Sabon relanseaza colectia Paciuli Lavanda Vanilia cu Gabriella Barouch, ilustratoare faimoasa

11:51:00 0 Comments A+ a-


 


2022 e un an important pentru SABON, deoarece sarbatorim cea de-a 25-a aniversare! Iar festivitatile de celebrare vor incepe chiar la inceputul anului, odata cu lansarea in ianuarie a editiei de colectie cu aroma Sabon emblematica inca din 1997, Paciuli Lavanda Vanilie, acum cu un design nou si fresh, conceput in colaborare cu tanara ilustratoare israeliana Gabriella Barouch.


“Un amestec neasteptat de arome” – legendarul parfum PLV – Paciuli Lavanda Vanilie


Paciuli Lavanda Vanilie, semnatura olfactiva SABON, a insotit si definit brandul de-a lungul intregii sale istorii de 25 de ani. Creat in 1997, parfumul a fost din prima clipa o revelatie pe piata parfumeriei – o aroma originala, calda, invaluitor de tandra, inspirata de magnifice incursiuni printre minunile naturii.


“Pentru mine, a crea un parfum inseamna a spune o poveste, a trezi emotii prin intermediul aromelor. Iubesc aroma Paciuli Lavanda Vanilie pentru ca te ia prin surprindere. Este compusa din trei note emblematice din lumea parfumeriei, iar aceste trei ingrediente complementare dezvaluie un miros divin, pe cat de simplu, pe atat de complex si autentic. Acest parfum este purtat ca o bijuterie pretioasa, accesoriul feminin suprem.”

- Laurence Leon, creatorul aromei Paciuli Lavanda Vanilie (Grasse, Franta)


Aroma Paciuli Lavanda Vanilie este fara precedent in multe privinte. Nu numai ca reuneste trei ingrediente fine din trei familii olfactive complet diferite, ceea ce era pur si simplu nemaiauzit la acea vreme, dar se elibereaza si de constrangerile traditionale ale unei structuri piramidale, mixand cele trei note in armonie, fara o distinctie clara intre cele de varf, de mijloc si de baza.

Paciuli transmite esenta parfumului - eleganta, rafinament si accente naturale luxuriante. Lavanda aduce prospetime, lumina, puritate si o nota florala extrem de feminina. Iar vanilia evoca senzualitate, chihlimbarul oriental si moscul dulce creand o senzatie uimitoare de confort si opulenta.

Prin urmare, putem spune ca Paciuli Lavanda Vanilie este mai mult decat un simplu parfum. Unii il considera picant, altii dulce. Se adapteaza purtatorului si circumstantelor, pastrandu-si totusi identitatea. Dar, mai presus de orice, este un parfum plin de emotie si personalitate, intruchipand experienta holistica a brandului SABON. Chiar si dupa 25 de ani, aroma Paciuli Lavanda Vanilie ramane spectaculoasa si surprinzatoare, ispititoare si inspirationala.



Gradina cu minuni SABON – Paciuli Lavanda Vanilie, editie de colectie


Introducerea unor noi perspective asupra amintirilor onorate de timp provoaca senzatii neasteptate. In Gradina Minunilor, lumile naturii si ale imaginatiei devin una, printr-o combinatie de ingrediente, texturi, recipiente si daruri incantatoare. Aici nu exista limite sau granite. Interiorul se revarsa in exterior, iar amintirile sunt cele care modeleaza viitorul. Este un loc al deliciilor neasteptate si al minunilor nesfarsite...

Cu ocazia celei de-a 25-a aniversari a companiei, SABON lanseaza o colaborare exclusiva cu o tanara artista israeliana, oferind o noua interpretare vizuala emblematicei arome Paciuli Lavanda Vanilie, parfumul-semnatura al brandului din 1997.


