Top produse sanatoase la 10 ani de Vegis

11:45:00 0 Comments A+ a-

 


Mierea de Manuka, condimentele bio, vitaminele si cosmeticele organice se afla in topul preferintelor romanilor atunci cand vine vorba despre un stil de viata sanatos si echilibrat, arata datele Vegis.ro, magazin online de produse naturale si organice, care implineste 10 ani de existenta si 5 milioane de produse livrate.

 

Peste 320.000 de clienti, 680.000 de comenzi si 5 milioane de produse – reprezinta pe scurt cifrele inregistrate de Vegis.ro la implinirea a 10 ani pe piata de produse naturale si organice din Romania. Portofoliul magazinului online a crescut de la 600 de produse in 2012, la peste 10.000 in 2022.

 

Daca la lansarea Vegis.ro piata de produse naturale si organice era considerata aproape inaccesibila, iar nevoia abia se contura, in urma cu 5 ani, cei mai multi considerau ca produsele din aceasta categorie sunt mai degraba exclusiviste, dar incepeau sa fie accesibile romanilor. Azi, ele sunt privite ca o necesitate, iar anumite categorii de clienti – cum sunt parintii – le includ in cumparaturile uzuale. De altfel, peste 84% dintre romani asociaza un stil de viata sanatos cu alimentatia echilibrata, arata datele celui mai recent sondaj al Vegis.ro.

 

Prin urmare, la 10 ani de la lansare, clientul Vegis.ro este reprezentat in proportie de 35% de barbati si 65% de femei. 45% dintre clienti au varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani, iar cele mai multi sunt din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Brasov. Cele mai multe comenzi contin, in medie, 8 produse, iar valoarea cosului de cumparaturi este de 160 de lei. Acesta vine cu un mix de produse, atat alimentare, cat si cosmetice, precum si vitamine si suplimente naturiste.

Top produse comandate 2012-2022

1. Miere de Manuka

2. Scortisoara BIO

3. Boswellia (Tamaie) Capsule

4. Orz verde pulbere BIO

5. Antioxivita

6. Spirulina pulbere BIO

7. Vitamina C capsule

8. Quercetina capsule

9. Colagen si acid hialuronic capsule

10. Sampon cu bicarbonat

Observam o orientare tot mai evidenta a romanilor catre calitate, branduri cunoscute, diversitate in cosul de cumparaturi. In parte acest lucru s-a datorat initial si faptului ca am investit mai putin in calatorii, iesiri si alte tipuri de achizitii, concentrandu-ne mai mult pe sanatate si echilibru. Insa, desi varful pandemiei a trecut, iar multi dintre romani si-au reluat stilul de viata, preferinta pentru alimente sanatoase, naturale, se mentine. Dupa 10 ani, putem spune ca romanii incep sa priveasca produsele naturale si organice ca o necesitate, iar in alti 10 ani vor fi privite ca o normalitate, avand in vedere cresterea constanta a interesului, a precizat Mihai Bucuroiu, general manager si fondator Vegis.ro.
Despre Vegis.ro

 

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania. Infiintat la inceputul anului 2012, Vegis.ro comercializeaza de aproape 10 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale. 

 

Din sediul de la Brasov, Vegis.ro livreaza produse sanatoase in toata tara, in 24-48h de la confirmarea comenzii. Fiecare produs care intra in stocul Vegis.ro este insotit de o factura si de o declaratie de conformitate a calitatii produselor. Compania este certificata ecologic furnizand astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale in vigoare.

 

De asemenea Vegis.ro este unicul site din Romania certificat de catre cel mai mare producator mondial de suplimente Solgar avand licenta RO111, acordata pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clientilor sai.