Noutati Sabon, sampon solid si otet de rodie pentru par

16:58:00 0 Comments A+ a-

 


Un nou șampon inovator, primul dintr-o nouă generație de produse de înfrumusețare. Curate și ecologice, aceste produse cosmetice solide reinventează îngrijirea părului într-un mod care nu doar că are grijă de frumusețea ta, ci protejează și minunile naturale ale lumii din jurul tău.

ÃŽmbogățit cu două uleiuri botanice organice din regiunea mediteraneană – ulei de argan din Maroc È™i ulei de camelină din FranÈ›a – noul È™ampon solid de la SABON oferă tuturor tipurilor de păr o experiență blândă de curățare.

Formula sa solidă se dizolvă cu ușurință în contact cu apa, transformându-se într-o spumă cremoasă, bogată, ce redă părului strălucirea și aspectul mătăsos.

Șamponul solid  de origine 91% naturală este prezentat în ambalaje ecologice din carton provenit din păduri gestionate, permițându-È›i să ai grijă de mediu în timp ce-È›i îngrijeÈ™ti părul.

Convenabil pentru călătorii, șamponul solid este deosebit de ușor de transportat și depozitat. Recomandăm iubitorilor de șampon solid să achiziționeze și cutiuța metalică complementară, o mică bijuterie art deco ce poate fi apoi refolosită și re-iubită, transformată într-un mic sipet de amintiri pentru obiecte de preț, sau poate fi păstrată ca obiect decorativ.

Datorită formulei sale fără adaos de apă și fără săpun, șamponul solid este mai concentrat decât șampoanele tradiționale, astfel încât durează mai mult decât un șampon lichid de dimensiuni similare (aproximativ 37 de spălări). Respectă fibra firului de păr și, de asemenea, nu conține conservanți, parabeni, sulfați și silicon.

 


Creează un nou ritual de îngrijire a părului cu șamponul solid SABON!

Pur și simplu umezește pastila de șampon și freac-o ușor între palme pentru a face spumă, apoi aplică spuma pe părul umed. Continuă până când părul este complet acoperit cu spumă generoasă. Clătește bine și repetă, dacă e nevoie, înainte de a aplica balsam.

 

Șamponul solid e disponibil în două arome-statement SABON care celebrează parfumul subtil al naturii: Green Rose și Iasomie.


Rinse and Shine!

Descoperă noul oțet de păr cu extract de rodie, pentru o strălucire de diamant!

 

Experimentează minunile tradiționale ale naturii acum dintr-o perspectivă modernă, proaspătă, fructată, luxoasă, descoperind secretul cel mai bine păstrat al Mediteranei pentru un păr viguros și strălucitor ca o piatră prețioasă!

Testează puterea oțetului de păr!

Bazat pe o rețetă populară tradițională mediteraneană, noul oțet de păr de la SABON este o adevărată comoară de frumusețe. Oțetul de fructe e din timpuri străvechi un remediu natural pentru a reda părului strălucirea și frumusețea.

Aciditatea oțetului de rodie acționează pentru a lega strâns cuticulele, netezind întreaga fibră capilară, astfel încât să reflecte mai ușor lumina. Acest pH acid ajută, de asemenea, la neutralizarea efectelor de mătuire ale calcarului și apei dure, particule care se acumulează în timp și pot ascunde luciul natural al părului.

 


Oțetul de păr cu extract de rodie: o rețetă tradițională de care te vei reîndrăgosti!

 

Având drept inspirație oțetul tradițional obținut din mere și folosit de multă vreme ca rețetă de beauty, SABON a creat o nouă generație de oțet special pentru păr care provine direct din unul dintre cele mai emblematice fructe ale regiunii mediteraneene: rodia.

Rodiile sunt cultivate de fermieri de milenii și sunt celebrate astăzi nu numai pentru aroma lor distinctivă și sucul răcoritor, ci și pentru că sunt excepțional de bogate în antioxidanți.

Rodiile folosite de SABON sunt recoltate în Spania, de origine certificată.

 

Noul secret al părului splendid

 

Un beneficiu magic: oferă instantaneu mai multă strălucire părului tău!

 

Dacă ai părul tern, dă vina pe apa dură și pe reziduurile produselor de styling care se acumulează la suprafața fibrei capilare de-a lungul săptămânii, provocând aspectul mat, lipsit de strălucire. La fel cum folosești un toner pe bază de acid în rutina de îngrijire a pielii, pentru a înlătura celulele moarte, poți folosi oțetul de păr pentru a dizolva delicat impuritățile, dezvăluind adevărata strălucire naturală a părului.

 

Această nouă formulă răcoritoare pe bază de apă este de origine naturală 99% și nu conține siliconi și uleiuri minerale.

 

Cum se utilizează

 

După șamponare (și folosirea unui balsam/mască, dacă dorești), aplică oțetul de rodie pe toată lungimea părului. Masează cu vârful degetelor și lasă-l să acționeze timp de două minute. Clătește cu apă rece, pentru a maximiza strălucirea.

Oțetul de păr trebuie folosit întotdeauna chiar înainte de ultima clătire, pentru a te bucura de toate beneficiile sale și de parfumul dulceag de rodie.

 

Acum poți avea un păr strălucitor, ca după un tratament la salon, chiar la tine acasă, cu noul oțet cu extract de rodie de la Sabon: tușa finală de strălucire de diamant pentru toate tipurile de păr!




Sursa: comunicat de presa