Gabriella Barouch este o recunoscuta ilustratoare si exploratoare vizuala. Desenele ei senzationale ofera o interpretare unica si personala universului PLV, creand o uluitoare „Gradina a minunilor“. Aceasta reflecta fascinatia sipetelor traditionale cu comori, unde fiecare usita sau sertar dezvaluie un nou si extraordinar produs care spune propria poveste despre minunile Universului. Asa cum parfumul Paciuli Lavanda Vanilie reprezinta un amestec surprinzator de ingrediente, inspirat de o calatorie magnifica printre infinitele curiozitati ale naturii, Gradina Minunilor ne invita sa exploram un loc in care natura si imaginatia devin una, interiorul se revarsa catre exterior, iar lumea e ivadata de creatii fantastice si nemaivazute combinatii de elemente.

Editia de colectie Paciuli Lavanda Vanilie prezinta linii de design noi, eclectice, pentru multe din produsele SABON cele mai iubite, precum si seturi-cadou nou-noute si produse complementare speciale care vor imbogati experienta holistica PLV. In 2022, accepta invitatia de a deschide larg portile Gradinii Minunilor si porneste in propria ta calatorie care te va duce catre momente surprinzatoare si amintiri de neuitat.

Despre Gabriella Barouch


Gabriella Barouch este ilustratoare, colectionara de arta si exploratoare vizuala premiata. Ea si-a inceput cariera in ilustratie in 2011, cand a absolvit Bezalel Academy of Arts & Design din Ierusalim. Gabriella a fost numita „Artista Sezonului 2012“ de catre Jerusalem Season of Culture si si-a expus lucrarile in intreaga lume, colaborand in acelasi timp cu o lista impresionanta de clienti internationali, inclusiv Hallmark, Penguin Random House, La Poste (oficiul postal francez) si Le Monde.


@gabriellabarouch



Cum ti-ai descrie stilul si perspectiva artistica ca ilustrator?


Ilustratiile mele evoca un anumit sentiment de nostalgie, combinand suprarealul si realismul. Fiecare lucrare este o invitatie adresata publicului de a-si tese propriile naratiuni personale in jurul unei viziuni de vis. De asemenea, imi place foarte mult sa incorporez in arta mea elemente din natura – cea mai puternica inspiratie pentru mine.


Care a fost prima ta experienta cu brandul SABON? Ai un produs preferat?


Sincer, sunt un client SABON devotat din 2010! Sunt indragostita de sentimentul pe care il am de fiecare data cand intru intr-un magazin SABON, de senzatia de caldura si relaxare pe care mi-o ofera. Exista ceva magic acolo. Imi place in special sarea de baie, pe care o folosesc de ani de zile. Imi place sa ma bucur de o baie relaxanta, este micul meu rasfat!


De unde ti-a venit inspiratia pentru colectia SABON pe care ai creat-o?


Inspiratia este preluata din povestea din spatele parfumului Paciuli Lavanda Vanilie. Este un parfum original, surprinzator, creat printr-o combinatie eclectica de trei ingrediente, inspirat de o calatorie magnifica printre minunile naturii. Am vrut sa aduc propria mea interpretare universului PLV, incorporand totodata si elementele naturale care ma inspira ca artist. Asadar, m-am inspirat din conceptul traditional de sipet pretios si am creat „Gradina Minunilor”, in care ilustratiile mele compun o natura imaginara fantastica, in care oamenii sunt invitati sa exploreze si sa se simta atat surprinsi, cat si inspirati.


Ai o legatura personala cu aroma Paciuli Lavanda Vanilie de la SABON? Ce inseamna pentru tine?


Sunt innebunita dupa PLV de ani de zile! Pentru mine, este pur si simplu parfumul suprem - elegant si tandru, oferindu-mi un sentiment bogat de lux si nostalgie deopotriva. De asemenea, este foarte original. Nu am mai intalnit niciodata un alt parfum ca acesta.

Care speri ca va fi reactia cand oamenii vor descoperi aceasta colectie?


Sper ca oamenii se vor indragosti de colectie si vor dori sa o ia acasa cu ei, la fel ca atunci cand intalnesti ceva unic de frumos si simti nevoia sa-l ai pentru tine. De asemenea, sper ca il vor pretui ca pe o inspiratie pentru simturi si ca le va reaminti zi de zi de minunile naturii.


