Ingrijirea pielii dupa nastere

12:14:00 0 Comments A+ a-



Pentru ca dupa ce ai nascut corpul duce semnele nenumaratelor transformari, ingrijirea pielii isi schimba putin coordonatele. Si nu e vorba doar de pielea corpului, ci si de pielea tenului. Fireste, daca alaptezi, este bine sa fii atenta la ingredientele cosmeticelor folosite, consulta-te in acest sens cu medicul tau. Insa de indata ce alaptarea a incetat, te poti bucura de toate inovatiile in materie de cosmetice. Si te invit sa o faci, sa iti dedici timp si sa te ingrijesti cu atentie.

Fireste ritualul de ingrijire ramane acelasi: pentru ten demachiere, hidratare si protectie, iar pentru corp dupa dus, cremele de corp.

Ce adaugam ritualului de ingrijire pentru ten

Imediat dupa nastere si in timpul alaptarii, tenul tinde sa se deshidrateze mai mult decat de obicei si sa isi piarda din fermitate. Cremele cu grad mare de hidratare sunt recomandate a se folosi dimineata si seara.

Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator este una dintre cremele concentrate ce refac filmul hidrolipidic al tenului si asigura hidratare pe termen lung.

Eau Thermale Jonzac Crema Hidratanta Ten Normal-Uscat iti aduce un plus de hidratare si ingrijire bio. Crema contine si apa termala Jonzac cu efect de calmare pentru ten.



Chiar daca in perioada alaptarii te vei machia mai putin sau deloc, in fiecare dimineata si seara tenul trebuie sa fie curatat cu un gel de spalare bland. Nu folosi cat alaptezi produse cu retinol si evita in general produsele cu agenti iritanti. Pe Douglas.ro gasesti si multe produse cu ingrediente bio precum cosmeticele de la Eau Thermale Jonzac sau cu formule adaptate tenului sensibil precum Missha, Ecooking sau Sensai.

Ce adaugam in ingrijirea corporala

Dupa nastere, vergeturile si pielea lipsita de fermitate incepe sa ne faca probleme. Vergeturile se pot ameliora ca si aspect prin folosirea zilnica a cremelor specifice, cu masaj local la fiecare aplicare. Fermitatea de asemenea trebuie tratata zilnic.

Ideal ar fi ca in fiecare seara dupa dus sa va dedicati timp unui automasaj pe zonele problematice cu ar fi abdomenul, coapsele sau bratele.

Collistar Pure Active Anticellulite Capsules - set ingrijire este acel duo ideal pentru combaterea lipsei de fermitate a pielii. Ajuta si la eliberarea tesuturilor de retentia de apa prin extractul de coferina din capsule. Scrubul pregateste in mod excelent pielea pentru aplicarea ulterioara a serului din capsule.

Ecooking Multi-Oil este un ulei corporal cu ulei de jojoba si susan, au efect de hidratare, hranire a pielii si ajuta la un automasaj foarte placut pentru corp. Ingredientele sunt organice asa ca te vei bucura de un rasfat total pentru pielea ta.

Sunt cateva idei de produse, insa iti recomand sa folosesti serviciul de chat online de pe douglas.ro unde poti sa primesti si alte recomandari.

Magazinul online Douglas are o oferta foarte variata pe tot ce inseamna ingrijirea tenului si a pielii corpului si iti permite sa faci cumparaturi din confortul casei tale.