Vreau sa alerg. Bucharest Half marathon 7-8 Mai 2022

17:59:00 0 Comments A+ a-


 

Bucharest Half Marathon 7-8 Mai 2022 urmeaza sa aiba loc curand. Toate locurile, adica cele 10.000, sunt deja rezervate. Asta inseamna ca 10.000 de oameni vor alerga intr-una din cursele programate.

Daca nu te simti inca pregatit pentru o mare incercare, cursa populara de 2.5 km este un inceput. La acesta sper sa particip si eu anul urmator. Desi fac sport regulat de 5 ani, inca nu am forta fizica si mai ales mentala de a participa la un maraton. Nu am avut niciodata rezistenta la alergat. De mers, pot merge si 16-17 km, insa de alergat nu ma incumet.

Exista si variante de curse pentru copii, cei mici, pana la 6 ani, vor fi insotiti la acest eveniment de parinti care sa ii acompanieze pe tot traseul. La copii nu va exista o parte de competitie:

,, Cursa Copiilor este necompetitivă  pentru toate evenimentele BRC. Deoarece nu este un concurs in care premiem viteza, din motive de siguranta, premiile vor fi castigate prin tragere la sorti."

Detalii despre eveniment, taxe si trasee gasiti aici

Pentru ca la aceasta editie toate locurile sunt ocupate, ramane doar sa veniti sa ii sustineti pe participanti si sa va pregatiti pentru urmatoarea editie.

Pentru mine alergatul la un asemenea eveniment ar fi o mare realizare, chiar si daca nu as parcurge tot, chiar daca 10 pasi ar fi alergat, 10 mers, insa sper la editia viitoare sa reusesc sa ma inscriu si sa ma si pregatesc un pic pana atunci.

Voi cum stati cu alergatul?