Colectia

Ulei de dus

Revigoreaza uleiurile naturale ale pielii pe masura ce o protejezi, o hranesti si o rasfeti cu acest ulei de dus delicat, pentru curatare profunda si rasfat deplin. 

Infuzat cu patru uleiuri botanice - masline, avocado, jojoba si germeni de grau, contine omega 3, 6, 7 si 9 si vitaminele A si D ce regenereaza pielea, lasand-o ultramoale si matasoasa. L- 500ml |S- 300ml 


Exfoliant de corp

Alinta-ti pielea si reda-i prospetimea cu scrubul nostru legendar, special creat pentru a energiza si hrani pielea uscata. Cu un continut ridicat de sare din Marea Moarta bogata in minerale benefice, patru uleiuri botanice - migdale, jojoba, andiroba si acai, exfoliantul de corp indeparteaza delicat celulele moarte si revitalizeaza pielea, lasand-o matasoasa si neteda. 320g |


Crema de corp 

O crema bogata care confera zi de zi pielii finete de invidiat si un miros senzual. Formula sa luxoasa include un elixir din sapte uleiuri botanice: masline, avocado, borage, germeni de grau, jojoba, macadamia si shea, care sunt bogate in omega 3, 6, 7 si 9, precum si in vitaminele A si E, pentru o senzatie durabila de catifelare si hidratare. 150ml |


Crema de maini

Bogata in unt de shea hidratant si extract de aloe vera, crema noastra protejeaza pielea delicata a mainilor, pentru hidratare si catifelare instantanee.

Se absoarbe usor, lasand mainile placut parfumate si moi. 30ml |


Spray pentru par

Special formulat cu procent scazut de alcool si imbogatit cu extract hranitor de jojoba, spray-ul pentru par protejeaza impotriva agresiunilor externe, previne uscarea si minimizeaza incretirea de la varfurile despicate, in timp ce ofera parului un parfum proaspat si de lunga durata. Ambalajul de buzunar iti permite sa-l iei cu tine peste tot, pentru a-ti pastra parul delicat parfumat tot timpul.

30ml |


Sare de baie Dead Sea

Ofera-ti o experienta a baii linistitoare, serena si subtil parfumata! Cufunda-te in cada cu apa calda imbogatita cu minerale pure de la Marea Moarta, intru relaxarea corpului si a mintii. Formula sarii de baie este bogata in minerale esentiale precum magneziu, care confera pielii echilibru, precum si calciul ce sustine functionarea optima a metabolismului celular. Florile naturale de lavanda relaxeaza corpul si calmeaza simturile. 300g |


Bulgare de baie

Pune bulgarele de baie in cada, intinde-te comod si relaxeaza-te pe masura ce el se dizolva, umplandu-ti baia cu minerale esentiale de la Marea Moarta. Florile naturale de lavanda induc o stare de calm si serenitate, in timp ce parfumul emblematic de Paciuli Lavanda Vanilie te invaluie cu tandrete.160g |


Aroma de camera

Ofera casei tale esenta aromei emblematice de Paciuli Lavanda Vanilie, inspirata de o calatorie magnifica printre minunile naturii. Acest difuzor luxos de aroma va umple spatiul cu o un parfum bogat si sofisticat. 450ml |


Plic parfumat

Acest elegant plic parfumat este folosit in mod traditional pentru aromatizarea spatiilor mici. Pune-l in sertare, valize si comode, pentru o atingere parfumata incantatoare.


Ceramica parfumata

Cel mai iubit parfum Sabon, Paciuli Lavanda Vanilie, e gazduit acum si de o piatra ceramica deosebita, cu efect decorativ, care-ti va umple spatiul cu aroma preferata.


Sapun Olive Oil

O bijuterie a naturii realizata manual cu migala si gazduita de o cutie splendida, pentru a transforma momentele de zi cu zi intr-o experienta minunata, reconectandu-te cu toate simturile.

