamul Renewing revitalizează È™i catifelează părul, iar masca Renewing oferă o hidratare intensă, netezeÈ™te cuticula È™i protejează părul de aspectul frizz È™i rupere. 

Scalpul uscat și sensibil are un aliat

Pielea scalpului se descuamează de zici că ai mătreață. Ba uneori te mănâncă îngrozitor È™i nu reuÈ™eÈ™ti în niciun fel să scapi de această senzaÈ›ie. Sunt simptome ale scalpului uscat È™i sensibilizat. Pielea sensibilă È™i deshidratată are nevoie de o îngrijire suplimentară, iar gama Elements Calming – È™ampon, balsam È™i mască - restabileÈ™te confortul în timp ce îndepărtează uÈ™or impuritățile. ÃŽnsă, rutina de îngrijire se poate completa cu serul calmant, care, datorită glicerinei vegetale readuce confortul scalpului È™i îl hidratează. Se poate aplica pe scalp, după spălare È™i apoi se masează blând. Și poÈ›i sta fără grijă, nu va afecta volumul părului.

Scalpul gras impune o curățare profundă

Gama Elements Renewing – È™ampon È™i balsam – poate să nu fie întotdeauna suficientă pentru un scalp plin de sebum. Wella Professionals lansează un produs cu o acÈ›iune mai profundă de îndepărtare a impurităților: Purifing Pre-Shampoo Clay, ce conÈ›ine argilă caolin, care absoarbe excesul de sebum È™i restabileÈ™te echilibrul. Se aplică pe scalpul uscat, cu 3-5 minute înainte de È™amponare. Curăță în profunzime È™i reechilibrează scalpul, iar părul devine mai uÈ™or de coafat, mai strălucitor È™i mai catifelat, fără a fi încărcat.

Sfaturile experților Wella Professionals

Pentru un păr cu multe impurități, șamponează părul de două ori!

Dacă folosești la final apă rece pentru clătirea părului, beneficiile vor fi foarte mari pentru persoanele cu scalp gras pentru că apa rece va ajuta la închiderea glandelor sebacee.

Evită aplicarea de căldură puternică pe păr È™i nu folosi produse de coafat direct pe scalp. 

FoloseÈ™te un È™ampon blând care va păstra aciditatea naturală È™i va echilibra hidratarea atât a scalpului, cât È™i a părului. Acest lucru este important dacă părul trebuie spălat des. Șamponul nostru Calming este suficient de blând pentru utilizare frecventă. 

Ai grijă să clătești părul cu atenție, să nu lași resturi de produse pe scalp.

Cele mai uzuale semne pentru scalpul sensibil sunt tensiunea, înroÈ™irea È™i senzaÈ›ia de mâncărime. 

Sensibilitatea pielii apare la schimbarea anotimpurilor. Scalpul poate deveni mai sensibil iarna din cauza nivelului de umiditate. 

Cu cât ești mai în vârstă, cu atât există un risc mai ridicat să te confrunți cu un scalp uscat. Dacă apar semnele unui scalp sensibil, e bine să alegi produse de îngrijire care să-l calmeze.





Sursa: comunicat de presa