Acest sapun vegan imbogatit cu ulei de masline extravirgin pretios ce provine din Galileea are proprietati emoliente, pentru a netezi si a inmuia pielea, oferindu-i o placuta senzatie de hidratare. Cultura traditionala a maslinilor in Galileea si procesul de saponificare la rece conserva proprietatile benefice ale uleiului de masline. Iar parfumul atemporal Paciuli Lavanda Vanilie, emblema Sabon, ofera o senzatie intensa de incantare.

Nu contine ulei de palmier, coloranti si sulfati. 100g |


Savoniera ceramica

Realizata manual in Spania, exclusiv pentru SABON, aceasta savoniera unica nu e doar un simplu suport pentru sapunul solid, ci poate fi folosita pentru monede, bijuterii sau bomboane. Un obiect de decor rafinat si practic.



Breloc SABON

Da-ti voie sa visezi de cate ori privesti si atingi acest breloc pretios in editie de colectie, creat special pentru Sabon, cu ocazia celebrarii a 25 de ani de la infiintare. E prezentat intr-o husa luxoasa pe care o poti reutiliza pentru a-ti depozita cele mai pretioase mici obiecte.



Set-cadou Treats of Patchouli Lavender Vanilla

Pe masura ce deschizi acest saculet elegant, mici comori pretioase iti atrag privirile, dezvaluind povestea lor fastuoasa. Fiecare obiect are stralucirea lui, fiecare poveste e spusa la timpul ei, totul se imbina armonios si se completeaza cu gratie. Iar aroma legendara de paciuli, lavanda si vanilie te invaluie tandru, ca o seductie pentru suflet si o mangaiere pentru suflet. Uleiul de dus, lotiunea de corp si scrubul Sabon emblematic creeaza ritualul perfect pentru un corp rasfatat, iar brelocul sclipitor editie de colectie pastreaza pentru viitor amintirea povestii de azi.

Contine:

• Ulei de dus 100ml

• Exfoliant de corp 60g

• Crema de corp 50ml

• Breloc SABON Glamorous


Set-cadou Capture The Moment

Fa o baie calda si lasa notele parfumului sa te invaluie in senzatii nebanuite, oferindu-ti momente de neuitat. Produse pentru baie esentiale, pentru clipe pretioase care sunt doar ale tale. Emblematicul exfoliant corporal de la SABON, insotit de sare de baie de la Marea Moarta si un sapun de lux cu ulei de masline, toate cu parfumul captivant de paciuli, lavanda si vanilie. Ai propriul moment SPA la tine acasa, oferit de un singur kit fabulos - pentru ca meriti doar ce este mai bun!

Contine:

• Exfoliant de corp 200g

• Sare de baie de la Marea Moarta 300g

• Sapun Olive Oil 100g

• Lingura de lemn


Set-cadou Olive Oil Treasure


Suntem incantati sa-ti prezentam un sapun rafinat cu ulei de masline, asortat unei autentice savoniere din ceramica realizata manual. Cadoul perfect pentru orice casa. O creatie handmade ce surprinde spiritul Galileii si-l incorporeaza intr-un sapun pretios. Parfumul sau atemporal este unic, obtinut din trei ingrediente adorate: Paciuli, Lavanda si Vanilie, care impreuna ofera o senzatie intensa de rasfat si exuberanta.

Contine:

• Sapun Olive Oil 100g

• Savoniera ceramica


Nu ai gasit cadoul tau perfect?


Alege-ti produsele preferate, asorteaza-le unei noi cutii-concept, editie de colectie, si creeaza un cadou original.


In magazine si online pe www.sabon.ro


Vino sa sarbatoresti cu noi!


Vom celebra cea de-a 25-a aniversare prin evenimente unice SABON, atat in magazine, cat si online. Clientii nostri din intreaga lume vor fi invitati sa exploreze o selectie de minuni care ne dezvaluie povestea, sa descopere produse aniversare exclusive si sa participe la activitati atractive, cu premii, pe tot parcursul anului. Speram ca aceste festivitati speciale iti vor oferi momente de surpriza si incantare in fiecare zi.


Toata lumea e invitata la sarbatoarea noastra!


#SABON25th


Te asteptam pe www.sabon.ro sa celebrezi alaturi de noi 25 de ani de Sabon si sa afli mai multe despre povestea noastra!